Webdesign cursussen

Ontdek de wereld van web design met onze online cursussen. Leer aantrekkelijke en functionele websites creëren die indruk maken. Start vandaag nog.

 • Zelf je website maken met WordPress 2021 en Elementor

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €34,99.
  4
  166

  Je wil zelf je website bouwen en onderhouden, maar je hebt geen idee hoe er aan te beginnen? In deze online videocursus help ik je om in no-time zelf je website te bouwen met Wordpress en Elementor. Je hebt tevens geen technische kennis nodig!

 • WordPress Cursus 2024. De beste en snelste manier om je website te bouwen.

  Oorspronkelijke prijs was: €347.Huidige prijs is: €197.
  31
  586

  Wil je een eigen website of blog starten maar weet je niet goed hoe en waar je moet beginnen? Deze unieke online videocursus WordPress helpt jou bij het ontwikkelen van een indrukwekkende website die gemakkelijk zelf te onderhouden is.

 • CSS in WordPress

  10
  26
  173

  Leer hoe je CSS stijlen in WordPress kunt gebruiken om snel en effectief aanpassingen in de vormgeving te maken. De perfecte werkwijze in combinatie met de nieuwe blokeditor Gutenberg.

 • Online Cursus WordPress (met Gutenberg)

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €49.
  99
  794

  Of je nou een blog of eigen bedrijf hebt, of je marketing skills wilt uitbreiden, WordPress is een van de belangrijkste tools om websites te bouwen en te beheren. In deze online cursus WordPress leer je hoe je je eigen website maakt, ga je aan de slag met het maken van pagina’s, het plaatsen van blogs en berichten en leer je de handige Gutenburg Editor gebruiken. Volledig online, in je eigen tempo, en met levenslange toegang.

 • Websites Maken met WordPress

  34,95
  5
  81

  In deze cursus WordPress leer je alles over het programma en maak je zelf je eerste website door middel van stap voor stap uitgeschreven opdrachten.

 • Online Basiscursus CSS3 – Webdesign en Layout

  75
  14
  108

  In de basiscursus CSS leer je hoe je webpagina’s vormgeeft met de juiste CSS-tags. Om HTML goed vorm te geven, gebruik je Cascading Style Sheets.

 • Online Basiscursus HTML5

  49
  32
  209

  In de basiscursus HTML5 leer je hoe je webpagina’s structureert met de juiste HTML-tags. Om webpagina’s correct te kunnen vertonen in browsers is het essentieel dat je de juiste HTML-tags verbindt aan de content.

 • Online Cursus Joomla

  75
  5
  121

  Volg nu de nieuwe online cursus Joomla! En leer hoe je complexe websites kunt maken, met diverse functionaliteiten als een contactformulier, fotogalerij, zoekfunctie tot het creëren van een meertalige website?

 • Online Cursus Website Vormgeving met CSS

  49
  8
  67

  In deze cursus leer je de verschillende mogelijkheden voor het vormgeven van html met CSS. Per CSS-stijlopdracht leg ik uit hoe het werkt en welke vormgeving je ermee kunt bereiken.

 • Online Cursus Webdesign met HTML en CSS

  30
  16
  107

  Leer met behulp van HTML en CSS om pagina’s exact zo vorm te geven zoals je wilt. In deze online cursus leer je hoe je het zogeheten boxmodel gebruikt en hoe je met CSS de vormgeving en de plaatsing van teksten, afbeeldingen en overige media exact bepalen. Zowel statisch als responsief. *Er is een nieuwere versie beschikbaar van deze cursus*

 • Online Cursus HTML en CSS

  30
  58
  563

  In de cursus basiskennis HTML en CSS leer je hoe je webpagina’s structureert met de juiste HTML-tags en hoe je met CSS de lay-out en de vormgeving van een webpagina aanpast naar jouw wensen. HTML en CSS zijn voortdurend in ontwikkeling. Maar de basis is de basis, en die leer je in deze cursus. Vanuit dit startpunt kun je jezelf blijven ontwikkelen in deze krachtige en populaire programmeertalen. *Er is een nieuwere versie beschikbaar van deze cursus*

 • Online Cursus Adobe Experience Design (XD)

  5
  21
  171

  Let op! Adobe XD is enkel nog voor bestaande gebruikers te gebruiken. Adobe heeft het prototyping programma Figma overgenomen en deze zal Adobe XD moeten gaan vervangen. Op dit moment is Adobe XD niet meer beschikbaar voor nieuwe gebruikers.

Opleidingen over Web Design

Leer in deze opleiding op Soofos hoe je applicaties kunt maken in React

Hands-on React

Gevorderd
100 uur
4

React is een framework waarmee het makkelijk wordt gemaakt om user interfaces te bouwen voor het web. In deze opleiding leer je hands-on de ins-en-outs van React.

Oorspronkelijke prijs was: €995.Huidige prijs is: €895.

Wat leer je met een cursus over web design?

Wil je leren hoe je aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke websites kunt creëren? In onze online cursussen over web design leer je de skills die je nodig hebt om mooie en professionele websites te ontwerpen. Je zult ontdekken hoe je effectieve lay-outs, navigatie en visuele elementen kunt combineren om websites te maken die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn.

Cursussen over verschillende programma's voor het ontwerpen van websites

Het ontwerpen van websites is een dynamisch vakgebied waarbij je kunt kiezen uit verschillende tools en platformen. Bij ons vind je daarom cursussen over o.a. WordPress, HTML, CSS, en Adobe XD. Leer van echte experts hoe je responsieve websites bouwt, gebruiksvriendelijke interfaces creëert en de nieuwste designtrends integreert. Of je nu je eigen website wilt bouwen, je carrière in web design wilt starten of gewoon je ontwerpskills wilt aanscherpen, wij hebben de juiste cursus voor jou.

Vind dé online web design cursus voor jou

Wij begrijpen dat iedereen unieke leerdoelen en voorkeuren heeft. Daarom hebben we ons best gedaan om een breed scala aan cursussen aan te bieden, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Kies een enkele cursus uit of volg alle cursussen over web design (én nog veel meer onderwerpen) met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Web Design

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.