Quickstart Poster maken met Adobe Express

Jildou · 17 Oktober 2023
Leer snel en moeiteloos posters maken met Adobe Express. Kies sjablonen, bewerk afbeeldingen en tekst, ideaal voor beginners. Schrijf je nu in en begin met het ontwerpen van je eerste poster!
 • Alle niveaus
 • 11 Lessen
 • 35min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer hoe je het juiste documentformaat instelt voor verschillende publicatiebehoeften, zoals drukwerk, web en sociale media.
 • Ontdek hoe je sjablonen kiest en personaliseert om unieke en aantrekkelijke posters te maken.
 • Leer hoe je kleurenthema's selecteert en wijzigt om de visuele aantrekkingskracht van je posters te verbeteren en een consistente uitstraling te behouden.
 • Weet hoe je afbeeldingen toevoegt, bewerkt en positioneert, evenals tekst opmaken om je boodschap duidelijk over te brengen en je ontwerp te verbeteren.

Snel en moeiteloos prachtige posters ontwerpen met Adobe Express

Wil je snel en moeiteloos prachtige posters ontwerpen voor drukwerk, print, web of sociale media? Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke alles-in-één-editor waarmee je je creatieve ideeën omzet in visueel aantrekkelijke ontwerpen? De online cursus “Quickstart Poster maken met Adobe Express” biedt de oplossing! Leer in deze cursus hoe je Adobe Express effectief gebruikt om professioneel ogende posters te creëren, zelfs als je geen ervaring hebt in grafisch ontwerpen.

Wat ga je leren in deze cursus? En wat niet?

Documentformaat instellen: Ontdek hoe je het juiste formaat voor je poster kiest, zodat je ontwerp perfect past bij je beoogde doel.
Template kiezen: Leer hoe je uit de uitgebreide bibliotheek van sjablonen kiest en deze volledig naar jouw wensen aanpast.
Kleurenthema kiezen en wijzigen: Ontdek hoe je kleurenthema’s selecteert en aanpast om de sfeer en stijl van je poster te bepalen.
Beelden toevoegen en aanpassen: Leer hoe je afbeeldingen toevoegt aan je poster, ze bewerkt en positioneert om je ontwerp te verbeteren.
Tekst vormgeven: Verken de mogelijkheden om tekst toe te voegen en op te maken, zodat je boodschap effectief wordt overgebracht.
Elementen toevoegen: Ontdek hoe je verschillende grafische elementen kunt toevoegen om je poster te verrijken en aantrekkelijker te maken.
AI-beeld genereren met Firefly: Leer hoe je met behulp van de geavanceerde functies van Adobe Express boeiende beelden genereert.

Wat je niet leert:

Deze cursus behandelt geen geavanceerde grafische ontwerptechnieken of diepgaande Adobe Express-functies. Het is bedoeld als een snelle start om je in staat te stellen mooie posters te maken met de basisvaardigheden.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

De online cursus “Quickstart Poster maken met Adobe Express” is ideaal voor iedereen die betrokken is bij het maken van publicaties voor drukwerk, print, web of sociale media. Of je nu een beginnende ontwerper bent of gewoon snel en eenvoudig prachtige posters wilt maken, deze cursus geeft je de nodige vaardigheden.

Klaar om jouw creatieve reis te beginnen? Schrijf je nu in voor deze cursus en ontdek de grenzeloze creatieve mogelijkheden met Adobe Express!

Over de instructeur

Jildou

22 Cursussen

Mijn naam is Jildou Oost en ik ben al ruim 15 jaar werkzaam bij House of Media als docent DTP. Naast voor de klas staan, houd ik me ook bezig met het ontwikkelen van lesmateriaal en het vervaardigen van videocursussen voor House of Training. Mijn grote liefde binnen het vak is het maken van (digitale) boeken en daarom is het programma InDesign ook mijn torenhoge favoriet! Met de cursus Starten met InDesign wil ik mensen die net beginnen met dit prachtige programma snel op weg te helpen door in een korte serie een aantal veelgebruikte Tools en werkwijzen te laten zien. En ik hoop stiekem dat ze daarna zo besmet zijn met het InDesign virus, dat ze doorgaan met het ontdekken van dit geweldige stuk software en de meest prachtige publicaties zullen gaan maken!

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

3 Beoordelingen

 • 5
  3
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Een korte, to-the-point cursus, waarbij de belangrijkste functies duidelijk worden uitgelegd. Je kunt na deze video’s direct aan de slag om zelf een poster te ontwerpen.

9,99Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 10 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.