Adobe Praktijkvoorbeeld: VISITEKAARTJE

Na je Adobe-cursus ben je klaar om te creëren. D.m.v. een praktijkvoorbeeld gaan we losse technieken omzetten in een workflow. Kijk mee hoe ik als vormgever projecten aanpak. Dit keer gaan we een visitekaartje opmaken met InDesign.

 • Alle niveaus
 • 7 Lessen
 • 20min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Een visitekaartje opmaken met Adobe InDesign.
 • Meekijken met een ervaren vormgever.
 • Het toepassen van individuele technieken op een praktijkvoorbeeld.
 • Ontdek de creatieve mogelijkheden van DTP.

Aan de slag met je basiskennis:
Maak een visitekaartje

Je hebt de cursussen gevolgd en bezit nu een sterke fundamentele basiskennis van de programma’s. Tijdens de video’s en cursussen worden zelfs enkele gevorderde technieken besproken. Je kunt nu bijna alles creëren, dus tijd om zo snel mogelijk aan de slag te gaan, en te blijven, zodat de kennis zich kan verankeren. Je raakt daardoor vertrouwd met de programma’s.

Focus op workflow
In deze praktijkvoorbeelden laat ik je zien hoe je de programma’s kan combineren om daadwerkelijke media te realiseren. Bij ieder praktijkvoorbeeld gebruik ik technieken die in de cursus aangeleerd worden. Het gaat daarom ook niet om (tekstuele) inhoud van de media die we als voorbeeld gebruiken, maar om het samenspel en de inhoudelijke technieken van de programma’s.

Adobe en Affinity
Ik gebruik de Adobe programma’s als voorbeeld, maar alles wat gerealiseerd wordt in de video’s, kun je net zo goed realiseren met de Affinity programma’s.

Tempo
Deze video’s zijn sneller van tempo, ik ga er namelijk van uit dat je de Adobe óf Affinity cursussen hebt gevolgd. Voor een meer uitgebreidere uitleg van de technieken kun je naar de video’s van het betreffende programma zelf gaan op de Creatie Nest website of op de Soofos website.

Over de instructeur

Stefan is anders dan mening ander opleider. Hij heeft vele jaren werkervaring opgedaan als vormgever voor kleinere media-bureaus en internationale merken. Hij komt dus echt uit "het vak" en leert je alles wat je nodig hebt, en laat de overtollige technieken achterwege. Eind 2018 én 2019 werd hij door Springest.nl uitgeroepen tot Beste Nieuwe Trainer van 2018 en Beste Trainers van 2019. Oud cursisten van zowel online als offline cursussen bestempelen hem als menselijk, informeel en iemand die kennis heeft van zaken. Vol enthousiasme draagt hij zijn grafische kennis over aan jou Onder de naam Creatie Nest leert hij andere creatieve zelfstandigheid. Je bent na een cursus in staat onafhankelijk en zelfstandig te werken.

Beoordelingen

4.2 Gemiddelde beoordeling

5 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  4
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Heldere uitleg met hulp van deze cursus eindelijk zelf een visitekaartje kunnen maken!

 2. kort en krachtige cursus voor een voorbeeld voor visite kaartjes in adobe.

 3. Goed en duidelijk, op een paar puntjes na wat betreft uitleg over de sneltoetsen die je tussen door gebruikt. (Ctrl V, Ctrl A)

 4. Een duidelijke cursus met de juiste info om zelf een visitekaartje te maken.

19,95Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 32 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.