Affinity Designer Cursussen

Leer de kunst van vectorillustratie en grafisch ontwerp met een online cursus Affinity Designer. Dit programma biedt een uitgebreide toolset voor professionals en hobbyisten die hun vaardigheden in digitale kunst willen verbeteren.

 • Affinity Designer 2 – De meest recente versie

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  3
  36

  Met Designer maak jij zelf vector illustraties, logo's, iconen en infographics. Designer is de tegenhanger van Adobe Illustrator en kan net zoveel, voor een betere prijs. Je hoeft geen teken skills te bezitten om Affinity Designer te beheersen.

 • Snel op weg met Affinity Designer

  75
  5
  46

  Wil jij alle belangrijke vector-tekentechnieken leren en professioneel aan de slag met Affinity Designer? Volg snel deze cursus en creëer in een handomdraai de fraaiste illustraties!

 • Affinity Designer 1.10 – Illustraties en logo’s maken met een échte vormgever

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  7
  81

  Met Designer maak jij zelf vector illustraties, logo's, iconen en infographics. Designer is de tegenhanger van Adobe Illustrator en kan bijna net zoveel, voor een betere prijs. Je hoeft geen teken skills te bezitten om Affinity Designer te beheersen.

 • Affinity Designer 1.7 – Maak illustraties, iconen en logo’s

  69
  11
  91

  *** Deze cursus gaat over Affinity 1.7. Zie mijn andere cursussen voor de laatste versie. *** Na het volgen van deze cursus kun je iconen, logo's en illustraties maken.

Wat is Affinity Designer?

Affinity Designer is een vectorgrafiek- en ontwerpsoftware ontwikkeld door Serif, gericht op het leveren van een krachtige, maar betaalbare oplossing voor ontwerpers en illustratoren. Het staat bekend om zijn snelheid, precisie en soepele workflow, en is een uitstekend hulpmiddel voor het maken van conceptkunst, printprojecten, logo’s, iconen, UI-ontwerpen en meer.

Alternatieven voor Affinity Designer

Hoewel Affinity Designer veel gebruikers aanspreekt, zijn er andere softwarepakketten die vergelijkbare functionaliteiten bieden, zoals Adobe Illustrator, CorelDRAW en Sketch. Elk van deze programma’s heeft zijn eigen unieke set functies en gebruikersinterface, dus het kiezen van het juiste programma hangt af van je persoonlijke voorkeuren, budget en specifieke projectbehoeften.

Doelgroep van Affinity Designer

Affinity Designer is ontworpen voor grafisch ontwerpers, illustratoren, webontwerpers en iedereen die geïnteresseerd is in vectorillustratie en ontwerp. Of je nu een ervaren professional bent of net begint, Affinity Designer biedt een reeks hulpmiddelen en functies die aansluiten bij verschillende vaardigheidsniveaus en ontwerpbehoeften.

Leer werken met Affinity Designer

Om Affinity Designer effectief te gebruiken, is het essentieel om de basis te begrijpen en je vaardigheden geleidelijk op te bouwen. Online cursussen en tutorials kunnen je helpen de interface te navigeren, essentiële gereedschappen te gebruiken en complexe ontwerptechnieken onder de knie te krijgen. Door te leren van ervaren instructeurs en regelmatig te oefenen, kun je je ontwerpcapaciteiten verbeteren en professionele kwaliteitsprojecten creëren.

Deze instructeurs geven les over Affinity Designer

Blogs over Affinity Designer

Leer alles over het maken van een eigen logo.

Zelf een Logo Maken: Alles wat je moet weten, Van ontwerp tot design

Wil je zelf een logo maken? Voor je eigen bedrijf, een hobby project of voor een bevriende ondernemer? In deze blog zetten we op een…

30 april 2024

interactieve ebooks affinity publisher

Interactieve e-books maken met Affinity Publisher

Maak eenvoudig interactieve e-books met Affinity Publisher. Leer in dit artikel hoe je statische tekst omzet naar een dynamische ervaring.

7 februari 2024

Lees wat is Grafische Vormgeving eigenlijk en waarom moet je het leren.

Grafisch vormgever worden? Dit moet je weten

Goede grafische vormgeving is tegenwoordig een van de skills die je nodig hebt voor online succes. Aan de slag met design? Dit moet je weten.

17 mei 2021

Leer grafisch vormgeven van een echte grafisch vormgever, Stefan Hensen

Ontmoet onze online instructeurs: Stefan Hensen van Creatie Nest

Durf te klikken! Dat is wat Stefan Hensen van het Creatie Nest je wilt meegeven in zijn cursussen grafische vormgeving. Maak kennis met je instructeur.

24 maart 2021

Alles wat je moet weten over DTP (desktoppublishing)

Bedrijven doen tegenwoordig meer en meer moeite om mensen te overtuigen van hun superieure producten en diensten. Vroeger was een simpele advertentie in de krant…

23 maart 2020

To Affinity and Beyond

Er is een ster rijzende in de grafische wereld: Affinity. Om de opkomst van Affinity te begrijpen, moeten we eerst kijken naar de huidige status…

16 maart 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.