Profielfoto van
Instructeur

Hettie Rensink

Creativiteit, Art Journal, mozaïek, tekenen en leren

5

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Hettie

Na 10 jaar lesgegeven in het voortgezet onderwijs, heb ik mij gespecialiseerd in het maken van educatieve materialen. Ik vind het belangrijk om dat mensen leren hoe je je creativiteit kunt ontwikkelen. Het gaat om lekker werken, je fijn voelen en ontdekken wat je kunt. Niks is fout, het is een proces een ontwikkeling. Daarnaast schrijf ik levensverhalen en interview ik mensen die iets te vertellen hebben, bijvoorbeeld over hun ervaringen in de Tweede Wereldoorlog. Ook deze verwerk ik in mijn cursussen.

Ik geef ook live creatieve workshops, levensverhalen schrijven en ik maak eigen werk, Art Journals, Pocket Doodle boekjes, kaarten, schilderijen en mozaïek. Meer daarover op mijn website www.tussendeschapen.nl,

 

 

Cursussen

 • Over de Tweede Wereldoorlog

  Oorspronkelijke prijs was: €10.Huidige prijs is: €6.
  3
  20

  Andries van der Broek, 7 jaar tijdens WOII, vertelt aangrijpend in een cursus voor jongeren en ouders, waardevol om heden van verleden te leren.

 • Een Art Journal maken / mixed media – Vervolg

  29
  1
  20

  Jij weet vast al hoe leuk het is om een Art Journal te maken en bij te houden. In deze cursus ontdek je verschillende technieken en mogelijkheden. Je merkt hoe heerlijk het is om bezig te zijn met kleuren en vormen, soms gedachteloos en instinctief een andere keer bewust gepland. Laat je dagelijkse beslommeringen even los met deze cursus.

 • Een Art Journal Pocket Doodler maken

  10
  9
  114

  Deze cursus is speciaal als je even niks te doen hebt en toch creatief bezig wilt zijn. Lekker leren doodlen! Have fun en ontwikkel je creativiteit. Erg leuk om te doen!

 • Art Journal maken Beginnerscursus Inkt en meer

  29
  3
  52

  Een Art Journal maken, een soort kunstdagboek, is erg leuk om te doen. Je kunt met allerlei materialen werken. In deze beginnerscursus 2 wordt ingezoomd op het werken met Ecoline, inkt en brushpennen in combinatie met andere materialen en technieken.

 • Art Journal maken Beginnerscursus Acrylverf en meer

  29
  11
  78

  Art Journaling is ontspannend en creatief; laat dagelijkse zorgen los met kleuren en vormen. Leer jezelf uiten en emoties verwerken in deze cursus. Veel plezier!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.