DTP cursussen

Leer de kunst van Desktop Publishing (DTP). Met behulp van onze online DTP-cursussen leer je professionele en aantrekkelijke ontwerpen maken voor drukwerk en digitale media.

Gerelateerd

3d Tekenen Affinity Affinity Publisher Canva Creative Cloud creativiteit EPUB Grafische Vormgeving Illustrator InDesign Infographics Leren Microsoft Pdf Photoshop Tekenen Word Toon alle
 • Quickstart Tabelstijlen in InDesign

  9,99
  1
  4

  Leer hoe je snel en eenvoudig professionele tabellen maakt in InDesign met onze Quickstart cursus Tabelstijlen. Ontdek de kracht van cel- en tabelstijlen, verhoog je productiviteit en geef je ontwerpen een strakke, uniforme look.

 • Folder met wikkelvouw ontwerpen met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  3

  In deze cursus gaan we jouw Adobe kennis praktisch toepassen bij het ontwerpen van een wikkelvouw folder. Kijk mee over mijn schouder en ontdek mijn handige workflow.

 • Een poster ontwerpen met InDesign (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  1
  7

  Leer jouw verhaal op posters te vertellen met Adobe InDesign. Een praktijkcursus die inspireert en je eigen creatieve boodschap vormgeeft.

 • Maak je eigen flyer met Photoshop en InDesign (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  4

  Een flyer is dé perfecte manier om informatie te verspreiden, reclame te maken en jouw diensten of producten te promoten. Kijk mee over de schouder van een grafisch vormgever en ontdek hoe je er gemakkelijk zelf een ontwerpt met Photoshop en InDesign.

 • Adobe InDesign master in één dag

  59
  1
  11

  Met behulp van Adobe InDesign kun jij zelfstandig aan de slag met de opmaak van drukwerk als brochures, posters en magazines. Voor digitale uitingen maak je Facebook/ LinkedIn banners, Mailchimp headers, Pinterest pins, en nog veel meer. You name it, jij kan het!

 • Tekenen met perspectiefgrid in Adobe Illustrator

  35
  0
  9

  Leer hoe je diepte in je tekeningen brengt. Geschikt voor iedereen die zijn illustraties tot leven wil wekken met realistisch perspectief. Ideaal voor creatievelingen die Adobe Illustrator al een beetje onder de knie hebben.

 • Quickstart Patronen maken in Adobe Illustrator

  9,99
  0
  18

  Met patronen transformeer je de wereld in een canvas vol kleur en textuur, waardoor elk project, van mode tot interieur, een persoonlijke en unieke uitstraling krijgt. Ze voegen diepte toe aan je creaties en maken van elk ontwerp een visueel feest.

 • Quickstart Vormgeven met Microsoft Publisher

  9,99
  1
  8

  Wil jij snel professionele folders en flyers leren ontwerpen met Microsoft Publisher? Start onze quickstart cursus en word een design pro in 33 min!

 • Quickstart Poster maken met Adobe Express

  9,99
  3
  14

  Leer snel en moeiteloos posters maken met Adobe Express. Kies sjablonen, bewerk afbeeldingen en tekst, ideaal voor beginners. Schrijf je nu in en begin met het ontwerpen van je eerste poster!

 • Affinity Publisher 2.0

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €79.
  5
  30

  Geef je creativiteit de vleugels die het verdient en word een expert in professionele publicaties. Schrijf je nu in en begin meteen aan je reis naar designmastery met Affinity Publisher 2.0!

 • Affinity Publisher 2 – Digitale en Drukwerk PDF’s opmaken

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  4
  25

  Met Publisher maak jij je eigen drukwerk op, zoals visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Een ijzersterk programma om drukwerk mee op te maken!

 • Interactieve CV maken met InDesign

  35
  0
  50

  Met InDesign maak je fantastische geanimeerde publicaties die je met één druk op de knop publiceert via het gratis Publish Online systeem van Adobe.

Opleidingen over DTP

Leer in deze opleiding op Soofos hoe je je eigen publicaties zoals brochures, flyers en magazines kunt maken met Adobe InDesign

Maak professionele publicaties met InDesign

Alle niveaus
45 uur
2

Leer alles over InDesign zodat je jouw eigen brochures, flyers en magazines kunt ontwerpen.

795
Leer in deze opleiding op Soofos alles over DTP, met de Adobe programma's Indesign, Ilustrator en Photoshop

Allround DTP-er met Adobe

Alle niveaus
100 uur
5

Leer alles van Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop zodat jij zelf professionele publicaties kunt maken, geprint en digitaal.

995

Wat leer je met een cursus over DTP?

DTP staat voor DeskTop Publishing en omvat het ontwerpen en opmaken van documenten en grafische materialen zoals brochures, flyers en boeken. Het is de kunst van het combineren van tekst, afbeeldingen en lay-outs om professionele eindproducten te creëren met je computer. Of je nu een beginnende ontwerper bent of je vaardigheden wilt aanscherpen, met behulp van onze cursussen leer je hoe je tekst, afbeeldingen en lay-outs combineert om indrukwekkende visuele content te maken.

Cursussen over verschillende DTP-programma's

DTP is een spannend vakgebied met een scala aan tools en programma’s om uit te kiezen. In onze online DTP-cursussen leer je werken met Adobe InDesign, Adobe Express of Affinity Publisher. Onze instructeurs, experts op het gebied van DTP, zullen je begeleiden bij het begrijpen van de functies en technieken die essentieel zijn voor effectieve documentopmaak. Of je nu je carrière in DTP of grafisch ontwerp wilt starten, je eigen projecten wilt ontwerpen, of gewoon de kneepjes van het vak wilt leren, wij hebben de juiste cursus voor jou.

Vind dé online DTP-cursus voor jou

Voor zowel het opdoen van basiskennis als het beheersen van geavanceerde technieken vind je bij ons de perfecte DTP-cursus. Of je nu wilt genieten van toegang tot alle DTP-cursussen (én nog veel meer) met een Soofos Plus abonnement, of liever een enkele DTP-cursus wilt uitproberen, de keuze is aan jou!

Deze instructeurs geven les over DTP

Blogs over DTP

interactieve ebooks affinity publisher

Interactieve e-books maken met Affinity Publisher

Maak eenvoudig interactieve e-books met Affinity Publisher. Leer in dit artikel hoe je statische tekst omzet naar een dynamische ervaring.

7 februari 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.