JavaScript Cursussen

Ontdek de wereld van JavaScript met onze cursussen – Leer webontwikkeling, voeg interactieve elementen toe en verbeter de functionaliteit van je website.

Gerelateerd

App-maken Website Maken
 • Gratis cursus: Beginnen met programmeren in JavaScript

  Gratis
  5
  101

  Wil jij er achter komen of programmeren iets voor jou is? Volg deze gratis JavaScript cursus en leer over variabelen, conditionals, types en leer werken met datastructuren als arrays en objecten.

 • Online cursus: Hands-on React

  Oorspronkelijke prijs was: €99,99.Huidige prijs is: €89,99.
  1
  48

  React is een framework waarmee het makkelijk wordt gemaakt om user intefaces te bouwen voor het web. In deze cursus leer je hands-on de ins-en-outs van React.

 • Leren programmeren: JavaScript voor beginners en gevorderden

  Oorspronkelijke prijs was: €99,99.Huidige prijs is: €24,99.
  11
  144

  JavaScript is de programmeertaal van de browser en daarom een van de meest gebruikte programmeertalen van de wereld. Je leert het met deze cursus voor beginners en ervaren developers.

 • Online Cursus Programmeren in JavaScript

  75
  19
  245

  Leer hoe je met JavaScript jouw content dynamisch en interactief maakt. Breng je website tot leven en geef bezoekers een geweldige ervaring.

Opleidingen over JavaScript

Leer in deze opleiding op Soofos hoe je applicaties kunt maken in React

Hands-on React

Gevorderd
100 uur
4

React is een framework waarmee het makkelijk wordt gemaakt om user interfaces te bouwen voor het web. In deze opleiding leer je hands-on de ins-en-outs van React.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.
Leer hoe je kunt programmeren met Javascript in deze opleiding en leer een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld

Leren programmeren met JavaScript

Beginner
100 uur
3

Leer programmeren met JavaScript, een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld en leg de basis voor andere programmeertalen.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

JavaScript Cursussen voor Beginners

Wil je graag leren programmeren in JavaScript? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze JavaScript cursussen zijn speciaal ontworpen voor beginners die willen leren programmeren in deze veelgebruikte programmeertaal. Of je nu een carrière in de IT nastreeft of gewoon geïnteresseerd bent in webontwikkeling, onze cursussen bieden de perfecte introductie tot JavaScript.

Online Leren met Soofos

Bij Soofos geloven we in de kracht van online leren. Onze JavaScript cursussen zijn volledig online beschikbaar, zodat je op je eigen tempo kunt studeren, waar en wanneer het jou uitkomt. Of je nu een drukke baan hebt of een hectisch schema, met onze flexibele cursussen kun je altijd en overal leren. Bovendien bieden we een breed scala aan cursussen, van beginnersniveau tot geavanceerde trainingen, zodat je je vaardigheden kunt blijven ontwikkelen.

Leer de Fundamenten van JavaScript

Onze JavaScript cursussen zijn ontworpen om je de fundamenten van de programmeertaal bij te brengen. Je leert hoe je variabelen kunt declareren, functies kunt schrijven en interactieve webpagina’s kunt maken. Met behulp van praktische voorbeelden en oefeningen krijg je de kans om je nieuwe kennis direct toe te passen. Onze ervaren instructeurs begeleiden je stap voor stap door het leerproces, zodat je zelfverzekerd kunt worden in het schrijven van JavaScript code.

Wil je starten met een JavaScript cursus op Soofos? Meld je dan vandaag nog aan voor een abonnement op Soofos Plus. Met Soofos Plus kun je al onze cursussen gratis volgen, inclusief onze JavaScript trainingen. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het leren van JavaScript en ontwikkel je vaardigheden in deze veelgevraagde programmeertaal!

Deze instructeurs geven les over JavaScript

Blogs over JavaScript

Ontmoet je instructeurs: Maarten spreekt de taal van het web!

Wil je een programmeertaal leren? Dan is Maarten Hus your guy! Met zijn cursus Javascript leert hij beginners coderen. Kennismaken?

17 september 2022

De meest gevraagde programmeertalen

Programmeren is enorm belangrijk. Mensen gaan namelijk meer en meer rekenen op gecodeerde producten. In zekere mate maakt het mensen niet meer uit hoeveel code…

25 februari 2020

Dit is waarom je moet leren programmeren

5 redenen waarom jij moet leren programmeren

Vrijwel alles dat we doen op een dag wordt mogelijk gemaakt door code. Stel je eens voor hoe de wereld zou zijn zonder de programmeertalen.…

1 april 2019

Nieuwe programmeertalen leren: Python, JavaScript, PHP en HTML&CSS

4 geweldige programmeertalen die jij moet kennen!

De hele dag lopen we met onze telefoon in de hand, kijken we tv of Netflix en zijn we enorm druk in de weer met…

23 juli 2018

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.