Jouw werkplezier boost!

Sanne Klomp · 27 Maart 2024
Deze training gaat over het ontdekken, behouden en verhogen van jouw werkplezier. Je ontdekt waar je staat en welke stap jij te zetten hebt. Dit geeft rust, focus en vertrouwen. Wil jij de tijd nemen voor reflectie? Dan past deze training bij jou!
 • Alle niveaus
 • 6 Lessen
 • 12min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer waarom werkplezier onderhoud belangrijk is
 • Leer over jouw eigen invloed op jouw werkplezier
 • Leer en reflecteer over wat belangrijk is in jouw werk en hoe je er in zit
 • Leer met alles wat je nu weet stappen te zetten voor een leven lang werkplezier

Jouw werkplezier boost!

Deze training gaat over het ontdekken, behouden en verhogen van jouw werkplezier, zodat jij met veel plezier aan het werk blijft. Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het is als je minder plezier hebt in je werk. Ook weet ik hoe fijn het is als je weet hoe je dit kunt aanpakken om het plezier te verhogen. Als jij je werkplezier en gezondheid belangrijk vindt. De tijd wil nemen voor een serieuze reflectie, past deze training bij jou.

Het is niet altijd makkelijk om de vinger te leggen op hoe jouw werkplezier ervoor staat. Welke elementen geven je plezier en welke elementen trekken je plezier weg. Wanneer/waarom loop je vast, twijfel je of je nog op je plek zit. Deze training geeft je zelfinzicht over wat belangrijk is voor jou. Wat plezier geeft en waar je plezier wordt weggetrokken. Alles wat jij ontdekt over jezelf, neem je mee binnen je huidige baan, maar is ook zeker bruikbaar bij het vinden van een nieuwe baan.

Werkgeluk heeft een grote invloed op ons leven

Iedereen wil graag met plezier zijn/haar werk uitvoeren. Tenslotte brengen we daar een groot deel van onze dag door. Daarbij heeft ons werkgeluk een grote invloed op de andere elementen in ons leven.

Ontdek mijn formule om jouw werkplezier een boost te geven. De training is gemaakt met als onderlegger de zelfdeterminatie theorie en de positieve psychologie.

War ik vaak zie in mijn praktijk is dat mensen vast zijn gelopen en de oplossing vaak zoeken in het vinden van een nieuwe baan. Ook ontwikkelen zij vaak overspannen klachten of een burn-out. Mensen weten lang niet altijd waarop zij precies zijn vastgelopen en wat zij belangrijk vinden om met plezier en gezondheid in het werk te blijven staan.  Een stap zetten wordt lastig en vooral eng, als je niet weet welke stap je nodig hebt om je beter te voelen.

Ik ontdekte, zowel in mijn tijd in loondienst als bij mensen die ik coach, dat er lang niet altijd gesprekken op de werkvloer worden gevoerd die gaan over werkplezier. Reflectie hierop wordt ook niet altijd gestimuleerd door collega’s of leidinggevende. Het sluipt er dan in dat er hard wordt gewerkt, maar weinig bewust stil wordt gestaan bij hoe mensen in het werk staan. Terwijl dit juist helpt om grip te houden op je eigen werkplezier en te weten wanneer het tijd is om actie te ondernemen.

Persoonlijke handleiding

Ik heb, door middel van loopbaan coaching sinds 2017 mensen geholpen met mijn eigen ontwikkelde methode het werkplezier te behouden, terug te vinden of te verhogen. Mensen gaan stap voor stap leren op zoek te gaan naar hun eigen ‘handleiding’. Zichzelf leren kennen;

 • Wie ben ik
 • Wat wil ik
 • Wat kan ik

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen door middel van zelfonderzoek en zelfinzicht, te helpen naar het eigen werkgeluk. Ik geloof echt dat je hier zelf veel in kunt doen om bijvoorbeeld een burn-out te voorkomen en vooral met veel plezier bezig te blijven. Ik heb deze training ontwikkeld, zodat jij achter het stuur kan blijven staan van jouw werkplezier.

Deze training is ook bedoeld om uit de drukte van jouw dag te stappen en een eerste aanzet om jouw eigen werkplezier eens onder de aandacht te brengen bij jezelf. Wat het uniek maakt is dat jij het geheim ontdekt door er zelf mee aan de slag gaan op jouw eigen moment. Je hoeft geen lang traject te doorlopen en gaat. Een paar korte video’s vanuit een paar simpele stappen, zelf aan de slag.

Boost je werkplezier

 • Merk je dat je met minder plezier naar je werk gaat.
 • Niet zo goed weet waar dit aan ligt en hoe je dit zou kunnen oplossen
 • Merk je dat je voelt dat je een stap wilt zetten maar niet weet waar te beginnen?
 • Wil je echt serieus de tijd nemen en aan de slag met je eigen werkplezier
 • Verlang je ernaar hier de tijd voor te nemen om op zoek te gaan naar nieuwe inzichten over jezelf
 • Stappen zetten om jouw werkplezier te vinden, te behouden of vergroten?

Dan is de werkplezier boost precies wat je nodig hebt! Je gaat opdrachten doen waar je praktisch mee aan de slag gaat. Zo kom je erachter wat je eigen invloed is. Je gaat reflecteren, terugkijken op jouw werksituatie. Je zult inzichten opdoen die jou laten zien waar je plezier in hebt en waardoor dit weggetrokken wordt. Na deze training weet jij precies waar je staat. Je kent jezelf veel beter. Zie het als een cadeautje aan jezelf.

Doe je mee? Wacht dan niet langer en meld je aan. Behaal het hoogst haalbare uit jouw werkplezier!

Over de instructeur

Mijn naam is Sanne Klomp, ik ben 36 jaar. Mijn loopbaan is gestart in de gehandicaptenzorg. Tien jaar lang heb ik met veel plezier, samen met mijn collega’s, gezorgd voor de hoge kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Tegelijkertijd voelde ik dat ik meer in mij had wat ik tot bloei wilde laten komen. Ik merkte dat ik collegas’s en clienten vanuit nature kon motiveren en dat het mij veel plezier gaf. Daar wilde ik meer van maar ik wist toen nog niet precies waar ik naar zocht als volgende stap.

Ik besloot de HBO/SPH opleiding te doen en stapte daarna in een intern teamcoach baan bij de zorginstelling waar ik werkzaam was. Door mijn eigen jarenlange ervaring in de zorg en de onderlegging van mijn vers afgeronde opleiding, hielp ik zorgteams met, onder andere, het verbeteren van de samenwerking. Ik kon nog meer ervaring opdoen in het coachen. Ik zag in die periode regelmatig mensen zonder plezier in het werk en merkte steeds vaker dat ik daar het verschil in wilde maken. Ik zag mensen opbloeien als zij werkte vanuit de eigen kwaliteiten, behoeftes en zagen dat zij veel meer invloed hebben op de samenwerking dan zij dachten.

Plezier in het werk is altijd belangrijk geweest voor mij. Daar was ik altijd al mee bezig. Ik heb momenten gehad in deze baan dat ik toch merkte dat mijn werkgeluk afnam en ik het even niet meer wist. Ik werd op dit moment getriggerd om dit onderzoek naar mezelf (en een coach) aan te gaan.

Tijdens mijn zelfonderzoek kwam ik er steeds meer achter:

Wie ik ben
Wat ik wil
Wat ik kan
Waar ik het meest energie van krijg
Waar mijn talent ligt
Waar ik het beste in kan bijdragen

Ik ontdekte, door het onderzoek naar mijn eigen werkgeluk, steeds meer dat ik andere mensen individueel (in organisaties) hiermee wil helpen. Daarnaast starte ik mijn eigen onderneming als loopbaancoach in 2020 naast mijn werk in loondienst.

Ik besloot in 2022 om te gaan voor mijn maximale werkplezier, mijn baan op te zeggen en volledig verder te gaan als loopbaancoach vanuit mijn eigen bedrijf.

Mijn passie ligt in een betrokken, nieuwsgierige, toegankelijke ,mensgerichte en enthousiaste ondersteuning.

Ik heb mijn kennis opgebouwd door levenservaring, mijn ervaring in loondienst en als ondernemer. Daarnaast heb ik sinds het jaar 2017, doorlopend opleidingen en coaching gevolgd om mijn kennis en zelfinzicht te verdiepen en te professionaliseren.

Mijn missie is om mensen die zelf achter het stuur willen staan van hun werkleven, door middel van zelfinzicht over wie ze zijn, wat zij willen en kunnen, te helpen de volgende stap te zetten naar werkplezier. 

Tijdens de coronatijd, heb ik de E-coaching opleiding afgerond. Daar heb ik veel ervaring opgedaan met online trainingen en coaching. Daar leerde ik nog meer dat zelf aan de slag gaan met een opdracht op afstand, zonder de coach live in de nabijheid, tot veel mooie inzichten en resultaten kan leiden.

Zelfkennis is de weg naar werkplezier. Het helpt om je eigen ‘handleiding’ te kennen en bij te houden. Je kunt je keuzes dan maken op basis van wat jij nodig hebt. Je wordt je bewust van je eigen potentieel, patronen in je dagelijks leven en de invloed daarvan. Met die basis kun je navigeren in je (werk)leven. Het helpt je niet verstrikt te raken in het web van invloeden van buitenaf, maar je leven te leiden vanuit je eigen kracht en behoeftes. Dit geeft focus, zelfvertrouwen en rust.

Ik help om je in verbinding te brengen met wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Alle antwoorden zitten in je, samen gaan we ze zichtbaar maken. In mijn coaching maak ik gebruik van mijn eigen sensitiviteit, ik stel de juiste vragen en ik spiegel direct wat ik zie en hoor. Dit helpt je op weg naar de antwoorden die je zoekt. Jij staat achter het stuur en ik sta naast je en moedig je aan. Je maakt keuzes en neemt stappen die écht bij jou passen.

Met als doel:

Wat tussen de huidige en gewenste situatie ligt, helpen te ontwikkelen in de huidige baan. Denk aan vaardigheden, competenties, effectief gedrag
Jobcraften: de baan zo kunnen vormen dat het weer plezier geeft
Meer inzicht in jezelf te krijgen, je eigen persoonlijke handleiding
Het vinden van een andere baan die beter bij je past

Ik heb de training 'jouw werkplezier boost' ontwikkeld, omdat ik het een mooie uitdaging vind om op deze wijze tools aan te bieden, waarop mensen zonder directe coaching, laagdrempelig met zichzelf, aan de slag kunnen met de online training 'jouw werkplezier boost'. De training kan op het eigen moment worden opgepakt en/of worden weggelegd. Ik wil op deze manier mensen kunnen bereiken en helpen. Inmiddels heb ik vele mensen het geheim van werkplezier laten ontdekken en met succes geholpen in het nemen van een volgende stap.

Check Loopbaancoach Amersfoort – (klompcoaching.nl) of via google reviews hoe mensen mijn coaching ervaren.

 

Beoordelingen

4 Gemiddelde beoordeling

1 Beoordelingen

 • 5
  0
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Het is een beknopte cursus met eenvoudig te zetten stappen, waardoor je snel inzicht in de stand van zaken kunt krijgen.

Oorspronkelijke prijs was: €9,95.Huidige prijs is: €5.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 14 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.