PDF Cursussen

Leer alles over Pdf-bestanden, conversie en bewerking. Start vandaag nog met een gratis cursus op Soofos!

Gerelateerd

Affinity Affinity Publisher creativiteit EPUB Grafische Vormgeving Illustrator InDesign Infographics Leren Photoshop Vectoren Word Toon alle
 • Snel op weg met Adobe InDesign 2024

  75
  0
  4

  Ontdek Adobe InDesign en leer professionele ontwerpen maken voor print en digitaal. Beheers basisvaardigheden zoals tekst-, pagina-, en afbeeldingsopmaak in slechts 3 uur en 51 minuten.

 • Folder met wikkelvouw ontwerpen met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  1

  In deze cursus gaan we jouw Adobe kennis praktisch toepassen bij het ontwerpen van een wikkelvouw folder. Kijk mee over mijn schouder en ontdek mijn handige workflow.

 • Een poster ontwerpen met InDesign (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  5

  Leer jouw verhaal op posters te vertellen met Adobe InDesign. Een praktijkcursus die inspireert en je eigen creatieve boodschap vormgeeft.

 • Maak je eigen flyer met Photoshop en InDesign (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  2

  Een flyer is dé perfecte manier om informatie te verspreiden, reclame te maken en jouw diensten of producten te promoten. Kijk mee over de schouder van een grafisch vormgever en ontdek hoe je er gemakkelijk zelf een ontwerpt met Photoshop en InDesign.

 • Maak je eigen brochure met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

  24,95
  0
  3

  Heb je de basis van Adobe of Affinity onder de knie en wil je deze kennis toepassen in de praktijk? In deze cursus kijk je mee over mijn schouder en ontdek hoe je een multi-page brochure ontwerpt.

 • Gratis cursus InDesign – Werken met tekstkaders

  Gratis
  4
  45

  In deze gratis cursus InDesign maak je kennis met één van de basisonderdelen van de DTP-tool van Adobe, namelijk het teken en bewerken van tekstkaders.

 • Affinity Publisher 2 – Digitale en Drukwerk PDF’s opmaken

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  3
  23

  Met Publisher maak jij je eigen drukwerk op, zoals visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Een ijzersterk programma om drukwerk mee op te maken!

 • Interactieve CV maken met InDesign

  35
  0
  48

  Met InDesign maak je fantastische geanimeerde publicaties die je met één druk op de knop publiceert via het gratis Publish Online systeem van Adobe.

 • Drukwerkvoorbereiding DTP

  69
  1
  66

  Leer welke stappen je moet zetten en welke vragen je moet stellen om jouw digitale Photoshop, InDesign of Illustrator ontwerpen goed te laten drukken.

 • Adobe Praktijkvoorbeeld: VISITEKAARTJE

  19,95
  5
  34

  Na je Adobe-cursus ben je klaar om te creëren. D.m.v. een praktijkvoorbeeld gaan we losse technieken omzetten in een workflow. Kijk mee hoe ik als vormgever projecten aanpak. Dit keer gaan we een visitekaartje opmaken met InDesign.

 • Online Cursus Toegankelijke PDF met InDesign

  75
  5
  77

  In deze online cursus leer je alles over toegankelijke PDF's met InDesign. Hierin ga je aan de slag met het maken van toegankelijke documenten.

 • Online Cursus Toegankelijke Pdf maken in Word en InDesign

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €39.
  4
  68

  Wanneer je documenten maakt om te delen in Word en InDesign, wil je dat de ontvangers ze zonder problemen kunnen downloaden en openen. Hoe werkt dit, waar moet je rekening mee houden, en welke functies zijn hiervoor belangrijk? Je leert het in deze cursus!

Wat zijn Pdf-cursussen?

Pdf-cursussen zijn online leerprogramma’s die je helpen om alles te leren over Pdf-bestanden, Pdf-conversie, Pdf-bewerking en Pdf-tools. Met deze cursussen kun je je kennis en vaardigheden op het gebied van Pdf’s vergroten, zodat je efficiënter kunt werken met deze bestandsindeling.

Waarom zou je een Pdf-cursus volgen?

Het volgen van een Pdf-cursus heeft vele voordelen. Ten eerste leer je hoe je Pdf-bestanden kunt maken en bewerken, wat handig is als je regelmatig met Pdf’s werkt. Je leert ook hoe je Pdf-bestanden kunt converteren naar andere bestandsindelingen, zodat je ze gemakkelijk kunt delen met anderen.

Daarnaast leer je tijdens de cursus ook werken met verschillende Pdf-tools. Deze tools kunnen je helpen om Pdf-bestanden efficiënter te beheren, annotaties toe te voegen, tekst te bewerken en nog veel meer. Door deze tools te leren kennen, kun je je werk sneller en gemakkelijker doen.

Start vandaag nog met een Pdf-cursus op Soofos!

Wil je graag meer leren over Pdf-bestanden, Pdf-conversie, Pdf-bewerking en Pdf-tools? Start dan vandaag nog met een Pdf-cursus op Soofos! Op Soofos vind je een breed scala aan Pdf-cursussen, ontwikkeld door experts op dit gebied.

Het beste van alles is dat je deze cursussen gratis kunt volgen met een abonnement op Soofos Plus. Met Soofos Plus heb je toegang tot alle cursussen op Soofos, inclusief de Pdf-cursussen. Dus waar wacht je nog op? Ga naar Soofos, meld je aan voor Soofos Plus en begin met het vergroten van je kennis en vaardigheden op het gebied van Pdf’s!

Deze instructeurs geven les over Pdf

Blogs over Pdf

cv of portfolio

Portfolio of cv? Zo presenteer je je skills het best (met voorbeelden)

Een lijstje met namen van bedrijven en jaartallen overtuigt niemand om je aan te nemen anno 2023. Dit is waarom een portfolio beter kan zijn.

14 februari 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.