Grip op je financiën: Weg met geldzorgen!

Oscar · 8 Februari 2024
Veel mensen vinden het moeilijk om geld te sparen of komen regelmatig geld tekort. Dit komt omdat ze geen inzicht hebben in hun eigen geldzaken. Deze cursus leert je grip te krijgen op je geldzaken van A tot Z. Zeg jouw geldstress maar gedag!
 • Beginner
 • 5 Lessen
 • 1u 25min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Mentaliteit - het adopteren van de juiste kijk op geld
 • Oorzaken - het identificeren van oorzaken voor een structureel gebrek aan geld
 • Financiële plaatje - leer inzicht te krijgen in jouw financiële plaatje met handige tools en templates
 • Eigen plan - leer je eigen financiële plan te maken en krijg handige tools voor het voorkomen van een terugval

Grip op je financiën: Weg met geldzorgen!

Welkom bij dé gamechanger in jouw financiële leven. In deze cursus van ongeveer 1,5 uur laat Oscar, jouw financiële guru en ervaringsdeskundige, je zien hoe je die eeuwige geldstress vaarwel zegt. Oscar weet precies wat het is om in de rode cijfers te duiken en deelt zijn geheimen om weer in het groen te komen.

Schulden? Fix het!

Neem de controle over je financiële toekomst en zet vandaag nog de eerste stap naar een leven zonder financiële stress. Laat je niet ontmoedigen door het verleden of huidige financiële uitdagingen; het is nooit te laat om een nieuwe koers in te slaan en positieve veranderingen door te voeren. Met Oscar als je gids, die zelf de weg uit diepe schulden heeft gevonden, is dit het perfecte moment om te starten. Hij bewijst dat iedereen, ongeacht hun huidige financiële staat, stappen kan zetten naar een beter financieel leven. Laat deze kans niet voorbijgaan en start nu jouw weg naar financiële vrijheid.

Wat ga je leren in deze training?

We beginnen met het verkennen van de mentale aspecten van geldbeheer. Oscar deelt zijn persoonlijke verhaal en onthult de drie pijlers van een gezonde kijk op geld. Je leert hoe je je mindset kunt herprogrammeren met behulp van krachtige mantra’s om een positieve financiële houding te ontwikkelen.

Vervolgens gaan we veelvoorkomende valkuilen identificeren en ontdek je jouw specifieke struikelblokken. Het gaat over zelfreflectie en actie; leer de knop omzetten en gebruik Oscars 5 tips om een terugval te voorkomen.

Bij deze cursus krijg je handige tools om een glashelder beeld te krijgen van je financiën. Van het opstellen van een balans tot het beheren van je inkomsten en uitgaven. Alleen als je jouw huidige situatie goed begrijpt en overziet, weet je hoe je je kunt voorbereiden op de toekomst.

Uiteindelijk stel je een persoonlijk financieel plan op en leer je het ‘potjessysteem’ te gebruiken om je doelen niet alleen te stellen, maar ze ook te bereiken. In het laatste deel van de cursus leer je hoe je dit financiële plan kunt realiseren, je nieuwe geldmentaliteit kunt behouden en een terugval kunt voorkomen.

Een cursus voor iedereen die financieel vooruit wil

Of je nu de ketenen van schulden wilt verbreken, spaardoelen wilt stellen en bereiken, of simpelweg slimmer met je geld om wilt gaan, deze cursus is jouw startblok naar succes. We tackelen het grootste misverstand in de financiële wereld: dat het allemaal draait om wat je binnenharkt. Fout! Oscar onthult hoe je met wat je nu hebt, toch een dikke plus op je rekening tovert. Of je nu een schuldenslachtoffer bent, een spaardoel-ninja wilt worden, of gewoon genoeg hebt van altijd maar geldzorgen – deze cursus is jouw nieuwe beste vriend.

Van financiële chaoot naar budgetterende baas

Wat maakt “Grip op je financiën” de must-have in je toolbox? Simpel: het transformeert je van een financiële chaoot naar een budgetterende baas. Geen vage tips hier, alleen concrete stappen die je van A naar Z begeleiden in jouw persoonlijke geldrevolutie.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je in, pak die financiële controle en start je reis naar een zorgelozer leven. Zeg maar ‘doei’ tegen geldzorgen en ‘hallo’ tegen financiële vrijheid met Oscar als je gids. Let’s do this!

Over de instructeur

Oscar

1 Cursus

Ik ben Oscar Overwater, 25 jaar, en ben in opleiding tot afdelingsmanager bij een supermarktketen, terwijl ik 's avonds bedrijfskunde studeer. Mijn financiële reis begon uitdagend: op jonge leeftijd worstelde ik met een schuld van 10.000 euro terwijl ik op mezelf woonde. Met een doorsnee inkomen en vastberadenheid heb ik mezelf uit deze situatie gewerkt, een ervaring die mij niet alleen sterker heeft gemaakt, maar ook waardevolle lessen over geldbeheer en zelfdiscipline heeft geleerd.

Deze lessen en inzichten deel ik graag in mijn cursus. Mijn doel is om jou te inspireren en praktische tools aan te reiken voor een stabiele financiële toekomst. Met mijn persoonlijke ervaring als leidraad, hoop ik anderen te motiveren om hun financiën in eigen hand te nemen en een leven zonder geldzorgen tegemoet te gaan.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

2 Beoordelingen

 • 5
  2
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Mocht je het altijd al moeilijk hebben gevonden om je financiën consistent op orde te houden, dan is deze cursus uiterst geschikt. De combinatie van inzichten op mentaliteit, structurele planning en de stimulans om vervolgens je eigen monetaire stappenplan te creëren vormt een cursus die zeer waardevol is voor iedereen die tot welke gradatie dan ook geïnteresseerd is in het optimaliseren van zijn/haar omgang met geld.

45Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 12 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.