Affinity Cursussen

Affinity biedt een suite van professionele softwaretools gericht op grafisch ontwerp, foto-editing en publicatie. Leer in een online cursus Affinity deze tools professioneel te gebruiken.

 • Maak je eigen brochure met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

  24,95
  0
  3

  Heb je de basis van Adobe of Affinity onder de knie en wil je deze kennis toepassen in de praktijk? In deze cursus kijk je mee over mijn schouder en ontdek hoe je een multi-page brochure ontwerpt.

 • Affinity Publisher 2.0

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €79.
  4
  30

  Geef je creativiteit de vleugels die het verdient en word een expert in professionele publicaties. Schrijf je nu in en begin meteen aan je reis naar designmastery met Affinity Publisher 2.0!

 • Affinity Publisher 2 – Digitale en Drukwerk PDF’s opmaken

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  4
  24

  Met Publisher maak jij je eigen drukwerk op, zoals visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Een ijzersterk programma om drukwerk mee op te maken!

 • Affinity Designer 2 – De meest recente versie

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  3
  35

  Met Designer maak jij zelf vector illustraties, logo's, iconen en infographics. Designer is de tegenhanger van Adobe Illustrator en kan net zoveel, voor een betere prijs. Je hoeft geen teken skills te bezitten om Affinity Designer te beheersen.

 • Affinity Photo 2 – Leer van een vormgever

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  4
  29

  Leer van een vormgever en ga aan de slag met de laatste versie van Affinity Photo. Na deze cursus kun jij foto's retoucheren, kleurbewerkingen uitvoeren, creatieve composities maken en heb jij een goed fundament om zelfstandig aan de slag te gaan.

 • Snel op weg met Affinity Publisher

  79
  2
  23

  Wil je in een handomdraai boeken, folders, flyers, huisstijlen of social media posts ontwerpen? Volg dan deze cursus en leer de ins en outs van desktoppublishing met Affinity Publisher!

 • Snel op weg met Affinity Designer

  75
  5
  46

  Wil jij alle belangrijke vector-tekentechnieken leren en professioneel aan de slag met Affinity Designer? Volg snel deze cursus en creëer in een handomdraai de fraaiste illustraties!

 • Snel op weg met Affinity Photo

  75
  5
  33

  Affinity Photo, het alternatief voor Adobe Photoshop, biedt hoogwaardige gereedschappen om fantastische beeldverbeteringen, retouche en manipulaties mee uit uit te voeren. Wil je professioneel aan de slag met beeldbewerking? Volg dan deze cursus!

 • Affinity Publisher 1.10 – Leer drukwerk PDF’s maken van een échte vormgever

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  2
  39

  **Nieuwere versie beschikbaar** Met Publisher kun jij je eigen drukwerk opmaken, zoals visitekaartjes, posters, brochures en briefpapier. Dit programma kan bijna alles wat Adobe InDesign kan, en dat voor een betere prijs. Een ijzersterk programma om drukwerk mee op te maken!

 • Affinity Designer 1.10 – Illustraties en logo’s maken met een échte vormgever

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  7
  81

  Met Designer maak jij zelf vector illustraties, logo's, iconen en infographics. Designer is de tegenhanger van Adobe Illustrator en kan bijna net zoveel, voor een betere prijs. Je hoeft geen teken skills te bezitten om Affinity Designer te beheersen.

 • Affinity Photo 1.10 – Leer fotobewerking van een échte vormgever

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  5
  67

  Volg deze cursus en wordt een pro in beeldbewerking. Wil jij zelf foto's gaan bewerken? Dan is Affinity Photo een uitstekend goedkoper alternatief voor Photoshop. Photo is het enige fotobewerkingsprogramma wat zich kan meten met Photoshop!

 • Bewerkingen maken in Affinity Photo

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €50.
  6
  67

  Leer Affinity Photo's basis tools begrijpen en creatief toepassen. Ontdek kleuroptimalisatie, zwart-wit met kleurverloop, twisten, spiegelen en laagtechnieken. Niet alleen de basis, maar ook plezier en creativiteit staan centraal.

Wat is Affinity?

Affinity is een reeks van grafische ontwerp- en fotobewerkingstools ontwikkeld door Serif. Ze staan bekend om hun efficiëntie, precisie en betaalbaarheid, en bieden real-time prestaties en een gestroomlijnde workflow. Deze tools zijn specifiek ontworpen voor creatieve professionals en liefhebbers die op zoek zijn naar een alternatief voor traditionele, duurdere softwarepakketten.

Welke programma's heeft Affinity?

De Affinity-suite omvat drie hoofdprogramma’s: Affinity Photo voor fotobewerking en -manipulatie, Affinity Designer voor vectorgrafieken en illustraties, en Affinity Publisher voor desktoppublishing. Elke applicatie is ontworpen om naadloos met elkaar te integreren, waardoor gebruikers gemakkelijk tussen de verschillende programma’s kunnen wisselen binnen hun workflow.

Vergelijkbare Affinity Programma's

Terwijl Affinity programma’s krachtige tools zijn voor digitale creatie, bestaan er vergelijkbare softwarepakketten die verschillende functies en workflows bieden. Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign zijn de meest bekende concurrenten, maar er zijn ook andere opties zoals CorelDRAW, GIMP en Inkscape die vergelijkbare functionaliteiten bieden.

Hoe begin je met Affinity

Om te starten met Affinity, is het aanbevolen om eerst te bepalen welk programma het beste aansluit bij jouw behoeften. Zodra je een programma hebt gekozen, kun je het downloaden en installeren. De online cursussen op Soofos helpen je de basis te leren en je vaardigheden te ontwikkelen. Begin met eenvoudige projecten om vertrouwd te raken met de interface en tools, en breid je kennis geleidelijk uit door te experimenteren en nieuwe functies te ontdekken.

Deze instructeurs geven les over Affinity

Blogs over Affinity

interactieve ebooks affinity publisher

Interactieve e-books maken met Affinity Publisher

Maak eenvoudig interactieve e-books met Affinity Publisher. Leer in dit artikel hoe je statische tekst omzet naar een dynamische ervaring.

7 februari 2024

adobe vs affinity

Affinity Designer vs Adobe Illustrator: wie wint de troon?

In dit artikel analyseren we de wedstrijd tussen Affinity Designer vs Adobe Illustrator: welke is de beste optie voor jou?

16 oktober 2023

Lees wat is Grafische Vormgeving eigenlijk en waarom moet je het leren.

Grafisch vormgever worden? Dit moet je weten

Goede grafische vormgeving is tegenwoordig een van de skills die je nodig hebt voor online succes. Aan de slag met design? Dit moet je weten.

17 mei 2021

Leer grafisch vormgeven van een echte grafisch vormgever, Stefan Hensen

Ontmoet onze online instructeurs: Stefan Hensen van Creatie Nest

Durf te klikken! Dat is wat Stefan Hensen van het Creatie Nest je wilt meegeven in zijn cursussen grafische vormgeving. Maak kennis met je instructeur.

24 maart 2021

To Affinity and Beyond

Er is een ster rijzende in de grafische wereld: Affinity. Om de opkomst van Affinity te begrijpen, moeten we eerst kijken naar de huidige status…

16 maart 2020

fotobewerking met programma

Affinity Photo of Adobe Photoshop

Photoshop staat bekend als dé tool voor beeld- en fotobewerking. Er zijn gelukkig wel alternatieven beschikbaar in de markt. Een van die alternatieven gaan we…

10 februari 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.