Grafische Vormgeving Cursussen

Leer alles over Grafisch vormgeving en maak verbluffende ontwerpen. Start vandaag nog met een cursus op Soofos en ontwikkel je creatieve talenten!

Gerelateerd

Affinity Affinity Designer Affinity Photo Affinity Publisher Canva Content Marketing creativiteit EPUB Financieel Onafhankelijk Illustrator InDesign Infographics Kunst Leren Microsoft Midjourney Mode Passief Inkomen Pdf Photoshop Tekenen virtual assistant Toon alle

Uitgelicht

 • Complete Canva cursus: Grafische vormgeving in een handomdraai

  74
  1
  69

  Wil je je grafische design vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Ontdek de kracht van visuele creatie met deze uitgebreide online Canva cursus, verzorgd door de ervaren grafisch ontwerper Martijn van Weeghel.

 • Folder met wikkelvouw ontwerpen met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  1

  In deze cursus gaan we jouw Adobe kennis praktisch toepassen bij het ontwerpen van een wikkelvouw folder. Kijk mee over mijn schouder en ontdek mijn handige workflow.

 • Een poster ontwerpen met InDesign (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  5

  Leer jouw verhaal op posters te vertellen met Adobe InDesign. Een praktijkcursus die inspireert en je eigen creatieve boodschap vormgeeft.

 • Maak je eigen flyer met Photoshop en InDesign (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  2

  Een flyer is dé perfecte manier om informatie te verspreiden, reclame te maken en jouw diensten of producten te promoten. Kijk mee over de schouder van een grafisch vormgever en ontdek hoe je er gemakkelijk zelf een ontwerpt met Photoshop en InDesign.

 • Adobe Photoshop master in één dag

  59
  1
  14

  Met behulp van Adobe Photoshop kun jij jouw zelf geschoten foto’s binnen no time omtoveren tot prachtige plaatjes. Met mijn jarenlange ervaring leer ik jou de fijne kneepjes van het vak.

 • Adobe InDesign master in één dag

  59
  0
  8

  Met behulp van Adobe InDesign kun jij zelfstandig aan de slag met de opmaak van drukwerk als brochures, posters en magazines. Voor digitale uitingen maak je Facebook/ LinkedIn banners, Mailchimp headers, Pinterest pins, en nog veel meer. You name it, jij kan het!

 • Maak je eigen brochure met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

  24,95
  0
  3

  Heb je de basis van Adobe of Affinity onder de knie en wil je deze kennis toepassen in de praktijk? In deze cursus kijk je mee over mijn schouder en ontdek hoe je een multi-page brochure ontwerpt.

 • Geld verdienen met PLR (Private Label Rights)

  47
  7
  51

  Geld verdienen met PLR: Private Label Rights. In Amerika is dit al een mega populaire sidehustle, maar in Nederland is het nog niet zo bekend. Kortom: dit is een goed moment om in te stappen. ⏰

 • Gratis cursus InDesign – Werken met tekstkaders

  Gratis
  4
  46

  In deze gratis cursus InDesign maak je kennis met één van de basisonderdelen van de DTP-tool van Adobe, namelijk het teken en bewerken van tekstkaders.

 • Quickstart Vormgeven met Microsoft Publisher

  9,99
  1
  7

  Wil jij snel professionele folders en flyers leren ontwerpen met Microsoft Publisher? Start onze quickstart cursus en word een design pro in 33 min!

 • Midjourney; van Beginner tot Pro

  Oorspronkelijke prijs was: €129.Huidige prijs is: €49.
  7
  36

  Midjourney is meer dan een tool, het is een revolutie in kunst & design! Zet ideeën om in meesterwerken met geavanceerde AI. Leer alle basis- én geavanceerde functies en join een creatieve online community. Plus tips om valkuilen te vermijden.

 • Quickstart Poster maken met Adobe Express

  9,99
  3
  13

  Leer snel en moeiteloos posters maken met Adobe Express. Kies sjablonen, bewerk afbeeldingen en tekst, ideaal voor beginners. Schrijf je nu in en begin met het ontwerpen van je eerste poster!

Opleidingen over Grafische Vormgeving

In deze opleiding leer je alles over grafische vormgeving, van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking

Grafisch Vormgever worden

Gevorderd
85 uur
18

Leer alles over grafische vormgeving. Van het ontwerpen van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.
Leer in deze opleiding op Soofos hoe je met Adobe Illustrator je eigen logo of huisstijl kunt ontwerpen

Ontwerpen met Adobe Illustrator

Alle niveaus
85 uur
6

Leer alles over vormgeving, grafisch ontwerp, typografie, en het gebruik van kleuren met Adobe Illustrator en ontwerp jouw eigen logo en huisstijl.

Oorspronkelijke prijs was: €800.Huidige prijs is: €700.

Grafische Vormgeving Cursussen - Online leren | Soofos

Wil je alles leren over grafische vormgeving? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze cursussen over grafische vormgeving zijn perfect voor zowel beginners als gevorderden. Met onze vriendelijke en interactieve online lessen leer je alles over grafisch ontwerp, visuele communicatie, beeldbewerking, typografie en kleurenleer.

Grafisch Ontwerp: Creativiteit in Actie

Grafisch ontwerp is de kunst van het creëren van visuele content om een boodschap over te brengen. In onze cursussen leer je de basisprincipes van grafisch ontwerp en hoe je deze kunt toepassen in je eigen projecten. Van het kiezen van de juiste kleuren en typografie tot het creëren van aantrekkelijke lay-outs, onze cursussen zullen je helpen om je creativiteit in actie te brengen.

Visuele Communicatie: Vertel je Verhaal met Beelden

Visuele communicatie is essentieel in de moderne wereld. Met onze cursussen leer je hoe je je boodschap effectief kunt overbrengen door middel van beelden. Je leert hoe je de juiste afbeeldingen kunt kiezen, hoe je ze kunt bewerken en hoe je ze kunt combineren met tekst om een krachtige boodschap te creëren. Of je nu een professionele ontwerper wilt worden of gewoon je communicatievaardigheden wilt verbeteren, onze cursussen zullen je helpen om je verhaal te vertellen met beelden.

Beeldbewerking, Typografie en Kleurenleer: De Finishing Touch

Naast grafisch ontwerp en visuele communicatie, bieden onze cursussen ook diepgaande kennis over beeldbewerking, typografie en kleurenleer. Je leert hoe je afbeeldingen kunt bewerken en verbeteren met behulp van professionele software.

Leer alles over grafisch vormgeving en meld je aan voor een van de opleidingen of cursussen van Soofos.

Deze instructeurs geven les over Grafische Vormgeving

Blogs over Grafische Vormgeving

Leer alles over het maken van een eigen logo.

Zelf een Logo Maken: Alles wat je moet weten, Van ontwerp tot design

Wil je zelf een logo maken? Voor je eigen bedrijf, een hobby project of voor een bevriende ondernemer? In deze blog zetten we op een…

30 april 2024

interactieve ebooks affinity publisher

Interactieve e-books maken met Affinity Publisher

Maak eenvoudig interactieve e-books met Affinity Publisher. Leer in dit artikel hoe je statische tekst omzet naar een dynamische ervaring.

7 februari 2024

martij van weeghel fotografie

Soofos Story: Martijn van Weeghel maakte 70 online cursussen

Een creatieve duizendpoot die ook goed is in het maken van online cursussen: Martijn van Weeghel! Zijn nieuwste cursus is een plaatje...

1 februari 2024

adobe vs affinity

Affinity Designer vs Adobe Illustrator: wie wint de troon?

In dit artikel analyseren we de wedstrijd tussen Affinity Designer vs Adobe Illustrator: welke is de beste optie voor jou?

16 oktober 2023

canva alternatieven

Creatieve content nodig? 8 alternatieven voor Canva

Canva is de perfecte uitkomst voor wie geen designer is, maar toch mooie ontwerpen wil. Maar welke alternatieven voor Canva zijn er?

9 oktober 2023

designer worden

Designer worden – wat moet je leren en weten?

Altijd al een creatief beroep willen hebben? Dan is het tijd om erachter te komen wat voor soort designer jij zou kunnen zijn.

30 mei 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.