EPUB Cursussen

Ontdek de wereld van EPUB met onze cursussen. Leer alles over het digitale boekformaat. Start vandaag nog!

 • Snel op weg met Adobe InDesign 2024

  75
  0
  5

  Ontdek Adobe InDesign en leer professionele ontwerpen maken voor print en digitaal. Beheers basisvaardigheden zoals tekst-, pagina-, en afbeeldingsopmaak in slechts 3 uur en 51 minuten.

 • Gratis cursus InDesign – Werken met tekstkaders

  Gratis
  4
  46

  In deze gratis cursus InDesign maak je kennis met één van de basisonderdelen van de DTP-tool van Adobe, namelijk het teken en bewerken van tekstkaders.

 • InDesign CC 2023

  99
  2
  86

  In deze overcomplete cursus InDesign leer je alles over het ontwerpen van drukwerkdocumenten, of digitale publicaties. Van tekst vormgeven tot werken met afbeeldingen, tabellen, efficiënt werken in InDesign en nog veel meer.

 • Online Cursus ePUB Vormgeven met InDesign

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €49.
  2
  42

  In deze cursus leer je om professioneel en efficiënt reflowable ePUB’s te creëren. Leer met Adobe InDesign een reflowable ePUB vorm te geven.

Opleidingen over EPUB

Leer in deze opleiding op Soofos hoe je je eigen publicaties zoals brochures, flyers en magazines kunt maken met Adobe InDesign

Maak professionele publicaties met InDesign

Alle niveaus
45 uur
2

Leer alles over InDesign zodat je jouw eigen brochures, flyers en magazines kunt ontwerpen.

Oorspronkelijke prijs was: €795.Huidige prijs is: €695.

Wat is een EPUB-cursus?

Een EPUB-cursus is een online leerprogramma dat je alles leert over het maken, bewerken en lezen van EPUB-bestanden. EPUB-bestanden zijn een populair digitaal boekformaat dat gebruikt wordt voor e-books. Met een EPUB-cursus leer je hoe je jouw eigen e-books kunt maken en aanpassen, zodat je ze kunt delen met anderen of zelf kunt genieten van je favoriete boeken op je EPUB-reader.

Leer alles over EPUB-conversie

Een belangrijk onderdeel van een EPUB-cursus is het leren van EPUB-conversie. Dit houdt in dat je leert hoe je bestaande documenten, zoals Word- of PDF-bestanden, kunt omzetten naar het EPUB-format. Met de juiste tools en technieken kun je ervoor zorgen dat je e-books er professioneel uitzien en goed leesbaar zijn op verschillende apparaten. Of je nu een schrijver bent die zijn werk wil publiceren of gewoon een liefhebber van e-books, het leren van EPUB-conversie is een waardevolle vaardigheid.

Ontdek de voordelen van een EPUB-reader

Een EPUB-cursus biedt je ook de mogelijkheid om meer te leren over EPUB-readers en de voordelen die ze bieden. Met een EPUB-reader kun je e-books lezen op verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets en e-readers. Het EPUB-format past zich automatisch aan aan het schermformaat, waardoor je altijd een optimale leeservaring hebt. Daarnaast kun je met een EPUB-reader eenvoudig notities maken, bladwijzers toevoegen en de tekst aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Het is een geweldige manier om je boekencollectie altijd bij de hand te hebben en overal te kunnen genieten van je favoriete verhalen.

Wil je meer leren over EPUB en alles wat ermee te maken heeft? Start dan vandaag nog met een EPUB-cursus op Soofos!

Deze instructeurs geven les over EPUB

Blogs over EPUB

Dit zijn de verschillende digitale publicaties die je kan gebruiken

Welke verschillende soorten digitale publicaties zijn er?

Tegenwoordig wilt iedereen alles digitaal hebben en moet het op alle apparaten toegankelijk zijn. Dat betekent dat veel ontwerpers over stappen op digitale publicaties. Zullen…

9 mei 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.