InDesign Cursussen

Ben je op zoek naar een Online Cursus InDesign die niet alleen uitgebreid is, maar je ook van beginner naar expert kan brengen? Dan zit je bij Soofos goed! Ons aanbod van InDesign cursussen is zorgvuldig samengesteld voor iedereen die zich wil verdiepen in InDesign, DTP en vormgeving. Of je nu net begint of je vaardigheden naar een hoger niveau wilt tillen, onze InDesign cursussen bieden de flexibiliteit en diepgang die je nodig hebt.

Gerelateerd

Affinity Affinity Publisher creativiteit EPUB Grafische Vormgeving Illustrator Infographics Leren Pdf Photoshop Vectoren Word Toon alle
 • Snel op weg met Adobe InDesign 2024

  75
  0
  4

  Ontdek Adobe InDesign en leer professionele ontwerpen maken voor print en digitaal. Beheers basisvaardigheden zoals tekst-, pagina-, en afbeeldingsopmaak in slechts 3 uur en 51 minuten.

 • Folder met wikkelvouw ontwerpen met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  1

  In deze cursus gaan we jouw Adobe kennis praktisch toepassen bij het ontwerpen van een wikkelvouw folder. Kijk mee over mijn schouder en ontdek mijn handige workflow.

 • Een poster ontwerpen met InDesign (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  5

  Leer jouw verhaal op posters te vertellen met Adobe InDesign. Een praktijkcursus die inspireert en je eigen creatieve boodschap vormgeeft.

 • Maak je eigen flyer met Photoshop en InDesign (praktijkvoorbeeld)

  19,95
  0
  2

  Een flyer is dé perfecte manier om informatie te verspreiden, reclame te maken en jouw diensten of producten te promoten. Kijk mee over de schouder van een grafisch vormgever en ontdek hoe je er gemakkelijk zelf een ontwerpt met Photoshop en InDesign.

 • Adobe InDesign master in één dag

  59
  0
  8

  Met behulp van Adobe InDesign kun jij zelfstandig aan de slag met de opmaak van drukwerk als brochures, posters en magazines. Voor digitale uitingen maak je Facebook/ LinkedIn banners, Mailchimp headers, Pinterest pins, en nog veel meer. You name it, jij kan het!

 • Maak je eigen brochure met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

  24,95
  0
  3

  Heb je de basis van Adobe of Affinity onder de knie en wil je deze kennis toepassen in de praktijk? In deze cursus kijk je mee over mijn schouder en ontdek hoe je een multi-page brochure ontwerpt.

 • Gratis cursus InDesign – Werken met tekstkaders

  Gratis
  4
  45

  In deze gratis cursus InDesign maak je kennis met één van de basisonderdelen van de DTP-tool van Adobe, namelijk het teken en bewerken van tekstkaders.

 • Affinity Publisher 2.0

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €79.
  4
  30

  Geef je creativiteit de vleugels die het verdient en word een expert in professionele publicaties. Schrijf je nu in en begin meteen aan je reis naar designmastery met Affinity Publisher 2.0!

 • Affinity Publisher 2 – Digitale en Drukwerk PDF’s opmaken

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  3
  23

  Met Publisher maak jij je eigen drukwerk op, zoals visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Een ijzersterk programma om drukwerk mee op te maken!

 • Interactieve CV maken met InDesign

  35
  0
  48

  Met InDesign maak je fantastische geanimeerde publicaties die je met één druk op de knop publiceert via het gratis Publish Online systeem van Adobe.

 • InDesign QuickStart: Maak je eigen brochure

  47
  2
  28

  In deze bliksemcursus InDesign leer je alles wat je nodig hebt om snel aan de slag te gaan met het ontwerpen van je eigen drukwerk in InDesign.

 • Digitale magazines met InDesign

  Oorspronkelijke prijs was: €74.Huidige prijs is: €57.
  5
  43

  In deze overcomplete cursus Publish Online leer je alles over het ontwerpen van interactieve documenten en digitale publicaties.

Opleidingen over InDesign

Leer in deze opleiding op Soofos hoe je je eigen publicaties zoals brochures, flyers en magazines kunt maken met Adobe InDesign

Maak professionele publicaties met InDesign

Alle niveaus
45 uur
2

Leer alles over InDesign zodat je jouw eigen brochures, flyers en magazines kunt ontwerpen.

795
In deze opleiding leer je alles over grafische vormgeving, van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking

Grafisch Vormgever worden

Gevorderd
85 uur
18

Leer alles over grafische vormgeving. Van het ontwerpen van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking.

995
Leer in deze opleiding op Soofos alles over DTP, met de Adobe programma's Indesign, Ilustrator en Photoshop

Allround DTP-er met Adobe

Alle niveaus
100 uur
5

Leer alles van Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop zodat jij zelf professionele publicaties kunt maken, geprint en digitaal.

995

Wat is Adobe InDesign?

Deze populaire applicatie van softwareontwikkelaar Adobe is een uitgebreide bewerker van lay-out- en paginaontwerp. Deze applicatie is geschikt om documenten te creëren voor digitale publicaties, drukwerk en digitale media.

De applicatie maakt het mogelijk onder andere posters, boeken, tijdschriften, e-books en meer te creëren. Op het gebied van kleur, lettertypes en andere belangrijke factoren voor design zijn de mogelijkheden eindeloos.

Wat kun je met Adobe InDesign?

Adobe InDesign is een toonaangevende software in de industrie voor paginaontwerp en layout. Het wordt gebruikt door grafische ontwerpers, uitgevers en marketeers over de hele wereld. Met InDesign kun je prachtige en professionele documenten ontwerpen voor zowel print als digitale media. Denk hierbij aan brochures, tijdschriften, ebooks, flyers en interactieve PDF’s. De software biedt geavanceerde typografische controles, kleurbeheer, en integratie met Adobe Creative Cloud, waardoor jouw creatieve mogelijkheden vrijwel onbegrensd zijn.

InDesign, Photoshop of Illustrator - wat moet je kiezen?

De keuze tussen InDesign, Photoshop en Illustrator hangt af van je specifieke behoeften. Photoshop is ideaal voor fotobewerking en digitale kunst, terwijl Illustrator perfect is voor logo-ontwerp en vectorillustraties. InDesign daarentegen, is gespecialiseerd in paginaopmaak en ontwerp. Voor het ontwerpen van multi-pagina documenten en professionele layouts, is InDesign de beste keuze. Echter, voor een compleet ontwerpproces, werken veel professionals met alle drie de programma’s om zo de unieke voordelen van elk te benutten.

Hoe start je met Adobe InDesign?

Beginnen met Adobe InDesign is eenvoudiger dan je denkt. Naast dat je natuurlijk het programma nodig hebt, is het goed om te starten met een Online Cursus InDesign om de basisbeginselen te leren. Focus op het begrijpen van de interface, basishulpmiddelen, en eenvoudige lay-outtechnieken. Experimenteer met sjablonen en oefenprojecten om je vaardigheden te verbeteren. Onthoud dat regelmatige oefening de sleutel is tot meesterschap in InDesign.

Dit leer je in een Online Cursus InDesign

In onze Online Cursus InDesign leer je alles van de basisprincipes tot geavanceerde technieken. Ontdek hoe je professionele layouts maakt, werk met typografie, en pas kleuren en afbeeldingen effectief toe. Leer hoe je interactieve documenten ontwerpt die indruk maken op je publiek. Onze cursussen bieden stapsgewijze begeleiding en praktische oefeningen, zodat je de vaardigheden die je leert direct kunt toepassen op je eigen projecten.

Hoeveel kost Adobe InDesign

De prijs van Adobe InDesign kan variëren afhankelijk van je abonnementstype. Adobe biedt zowel maandelijkse als jaarlijkse lidmaatschappen, met kortingen voor studenten en onderwijsinstellingen. Daarnaast kun je kiezen voor het volledige Adobe Creative Cloud-pakket, dat toegang biedt tot alle Adobe-apps, waaronder InDesign. Overweeg wat het beste past bij jouw behoeften en budget. Houd er rekening mee dat investeren in deze software een investering is in je professionele ontwikkeling.

Adobe InDesign of Affinity Publisher, welke is beter?

De keuze tussen Adobe InDesign en Affinity Publisher hangt af van je specifieke behoeften en budget. InDesign is al lang de industrie-standaard met uitgebreide functies en integratie met andere Adobe-producten. Aan de andere kant biedt Affinity Publisher een betaalbaar alternatief met een eenmalige betaling en een intuïtieve interface. Beide programma’s hebben hun sterke punten, dus het beste is om ze te evalueren op basis van je persoonlijke voorkeuren, de complexiteit van je projecten en de compatibiliteit met andere tools die je gebruikt. Door eerst een cursus over beide te volgen krijg je een goed idee welke het best bij jou past.

Deze instructeurs geven les over InDesign

Blogs over InDesign

cv of portfolio

Portfolio of cv? Zo presenteer je je skills het best (met voorbeelden)

Een lijstje met namen van bedrijven en jaartallen overtuigt niemand om je aan te nemen anno 2023. Dit is waarom een portfolio beter kan zijn.

14 februari 2023

Lees wat is Grafische Vormgeving eigenlijk en waarom moet je het leren.

Grafisch vormgever worden? Dit moet je weten

Goede grafische vormgeving is tegenwoordig een van de skills die je nodig hebt voor online succes. Aan de slag met design? Dit moet je weten.

17 mei 2021

Photoshop, Illustrator en InDesign – Welke heb je nodig?

Ondernemers, opgelet! Wil jij niet meer voor elk klusje in grafische vormgeving afhankelijk zijn van anderen? Wil jij snel schakelen, je eigen content maken en…

1 maart 2021

Alles wat je moet weten over DTP (desktoppublishing)

Bedrijven doen tegenwoordig meer en meer moeite om mensen te overtuigen van hun superieure producten en diensten. Vroeger was een simpele advertentie in de krant…

23 maart 2020

Dit zijn de verschillende digitale publicaties die je kan gebruiken

Welke verschillende soorten digitale publicaties zijn er?

Tegenwoordig wilt iedereen alles digitaal hebben en moet het op alle apparaten toegankelijk zijn. Dat betekent dat veel ontwerpers over stappen op digitale publicaties. Zullen…

9 mei 2019

Top 10 Cursussen voor de ZZP'er

Top 10 Cursussen voor de ZZP’er

Er zijn veel mensen die iets voor zichzelf beginnen. Hoe onderscheid je je dan? Ten eerste met kennis. Het is dus nodig dat je een…

14 januari 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.