Crypto cursussen

Duik in de fascinerende wereld van crypto met onze online cursussen. Leer alles over cryptocurrencies, blockchain en hoe je slim kunt handelen. Let op: investeren of handelen in crypto kent risico’s.

 • Leer automatisch cryptotraden met gridbots

  Oorspronkelijke prijs was: €150.Huidige prijs is: €125.
  6
  43

  In deze cursus leer je van A tot Z hoe je goedkoop euro’s omzet in cryptomunten en hoe je deze aan het werk zet met automatische trades door middel van bots. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om een passief inkomen te creëren.

 • Bitcoin voor beginners

  29
  4
  39

  In deze praktijkgerichte stoomcursus leg ik je uit wat je absoluut moet weten over Bitcoin, in normale-mensen taal. Na het voltooien van deze cursus snap je het helemaal en weet je alles wat je nodig hebt om in de wereld van Bitcoin te stappen.

 • The Millionaire Mindset Casestudy’s

  Oorspronkelijke prijs was: €77.Huidige prijs is: €37.
  1
  70

  “Belachelijk krachtige en no-nonsense casestudy's voor meer rendement, dividend en een extra inkomen via het beleggen”

 • Online Cursus | Kennismaking met Bitcoin Lightning Netwerk – hoe werkt het?

  Oorspronkelijke prijs was: €34.Huidige prijs is: €28.
  1
  18

  Kritiek op Bitcoin: traag en duur. Maar er is hoop: het Lightning Network. Ontdek in deze cursus hoe dit bovenop Bitcoin is gebouwd voor snelle, goedkope betalingen en nieuwe kansen.

 • Online Bitcoin Cursus | Kennismaking met Bitcoin – hoe werkt het?

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €49.
  11
  81

  Bitcoin voor de beginner, uitgelegd op een beknopte, begrijpelijke en conceptuele manier. Weet jij nog niet wat Bitcoin precies is? En hoe het werkt met nodes, miners en dit soort aspecten? Dan is deze cursus dé manier om alle onderdelen stap voor stap door te nemen aan de hand van een visuele handleiding en presentatie. In het laatste hoofdstuk leer je tot slot ook hoe je Bitcoin kunt kopen en hoe je deze in eigen beheer kunt opslaan. Let op: je leert in deze cursus NIETS over trading, technische analyse en het lezen van grafiekjes. Het gaat puur over de unieke eigenschappen van decentraal geld en hoe Bitcoin werkt.

 • Leren Beleggen in Cryptocurrencies – A tot Z

  Oorspronkelijke prijs was: €127.Huidige prijs is: €97.
  6
  86

  In deze cursus leer je van het begin tot het eind hoe je kunt beleggen in cryptocurrencies. Jory en Jeroen delen hun jarenlange ervaring in cryptocurrencies in eenvoudige taal.

 • Online Cursus Bitcoin en Cryptocurrency – Hoe Werkt Het?

  Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €37.
  107
  968

  In deze online cursus leer je uitgebreid kennis maken met Bitcoin en Cryptocurrency. Leer alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan.

Wil je starten met crypto?

Cryptocurrencies, zoals Bitcoin en Ethereum, hebben de financiële wereld veroverd en bieden enorme mogelijkheden voor investeringen en innovatie. Maar laten we eerlijk zijn, met deze spannende kans komt ook verantwoordelijkheid. Crypto brengt risico’s met zich mee, en het is essentieel om goed geïnformeerd te zijn voordat je begint. Onze cursussen zullen je niet alleen de ins en outs van cryptocurrencies bijbrengen, maar ook hoe je deze risico’s kunt begrijpen en beheren.

Wat leer je met een cursus over crypto?

Met onze online cryptocursussen leer je de basisprincipes van cryptocurrencies, blockchain-technologie en hoe je veilig kunt investeren en handelen in digitale activa. Of je nu nieuwsgierig bent naar hoe blockchain werkt, wilt begrijpen hoe je een crypto-portemonnee instelt, of geïnteresseerd bent in het analyseren van cryptomarkten. Onze deskundige instructeurs nemen je mee door complexe concepten en maken ze begrijpelijk, zelfs als je geen technische achtergrond hebt.

Vind dé online cryptocursus voor jou

Begin vandaag nog met het ontdekken van de cryptowereld. Je kunt starten door een of meerdere losse cursussen aan te schaffen of volg onbeperkt cryptocursussen én meer met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Crypto

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.