Solliciteren cursussen

Solliciteren kun je leren! Leer in onze online cursussen over solliciteren en loopbaan om jezelf te presenteren, indruk te maken op werkgevers en jouw droombaan te veroveren.

 • Remote Ready: Alles wat je moet weten over locatie-onafhankelijk werken

  Oorspronkelijke prijs was: €249.Huidige prijs is: €149.
  2
  14

  Steeds meer mensen kiezen ervoor om de saaie kantoortuin of het thuiskantoor even te verruilen voor een remote werkplek. Ontdek hoe je een workation goed voorbereid, waar je allemaal heen kunt en hoe je productief remote kunt werken.

 • Jouw werkplezier boost!

  Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €5.
  1
  16

  Deze training gaat over het ontdekken, behouden en verhogen van jouw werkplezier. Je ontdekt waar je staat en welke stap jij te zetten hebt. Dit geeft rust, focus en vertrouwen. Wil jij de tijd nemen voor reflectie? Dan past deze training bij jou!

 • Craft Your Career – Loopbaantraining

  Oorspronkelijke prijs was: €79,95.Huidige prijs is: €59,95.
  5
  30

  Craft Your Career (CYC) training: voor afstudeerders, werkenden en carrièreverbetering. Leer van je waarden, omgaan met werkuitdagingen, loopbaankeuzes maken, job crafting, droombaan definiëren, personal brand bouwen en balans vinden.

 • Talentgericht Werken!

  27
  14
  98

  Laat me je meenemen naar een wereld waarin je niet alleen kan gaan werken vanuit je talent, maar ook kan gaan werken aan een maatschappelijk probleem dat jou raakt. De wereld heeft jouw talenten nodig...

 • Online Sollicitatietraining

  Oorspronkelijke prijs was: €39.Huidige prijs is: €29.
  19
  174

  Ontdek hoe je effectief solliciteert met de Online Sollicitatietraining van Career Kickstart. Doorloop vijf fasen met video's en oefeningen die jouw banenzoektocht structureren.

Wat leer je met een cursus over solliciteren?

Solliciteren is méér dan alleen een goed CV en een overtuigende motivatiebrief. We begrijpen dat dit uitdagend kan zijn. Daarom hebben we een reeks cursussen die je door elke stap van het sollicitatieproces begeleiden, zodat je met vertrouwen het sollicitatieproces voor jou droombaan ingaat.

Diverse online cursussen over solliciteren en loopbaan

Met behulp van onze online cursussen haal jij het maximale uit je loopbaan. Onze instructeurs helpen je niet alleen bij het sollicitatieproces, maar zijn ook expert op het gebied van loopbaan en werkplezier. Volg de cursussen op je eigen tempo, waar en wanneer jij wilt.

Jouw succesvolle loopbaan begint hier

Wil je ondersteuning bij slechts een onderdeel van loopbaan en solliciteren? Schaf dan een enkele cursus aan. Liever onbeperkt álle cursussen volgen? Kies dan voor een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Solliciteren

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.