Profielfoto van
Instructeur

Anita Lubbersen

Leefstijl, afvallen, sport, yoga, hormonen, masseren, coaching, kortom alles wat met het welzijn van de mens te maken heeft

4

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Anita

Al ruim 20 jaar hou ik me bezig met de gezondheid van de mens, op alle vlakken. Ik ben werkzaam als sportschoolhouder, gewichtsconsulente, sportmasseur, sportinstructeur, mental coach, leefstijlcoach en yogadocent. Elke opleiding die ik gevolgd heb is verlengend geweest voor de activiteiten die ik doe en ik combineer graag al het geleerde. Ik heb een passie voor anatomie en de geestelijke en lichamelijke gezondheid van de mens. Ik verjipenjannek graag zodat ingewikkelde materie begrijpelijk wordt. Heel graag deel ik mijn passie met jou en hoop dat mijn cursussen je op enigerwijze zullen helpen binnen je zoektocht naar ontspanning en een gezonde leefstijl.

Cursussen

 • Cursus Gezonde en Pijnvrije Voeten

  Oorspronkelijke prijs was: €20.Huidige prijs is: €9,95.
  10
  65

  In deze cursus leer je hoe jij voetblessures kan voorkomen, je voeten sterk kan maken en hoe jij met zelf de gezondheid van je voeten kan verbeteren.

 • Cursus Stress Release Exercises

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €9,95.
  4
  57

  Stress Release Exercises helpen je spanning in je lijf los te bewegen. De rest van je leven toegang tot stress-reducerende series. Laat je energie weer ongehinderd door je lijf stromen, los blokkades op zodat je lichaam weer vrij kan bewegen. 

 • Cursus Yin Yoga voor Thuis

  Oorspronkelijke prijs was: €25.Huidige prijs is: €20.
  12
  166

  Yin Yoga is mega populair! Dat is niet vreemd, want deze vorm van yoga zorgt voor detoxificatie van je lichaam, het stretchen van je bindweefsel, en rust en ruimte in je lichaam. Je lijf vertelt je alles, we zijn alleen wat minder goed geworden in luisteren. Met deze Yin Yoga-cursus neem ik je mee op zoektocht naar de woorden van je lijf, en leer je opnieuw luisteren.

 • Leren mediteren (zonder zweverig te zijn..)

  25
  4
  61

  Ontdek meditatie, zonder zweverigheid. Leer rust en balans vinden met dagelijkse stilte. Deze cursus introduceert meditatie, diverse vormen en bevat 4 geleide meditaties.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.