Volg een Online Cursus over Duurzaam leven

Ga op weg naar een groenere toekomst met online cursussen over duurzaamheid en duurzaam leven. Start direct en volg de cursus op je eigen tempo.

Gerelateerd

Allergie Duurzaamheid Interieur Investeren Kleding Levensstijl Lichaam Mindset Minimalisme Mode Motivatie Tiny House Vastgoed Verzorging Zelfvertrouwen Toon alle
 • Shoppen in je eigen kast: Leer duurzaam kleding combineren

  99,95
  2
  17

  In deze cursus ontdek en leer je nieuwe kledingcombinaties maken met je bestaande garderobe. Je leert alles over het combineren van kleding, hoe je jouw basisgarderobe compleet maakt en je gaat aan de slag met het shoppen in je eigen kast. Daardoor ontstaan verrassende combinaties met je eigen kledingstukken.

 • Duurzaamheid: van containerbegrip naar helder kader

  15
  0
  9

  Na deze cursus is duurzaamheid geen containerbegrip meer voor jou. Je begrijpt ‘het grote plaatje’ van waar duurzaamheid écht over gaat. En krijgt ideeën voor wat je duurzamer kunt doen binnen je eigen invloed, op je werk en thuis.

 • Ver-bouwen: Dit moet je weten voordat je gaat slopen en kopen

  27
  0
  6

  Doe-het-zelf verbouwers en ontwerpers. Ver-bouwen is complex, waardoor je al snel 'maar ergens' begint. Hier je éérste stap: Kennis is macht en méér dan een aannemer bellen met je vage plannen.

 • Zelf natuurlijke verzorgingsproducten voor je gezicht maken

  17
  1
  35

  Zelf je gezichtsverzorgingsproducten maken met maar 2, 3, 4 of 5 natuurlijke ingrediënten? Het kan allemaal! Deze super leuke cursus is geschikt voor elk huidtype! Laat je huid weer stralen met natuurlijke ingrediënten, dus zonder troep erin!

 • Ontwerp jouw eigen Tiny House

  29
  1
  20

  Is het jouw droom om binnenkort in een Tiny House te wonen? Hoe bijzonder zou het dan zijn als jij jouw eigen huis hebt ontworpen. In deze cursus leer je stap voor stap hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

 • Meer natuur in je Tiny House

  24
  1
  8

  Biophilic Design is een bepaalde manier van ontwerpen, waarbij de natuur én alle positieve effecten van de natuur de leidraad zijn voor het geheel. In deze cursus leer je niet alleen meer over de theorie achter Biophilic Design (biofilie), maar krijg je ook de informatie om jouw huis direct Biophilic-proof te maken. Waarom je dat zou willen? Omdat Biophilic Design zorgt voor een betere gemoedstoestand, minder stress, meer productiviteit, meer concentratievermogen en creativiteit én het maakt een ruimte of gebouw gezonder. Genoeg redenen dus om jouw huis op deze manier in te richten.

 • Een Tiny House Levensstijl, maar dan bij jou thuis!

  29
  1
  34

  Wil je minimalistischer leven en een Tiny House-lifestyle omarmen? Deze cursus biedt hacks, tips en trucs voor een minimalistisch leven, ongeacht je huidige woonplaats.

Wat leer je met een cursus over duurzaam leven?

Duurzaamheid gaat niet alleen over het milieu; het is een levenswijze die streeft naar een balans tussen ons welzijn en dat van de planeet. In onze cursussen geven onze instructeurs je inzicht in hoe je bewuste keuzes maakt in je dagelijkse leven, van consumptie en voeding tot energiegebruik en afvalvermindering.

Online cursussen om duurzamer te leven

Leer hoe je een zero-waste levensstijl adopteert, ontdek alles over tiny houses, of krijg inzicht in duurzame kledingkeuzes. Onder begeleiding van deskundigen ga je aan de slag met praktische stappen en tips om je ecologische voetafdruk te verminderen en een positieve impact te maken.

Vind dé online cursus over duurzaam leven die bij je past

Ben jij al op weg naar een duurzaam leven of wil je gewoon verdiepen in het thema duurzaamheid? Bij Soofos vind je de cursussen om je alles over dit thema te leren. Kies voor een enkele cursus of volg onbeperkt cursussen met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Duurzaam leven

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.