Profielfoto van
Instructeur

Oscar

Grip krijgen op je geldzaken

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Oscar

Ik ben Oscar Overwater, 25 jaar, en ben in opleiding tot afdelingsmanager bij een supermarktketen, terwijl ik 's avonds bedrijfskunde studeer. Mijn financiële reis begon uitdagend: op jonge leeftijd worstelde ik met een schuld van 10.000 euro terwijl ik op mezelf woonde. Met een doorsnee inkomen en vastberadenheid heb ik mezelf uit deze situatie gewerkt, een ervaring die mij niet alleen sterker heeft gemaakt, maar ook waardevolle lessen over geldbeheer en zelfdiscipline heeft geleerd.

Deze lessen en inzichten deel ik graag in mijn cursus. Mijn doel is om jou te inspireren en praktische tools aan te reiken voor een stabiele financiële toekomst. Met mijn persoonlijke ervaring als leidraad, hoop ik anderen te motiveren om hun financiën in eigen hand te nemen en een leven zonder geldzorgen tegemoet te gaan.

Cursussen

  • Grip op je financiën: Weg met geldzorgen!

    45
    2
    13

    Veel mensen vinden het moeilijk om geld te sparen of komen regelmatig geld tekort. Dit komt omdat ze geen inzicht hebben in hun eigen geldzaken. Deze cursus leert je grip te krijgen op je geldzaken van A tot Z. Zeg jouw geldstress maar gedag!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.