Gratis cursus InDesign – Werken met tekstkaders

Martijn · 18 Januari 2024
In deze gratis cursus InDesign maak je kennis met één van de basisonderdelen van de DTP-tool van Adobe, namelijk het teken en bewerken van tekstkaders.
 • Alle niveaus
 • 12 Lessen
 • 54min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Tekstkaders tekenen in InDesign
 • Tekst importeren
 • Spellingcontrole gebruiken
 • Tekstomloop met Adobe InDesign

Wil je nóg meer leren over InDesign en de volgende stap in desktoppublishing zetten? Volg dan de complete opleiding Maak professionele publicaties met InDesign →

Gratis cursus InDesign – Werken met tekstkaders

InDesign, onmisbaar voor desktoppublishing

InDesign, het paradepaardje van Adobe’s desktoppublishing-programma’s, is de sleutel tot het creëren van allerlei visueel materiaal dat indruk maakt. Van verbluffende flyers tot uitgebreide boeken, InDesign maakt het mogelijk om je creativiteit en professionaliteit te uiten in elk aspect van layout en design.

Met InDesign kun je een breed scala aan publicaties creëren, van gestroomlijnde brochures tot complete magazines, interactieve PDF’s en e-books. Het is een onmisbare vaardigheid voor grafisch ontwerpers, marketeers, uitgevers en iedereen die professioneel ogende documenten wil produceren. Het beheersen van InDesign opent de deur naar een wereld van creatieve en commerciële mogelijkheden, waarbij de lay-out en het ontwerp van je documenten je boodschap versterken en je publiek aanspreken.

Een gratis voorproefje van de mogelijkheden van InDesign

In deze cursus, die bijna een uur duurt, leidt Martijn van Weeghel je door 12 lessen heen waarbij je de kunst van het beheren van tekstkaders in InDesign onder de knie krijgt. Je leert over het tekenen van tekstkaders, het importeren van tekst, het gebruik van spellingcontrole en hoe je tekst kunt laten omlopen in InDesign.

Echter, dit is slechts een voorproefje; we gaan niet dieper in op de andere veelzijdige functies van InDesign. Deze gratis cursus biedt een exclusief kijkje in het zevende hoofdstuk van onze volledige opleiding “Maak professionele publicaties met InDesign“. Het biedt een unieke kans om van een doorgewinterde expert te leren, helemaal gratis.

Dit ga je leren:

Tekstkaders tekenen
Tekstkaderopties
Tekst importeren
Spellingcontrole gebruiken
Tekstomloop

Ben je klaar om de geheimen van tekstkaders in InDesign te ontrafelen? Meld je nu aan voor deze gratis cursus InDesign – Werken met Tekstkaders en verfijn je vaardigheden. Pak deze kans en begin vandaag nog met ontwerpen in InDesign!

Over de instructeur

Martijn

74 Cursussen

Martijn is een expert als het aankomt op skills voor grafische vormgeving en videoproductie. Van Photoshop tot After Effects, in no-time leert hij je de kneepjes van het vak. Dankzij zijn leergierigheid en ondernemende geest weet hij ook alles over marketingtools als MailChimp, en webdesign met WordPress. Benieuwd naar alle cursussen van Martijn? Bekijk hier zijn aanbod.

Beoordelingen

5 Gemiddelde beoordeling

4 Beoordelingen

 • 5
  4
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Zeer leerzaam om eens in Indesign te kunnen kijken.

GratisLevenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 46 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.