Joomla Cursussen

Leer werken met Joomla en leer hoe je eenvoudig en snel professionele websites kunt bouwen met onze cursussen en handige handleiding. Start vandaag nog!

  • Online Cursus Joomla

    75
    5
    121

    Volg nu de nieuwe online cursus Joomla! En leer hoe je complexe websites kunt maken, met diverse functionaliteiten als een contactformulier, fotogalerij, zoekfunctie tot het creëren van een meertalige website?

Leer alles over Joomla met onze cursussen

Wil je graag leren hoe je een professionele website kunt bouwen met Joomla? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende cursussen aan waarmee je alle ins en outs van dit populaire content management systeem kunt leren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze Joomla cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Ontdek de voordelen van een Joomla cursus

Met onze Joomla cursussen leer je stap voor stap hoe je een website kunt bouwen met dit krachtige content management systeem. Je leert niet alleen hoe je de basisfunctionaliteiten van Joomla kunt gebruiken, maar ook hoe je je website kunt optimaliseren en aanpassen aan jouw wensen. Onze ervaren docenten staan klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Zo kun je in je eigen tempo leren en direct aan de slag met het bouwen van je eigen Joomla website.

Haal het beste uit Joomla met onze trainingen en handleidingen

Naast onze Joomla cursussen bieden wij ook trainingen en handleidingen aan waarmee je nog dieper in kunt gaan op de mogelijkheden van dit content management systeem. Wil je bijvoorbeeld leren hoe je een webshop kunt bouwen met Joomla? Of wil je meer weten over het optimaliseren van je website voor zoekmachines? Met onze trainingen en handleidingen kun je je kennis over Joomla naar een hoger niveau tillen.

Wil je direct aan de slag met een Joomla cursus? Start dan vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je al onze cursussen gratis volgen. Wacht dus niet langer en ontdek de wereld van Joomla met onze uitgebreide cursussen en trainingen.

Deze instructeurs geven les over Joomla

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.