Algemene kennis cursussen

Vergroot je wereld met onze cursussen. Ontdek interessante feiten en weetjes, en word een ware encyclopedie. Start direct en volg de cursus op jouw eigen tempo.

 • Cursus over veilig internetten en online veiligheid

  30
  5
  28

  In deze cursus bespreek ik alles over het veilig gebruik van internet. In makkelijke en begrijpelijke taal behandel ik alles over jouw persoonlijke online veiligheid. Na deze cursus ben je veilig online!

 • Over de Tweede Wereldoorlog

  Oorspronkelijke prijs was: €10.Huidige prijs is: €6.
  3
  20

  Andries van der Broek, 7 jaar tijdens WOII, vertelt aangrijpend in een cursus voor jongeren en ouders, waardevol om heden van verleden te leren.

 • Cursus Nederlands met Gebaren (NmG)

  Oorspronkelijke prijs was: €65.Huidige prijs is: €39.
  14
  208

  Wil je Nederlands met Gebaren leren? Dan is deze cursus ideaal voor jou! We gaan aan de slag en zullen veel oefenen, zodat je jezelf binnen de kortste keren verstaanbaar kunt maken in het Nederlands met Gebaren.

 • Cursus Nederlandse Gebarentaal (NGT)

  Oorspronkelijke prijs was: €65.Huidige prijs is: €49.
  33
  575

  Wil je de Nederlandse Gebarentaal leren? Dan is deze cursus ideaal voor jou! We gaan aan de slag en zullen veel oefenen, zodat je jezelf binnen de kortste keren verstaanbaar kunt maken in de Nederlandse Gebarentaal.

 • Cursus Filosofie en Islam – Geschiedenis

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €47.
  8
  65

  De islam - je hoort er veel over. Maar wat weet je er eigenlijk vanaf? Deze cursus praat je bij over de geschiedenis van deze religie en zet je aan het nadenken over wat normaal is en wat niet.

 • Utrecht – Ontdek het Domplein en Museumkwartier

  Oorspronkelijke prijs was: €5.Huidige prijs is: €3.
  3
  30

  Heb jij altijd al meer willen weten over het historisch centrum van Utrecht? Vind je het leuk om te wandelen en Utrecht te ontdekken? Maak dan nu kennis met het Museumkwartier en het Domplein. Je loopt een historische stadswandeling inclusief meer dan 20 video's met uitleg. Start- en eindpunt is het Domplein en de wandeling is ongeveer vijf kilometer lang. Een stadsgids is niet meer nodig!

Wat leer je met een cursus over algemene kennis?

Algemene kennis is de basis waarmee we de wereld om ons heen begrijpen. Of het nu gaat om geschiedenis, filosofie, of wetenschap, een basis van algemene kennis stelt je in staat om geïnformeerde beslissingen te nemen, kritisch te denken en te verbinden met anderen. Bij ons vind je diverse online cursussen om je kennis te verbreden.

Online cursussen over diverse onderwerpen

Of je nu je kennis wilt verdiepen op een specifiek gebied of gewoon je algemene kennis wilt opfrissen, bij ons vind je gegarandeerd een cursus die aansluit bij jouw interesses. Schaf een enkele cursus aan of volg onbeperkt cursussen met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Algemene kennis

Blogs over Algemene kennis

smartphoneverslaving

Hoe kom je van je smartphoneverslaving af? Handige tips en eerlijk advies

Worstel je al een tijdje met je smartphoneverslaving? Je bent niet de enige. Cold turkey stoppen helpt niet. Deze tips misschien wel.

20 november 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.