Cursussen Apps Maken

Leer App-maken met de Cursussen op Soofos – Ontdek de wereld van App Development, leer app design, programming en coding. Start nu gratis met Soofos Plus!

  • Gratis cursus: Beginnen met programmeren in JavaScript

    Gratis
    5
    101

    Wil jij er achter komen of programmeren iets voor jou is? Volg deze gratis JavaScript cursus en leer over variabelen, conditionals, types en leer werken met datastructuren als arrays en objecten.

Opleidingen over App-maken

Leer in deze opleiding op Soofos hoe je applicaties kunt maken in React

Hands-on React

Gevorderd
100 uur
4

React is een framework waarmee het makkelijk wordt gemaakt om user interfaces te bouwen voor het web. In deze opleiding leer je hands-on de ins-en-outs van React.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Leer alles over app-maken met onze cursussen

Wil je graag je eigen app maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Geen zorgen, bij Soofos hebben we een breed scala aan cursussen die je kunnen helpen bij het ontwikkelen van je app. Of je nu geïnteresseerd bent in app-ontwikkeling, mobiele app-creatie, app-design, app-programmering of app-codering, wij hebben de perfecte cursus voor jou!

App development: Leer de basisprincipes van het maken van apps

Onze cursussen over app development zijn perfect voor beginners die willen leren hoe ze hun eigen app kunnen maken. Je leert de basisprincipes van het maken van apps, zoals het kiezen van de juiste programmeertaal, het ontwerpen van een gebruikersinterface en het implementeren van functionaliteiten. Met behulp van praktische voorbeelden en oefeningen zul je al snel in staat zijn om je eigen app te bouwen.

Mobile app creation: Maak je app geschikt voor mobiele apparaten

Als je specifiek geïnteresseerd bent in het maken van apps voor mobiele apparaten, dan zijn onze cursussen over mobile app creation perfect voor jou. Je leert hoe je je app kunt optimaliseren voor verschillende mobiele platforms, zoals iOS en Android. Daarnaast leer je ook hoe je gebruik kunt maken van de nieuwste technologieën en trends om je app nog beter te maken.

App design, programming en coding: Word een expert in app-ontwikkeling

Naast app development en mobile app creation, bieden we ook cursussen aan op het gebied van app design, programming en coding. Deze cursussen zijn bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met app-ontwikkeling en hun vaardigheden willen verbeteren. Je leert geavanceerde technieken en strategieën om je app nog professioneler en gebruiksvriendelijker te maken.

Wil je graag aan de slag met het maken van apps? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos krijg je toegang tot deze én alle andere curusussen.

Deze instructeurs geven les over App-maken

Blogs over App-maken

Maak het ontwerp van een website in Adobe XD

Hoe werkt Adobe XD (Adobe Experience Design)

Wat is Adobe XD? Adobe heeft een nieuwe tool ontwikkeld speciaal voor UX designers. Adobe XD, ofwel Adobe Experience Design maakt het voor jou mogelijk…

6 februari 2017

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.