Passief Inkomen Cursussen

Leer hoe je financiële vrijheid kunt bereiken met onze passief inkomen cursussen. Ontdek investeren, online ondernemen en meer op Soofos!

Gerelateerd

Affiliate Marketing Automatiseren Bitcoin Canva Content Marketing Cryptocurrency Cursus Maken Financieel Onafhankelijk Grafische Vormgeving Investeren Levensstijl Loopbaan online instructeur Technische Analyse Toon alle

Uitgelicht

 • Beurs beginners – Alles wat je moet weten om veilig en effectief te beleggen

  5
  0
  2

  Leer de basis van beleggen: Ontdek hoe je veilig en effectief kunt investeren in aandelen en crypto, en pas eenvoudige strategieën toe voor passieve groei. Perfect voor iedere Beurs Beginner die wil starten met beleggen.

 • Financieel Fundament: Jouw financiële basiskennis

  Oorspronkelijke prijs was: €189.Huidige prijs is: €100.
  8
  17

  Ontgrendel financieel succes met onze online cursus! Leer beleggen, belastingen optimaliseren en bouw aan een solide financiële toekomst.

 • Passief inkomen – Zet je geldsysteem op

  45
  3
  27

  Hoe start je met passief inkomen en welke vormen zijn er? In deze cursus leer je welke vorm van passief inkomen bij jou past en hoe je hier concreet mee kunt starten.

 • Grip op je financiën: Weg met geldzorgen!

  45
  2
  16

  Veel mensen vinden het moeilijk om geld te sparen of komen regelmatig geld tekort. Dit komt omdat ze geen inzicht hebben in hun eigen geldzaken. Deze cursus leert je grip te krijgen op je geldzaken van A tot Z. Zeg jouw geldstress maar gedag!

 • Geld verdienen met PLR (Private Label Rights)

  47
  6
  48

  Geld verdienen met PLR: Private Label Rights. In Amerika is dit al een mega populaire sidehustle, maar in Nederland is het nog niet zo bekend. Kortom: dit is een goed moment om in te stappen. ⏰

 • Leer automatisch cryptotraden met gridbots

  Oorspronkelijke prijs was: €150.Huidige prijs is: €125.
  6
  43

  In deze cursus leer je van A tot Z hoe je goedkoop euro’s omzet in cryptomunten en hoe je deze aan het werk zet met automatische trades door middel van bots. Ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om een passief inkomen te creëren.

 • Hoe maak ik een cursus?

  Gratis
  71
  1997

  Een online cursus over het maken van online cursussen? Ja! In 20 praktische lessen lopen we door alle belangrijke must-do’s, zodat je een vliegende start hebt.

 • FIRE: Word financieel onafhankelijk

  Oorspronkelijke prijs was: €24,90.Huidige prijs is: €12,50.
  6
  82

  Ik leg in begrijpelijke taal uit hoe jij -net als ik- financieel onafhankelijk wordt. Je hoeft daar geen miljonair voor te zijn. Wil je leren over financiële producten, dan is deze cursus niet voor jou. Ik hou van eenvoudig en doeltreffend. Succes!

 • Professional Trading Program

  Oorspronkelijke prijs was: €297.Huidige prijs is: €97.
  8
  311

  Veel mensen zeggen te streven naar passief inkomen, maar in werkelijkheid willen zij een locatie onafhankelijk inkomen. Voor veel van deze mensen kan het traden een uitkomst zijn. Als je trader van beroep bent probeer je op de korte termijn geld te verdienen door koersschommelingen. In de Professional Trading Program leg jij de basis.

 • Cursus Beleggen – Leer Succesvol Beleggen

  Oorspronkelijke prijs was: €297.Huidige prijs is: €197.
  10
  219

  Leer hoe je winstgevend kunt beleggen met bewezen effectieve stappenplannen en methoden, hier in de Beleggingsacademy! Grote banken en brokers houden deze methoden liever geheim. Dit is jouw kans om het te ontdekken!

Opleidingen over Passief Inkomen

In deze opleiding leer je hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een online cursus

Je eigen online cursus maken

Alle niveaus
70 uur
3

Vertaal jouw kennis en expertise naar een online cursus. Van het bepalen van de doelgroep en cursusonderwerp, tot het vermarkten ervan.

995

Passief Inkomen Cursussen - Online leren | Soofos

Wil je graag financiële vrijheid bereiken en geld verdienen zonder actief te werken? Dan zijn de cursussen over passief inkomen op Soofos perfect voor jou! Hier leer je alles wat je moet weten om passief inkomen te genereren en te investeren voor een stabiele financiële toekomst.

Passief inkomen genereren

Het genereren van passief inkomen is een geweldige manier om je financiële vrijheid te bereiken. Met passief inkomen verdien je geld zonder dat je er actief voor hoeft te werken. Klinkt dat niet fantastisch? Op Soofos vind je verschillende cursussen die je stap voor stap leren hoe je passief inkomen kunt genereren. Of je nu geïnteresseerd bent in het opzetten van een online bedrijf, het investeren in vastgoed of het opbouwen van een portfolio van dividend-aandelen, onze cursussen bieden de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn.

Investeren voor passief inkomen

Een van de meest populaire manieren om passief inkomen te genereren, is door te investeren. Op Soofos vind je cursussen die je leren hoe je slim kunt investeren voor passief inkomen. Leer hoe je de juiste investeringen kunt kiezen, hoe je risico’s kunt beperken en hoe je een stabiel inkomen kunt genereren uit je investeringen. Of je nu geïnteresseerd bent in aandelen, vastgoed, cryptocurrencies of andere vormen van investeringen, onze cursussen bieden waardevolle inzichten en praktische tips om je te helpen slagen.

Online ondernemen voor passief inkomen

Wil je graag online ondernemen en passief inkomen genereren? Op Soofos vind je cursussen die je leren hoe je een succesvol online bedrijf kunt opzetten. Leer hoe je een winstgevende website kunt bouwen, hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing en nog veel meer.

Deze instructeurs geven les over Passief Inkomen

Blogs over Passief Inkomen

Maak je eigen online cursus dankzij dit stappenplan

10-stappenplan om een online cursus te maken

Ga aan de slag met dit 10-stappenplan om een online cursus te maken. Binnen no-time zet je je eigen online training op en plaats je deze online!

16 oktober 2023

online cursus verkopen

Waarom zoveel freelancers een online cursus verkopen (hint, hint)

Ben je benieuwd waarom toch zoveel freelancers een online cursus verkopen? In dit artikel geven we je 10 hele goede redenen.

4 september 2023

lonne

Behind the screens bij Soofos: maak kennis met Lonne 

Hoe is het om te werken bij Soofos? Wij vroegen het aan Lonne, die onder andere communicatie en support doet.

19 mei 2023

Je cursus promoten met een e-book: zo doe je dat!

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om leads te verzamelen en cursisten te vinden? Met een e-book sla je twee vliegen in een klap!

30 maart 2023

online cursus werkzoekenden

Een online cursus maken die aansluit op de arbeidsmarkt: 5 tips

Wil je een online cursus maken die iemand aan z'n droombaan kan helpen? In dit artikel lees je hoe, waarom en geven we je tips.

1 februari 2023

financieel onafhankelijk worden

Financieel onafhankelijk worden? Tips, cursussen en eerlijk advies

Wil je financieel onafhankelijk worden? Deze tips en cursussen helpen je op weg. Ook geven we je eerlijk advies over wat haalbaar is!

4 november 2022

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.