Cursussen Over Minimalisme

Ontdek minimalisme met onze cursussen. Leer hoe je met minder meer kunt leven. Start vandaag nog met een cursus op Soofos!

 • Offline genieten – een 8-weekse cursus om van je smartphone verslaving af te komen

  Oorspronkelijke prijs was: €119.Huidige prijs is: €69.
  0
  12

  Deze cursus is gericht op het veranderen van je gedrag rondom je smartphone én hoe je de tijd die je hiermee overhoudt in gaat vullen.

 • Minder zooi, meer geluk

  Gratis
  7
  136

  De minicursus Minder zooi, meer geluk leert je de basisbeginselen van minimalisme. Wat is het? En ook wat is het niet? Uiteraard gaan we ook in op de voordelen van minimaliseren.

 • Ontspullen. Leven met minder spullen

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €39.
  0
  30

  Verlang je naar een eenvoudig, gelukkig leven met minder spullen? Ontdek hoe je praktisch kunt ontspullen in deze cursus. Voor wie wil starten en blijvend minimaliseren.

 • Ontwerp jouw eigen Tiny House

  Oorspronkelijke prijs was: €69.Huidige prijs is: €29.
  1
  20

  Is het jouw droom om binnenkort in een Tiny House te wonen? Hoe bijzonder zou het dan zijn als jij jouw eigen huis hebt ontworpen. In deze cursus leer je stap voor stap hoe je dat voor elkaar kunt krijgen.

 • Een Tiny House Levensstijl, maar dan bij jou thuis!

  Oorspronkelijke prijs was: €59.Huidige prijs is: €29.
  1
  34

  Wil je minimalistischer leven en een Tiny House-lifestyle omarmen? Deze cursus biedt hacks, tips en trucs voor een minimalistisch leven, ongeacht je huidige woonplaats.

 • Doe Minder • Bereik Meer

  79
  10
  56

  Leer wat business-minimalisme inhoudt: een productiviteitssysteem om meer te bereiken in minder uren werken.

Minimalisme - Online leren

Wil je graag een minimalistisch leven leiden, maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Soofos bieden we verschillende cursussen aan om je te helpen bij het ontwikkelen van een minimalistische lifestyle. Of je nu geïnteresseerd bent in minimalistisch interieur, kunst, mode of gewoon in het algemeen minimalistisch wilt leven, wij hebben de cursus voor jou!

Minimalistisch interieur

Een minimalistisch interieur creëren is een geweldige manier om rust en harmonie in je huis te brengen. In onze cursus “Minimalistisch interieurontwerp” leer je hoe je met minder spullen een stijlvolle en functionele ruimte kunt creëren. We behandelen onderwerpen zoals het minimaliseren van je bezittingen, het kiezen van tijdloze meubels en het creëren van een gevoel van ruimte. Na het volgen van deze cursus zul je in staat zijn om je huis om te toveren tot een oase van rust en eenvoud.

Minimalistische lifestyle

Een minimalistische lifestyle gaat niet alleen over het minimaliseren van je bezittingen, maar ook over het bewust maken van keuzes die bijdragen aan een eenvoudiger en meer vervuld leven. In onze cursus “Leven met minder: een introductie tot minimalisme” leer je hoe je stap voor stap kunt overstappen naar een minimalistische levensstijl. We behandelen onderwerpen zoals het opruimen van je huis, het verminderen van afval en het creëren van een evenwichtige routine. Na het volgen van deze cursus zul je merken dat je meer tijd en energie hebt voor de dingen die er echt toe doen.

Start vandaag nog met een cursus op Soofos!

Wil je graag meer leren over minimalistisch leven? Ga dan vandaag nog aan de slag met een van onze cursussen op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je al onze cursussen gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over Minimalisme

Blogs over Minimalisme

Als instructeur op Soofos maakte Manon Verijdt een online cursus over hoe je de tiny house levensstijl thuis kunt toepassen

Ontmoet onze instructeurs: Manon Verijdt is Tiny House expert!

Iedereen kan met de Tiny House Lifestyle aan de slag. Ook als je in een villa woont! Manon vertelt er alles over.

31 mei 2021

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.