App- en gameontwikkeling cursussen

Leer met behulp van onze online cursussen apps en games ontwikkelen. Volg de cursus op je eigen tempo. Schrijf je in en start direct.

Gerelateerd

iOS Unity
 • Cursus Starten met Unity

  Oorspronkelijke prijs was: €34,95.Huidige prijs is: €24,95.
  8
  92

  Unity is een populaire game engine, gratis voor persoonlijk gebruik, om 2D en 3D games mee te maken. In dit uitgebreide en complexe pakket kun je vrijwel alles maken wat je maar kan bedenken op game gebied, maar dat zorgt er vaak ook voor dat je als nieuwkomer geen idee hebt waar je moet beginnen. In deze bijna 1,5 uur durende cursus neem ik je in vogelvlucht mee door alle beginstappen en basisprincipes, terwijl je bouwt aan je eerste eigen Unity product.

 • Cursus iOS Apps Maken met UIkit

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €39.
  5
  88

  In deze cursus UIKit Programmeren leer je met UIKit stap-voor-stap complete, interactieve iOS-apps maken die je zo in de app store kunt plaatsen.

 • Online Cursus Swift Programmeren – iOS App Maken

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €39.
  20
  270

  Wil jij leren hoe je iOS-applicaties maakt? Dan is kennis van programmeren in de programmeertaal Swift onontbeerlijk. In deze online cursus leg je stap voor de stap de essentiële basis die je nodig hebt om zelf een applicatie te maken die zo in de iTunes-store kan.

Opleidingen over Apps & Game ontwikkeling

Leer in deze opleiding op Soofos hoe je applicaties kunt maken in React

Hands-on React

Gevorderd
100 uur
4

React is een framework waarmee het makkelijk wordt gemaakt om user interfaces te bouwen voor het web. In deze opleiding leer je hands-on de ins-en-outs van React.

995

Wat leer je met een cursus over apps en game ontwikkeling?

Apps en games spelen een steeds grotere rol in ons dagelijks leven, zeker met de huidige technologische ontwikkelingen. Bij Soofos leer je hoe je apps en games kunt ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren. Of je nu een app voor smartphones wilt maken of je eigen videogame tot leven wilt brengen, onze experts geven je kennis en vaardigheden die je nodig hebt.

Online cursussen over verschillende programma's

Leer iOS-applicaties programmeren in Swift of Ulkit of start met het ontwikkelen van 2D en 3D-games in Unity. Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je alles over effectieve app-ontwikkeling en game-design.

Vind jouw online cursus in app- en game-ontwikkeling

Kies een cursus die past bij jouw interessegebied of volg onbeperkt alle cursussen over app- en game-ontwikkeling én meer met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Apps & Game ontwikkeling

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.