Profielfoto van
Instructeur

Peter

Smartphone verslaving

1

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Peter

Ik ben Peter Vlam, 32 jaar en vader van 2 kinderen. In 2017 afgestudeerd aan de Radboud universiteit als psycholoog en vervolgens na een mooie wereldreis in het sociale domein aan de slag gegaan.

In mijn professionele én persoonlijke leven merkte ik dat mobiele telefoons steeds vaker een bron van negatieve gevoelens zijn. Hier wilde ik van af. Na een aantal afkick pogingen merkte ik dat dit moeilijker ging dan verwacht. Ik  besloot het grondiger aan te pakken en las veel over de invloed van (overmatig) smartphone gebruik. Vanuit mijn achtergrond als psycholoog had ik de kennis over verslavingen in het algemeen al. Door deze kennis te combineren zette ik de volgende stap.

Ik besloot een uitgebreid plan te maken hoe ik systematisch af kon kicken van mijn smartphone verslaving en hoe ik vervolgens mijn gebruik onder controle kon krijgen, en dit lukte! In mijn omgeving kreeg ik veel positieve reacties hierop en veel mensen die dit ook zouden willen, maar niet wisten hoe. Ik deelde mijn methode en merkte dat anderen hier enthousiast van werden en ook hun smartphone gebruik onder controle kregen.

Deze ervaringen gaven mij het idee om het plan nog verder uit te werken tot een volwaardige cursus. Eerst ben ik die cursus als onderdeel van een coaching traject gaan geven waarbij ik de deelnemers ook coaching gaf. Dit was heel leuk en de resultaten waren zeer positief, maar het koste me te veel tijd. Na wat aanpassingen is de cursus nu volledig zelfstandig te volgen. Voor vragen en/of opmerkingen blijf ik altijd bereikbaar. Enjoy!

Cursussen

  • Offline genieten – een 8-weekse cursus om van je smartphone verslaving af te komen

    Oorspronkelijke prijs was: €119.Huidige prijs is: €69.
    0
    13

    Deze cursus is gericht op het veranderen van je gedrag rondom je smartphone én hoe je de tijd die je hiermee overhoudt in gaat vullen.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.