Senioren Cursussen

Ontdek de leukste cursussen voor senioren op Soofos en blijf actief, leer nieuwe vaardigheden en help anderen. Schrijf je nu in!

Gerelateerd

Automatiseren Coachen Communicatie Dieet Emoties Fibromyalgie Leren Levensstijl Lichaam onderwijs Rekenen Smartphone Stoelyoga Tekst Schrijven Voedingscoach Voeten Zelfvertrouwen Toon alle
 • Krijg weer grip op je gezondheid met Orthomoleculaire voeding: Voeding en suppletie

  65
  4
  22

  Heb je altijd al willen leren over optimale voeding, vitaminen en mineralen en een gezonde levensstijl? Zoek je goed onderbouwde kennis om zo controle te krijgen over je gezondheid? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

 • Het levensverhaal als kracht: De narratieve methode

  149
  2
  20

  Ontdek de narratieve methode: Gebruik levensverhalen voor meer positiviteit, hoop en zelfvertrouwen. Verander het verhaal, verander het leven!

 • Een overzicht van communicatiehulpmiddelen voor personen die niet of moeilijk spreken

  30
  6
  44

  Wanneer je niet of moeilijk kan praten, kan je gebruik maken van hulpmiddelen om toch te kunnen communiceren. In deze cursus geven we een overzicht van mogelijkheden.

 • ICT-hulpmiddelen inzetten bij lees- en schrijfmoeilijkheden

  30
  2
  21

  Vlot kunnen lezen en schrijven heb je nodig om deel te kunnen nemen aan onze samenleving. Maar wat als je op dit gebied blijvende en hardnekkige moeilijkheden ervaart?

 • Digitale toegankelijkheid voor personen met een motorische beperking

  30
  1
  18

  Personen met een motorische beperking hebben vaak moeilijkheden met de bediening van pc, smartphone, tablet enzovoort. In deze cursus leer je hoe je digitale toegankelijkheid kan verbeteren.

 • Cursus over veilig internetten en online veiligheid

  30
  5
  28

  In deze cursus bespreek ik alles over het veilig gebruik van internet. In makkelijke en begrijpelijke taal behandel ik alles over jouw persoonlijke online veiligheid. Na deze cursus ben je veilig online!

 • Sterke handen en polsen

  14,95
  1
  34

  Versterk je handkracht met deze cursus. Ontdek houdingsadvies en thuisoefeningen. Als handtherapeut ontwikkelde ik dit toegankelijke programma. Voorkom klachten, verbeter dagelijkse activiteiten!

 • Starten met Apple – Leer werken met je Macbook

  Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €20.
  8
  104

  In deze cursus leer je de meest gewilde en praktische functies van jouw Macbook Air, Macbook Pro of iMac kennen. Wil je het werken met Apple snel onder de knie krijgen? Start dan vandaag met deze cursus!

 • Fibromyalgie te Lijf

  79,95
  2
  32

  In deze cursus leer jij hoe je de klachten die fibromyalgie jou geven, kunt gaan verminderen waardoor jouw leven heilzamer zal worden.

 • Online Stoelyoga Les

  69
  5
  64

  Ontdek blessurevrije Stoelyoga voor rust tijdens werk of thuis. Leer 100 houdingen en series uit 'Stoelyoga voor iedereen!' en beoefen het zelf met deze praktische online cursus.

 • Soepele voeten, soepel lijf

  25
  6
  42

  Ontdek hoe je door meer te bewegen met je voeten, niet alleen je voeten soepel worden, maar ook de rest van je lijf.

 • Cursus Gezonde en Pijnvrije Voeten

  Oorspronkelijke prijs was: €20.Huidige prijs is: €9,95.
  10
  64

  In deze cursus leer je hoe jij voetblessures kan voorkomen, je voeten sterk kan maken en hoe jij met zelf de gezondheid van je voeten kan verbeteren.

Cursussen voor senioren - Online leren

Bent u een senior die graag nieuwe dingen wil leren en uw kennis wilt vergroten? Dan bent u bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan cursussen speciaal ontworpen voor ouderen. Of u nu geïnteresseerd bent in kunst, geschiedenis, technologie of gezondheid, wij hebben de perfecte cursus voor u.

Verbeter uw kennis over ouderenzorg

Als senior is het belangrijk om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in de ouderenzorg. Onze cursussen over ouderenzorg bieden u de mogelijkheid om uw kennis en begrip van dit belangrijke onderwerp te vergroten. Leer over de nieuwste trends en technologieën in de ouderenzorg en ontdek hoe u uw eigen welzijn kunt verbeteren. Of u nu zelf ouderenzorg nodig heeft of geïnteresseerd bent in het helpen van anderen, deze cursussen bieden waardevolle informatie en inzichten.

Ontdek nieuwe seniorenactiviteiten

Als senior is het belangrijk om actief te blijven en nieuwe activiteiten te ontdekken. Onze cursussen over seniorenactiviteiten bieden u de mogelijkheid om nieuwe hobby’s en interesses te verkennen. Leer bijvoorbeeld hoe u kunt schilderen, tuinieren of koken. Ontdek nieuwe manieren om uw vrije tijd door te brengen en geniet van het plezier en de voldoening die deze activiteiten kunnen bieden.

Wacht niet langer en start vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kunt u al onze cursussen gratis volgen. Neem de controle over uw eigen leerproces en vergroot uw kennis en vaardigheden. Klik hier om te beginnen met uw leeravontuur op Soofos en ontdek de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Deze instructeurs geven les over Senioren

Blogs over Senioren

senioren online cursus

De leukste online cursussen voor senioren

Je bent nooit de oud om iets nieuws te leren! Op Soofos vind je talloze online cursussen voor senioren. Dit zijn onze aanraders!

5 augustus 2022

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.