Yoga cursussen

Ontdek onze inspirerende online Yoga-cursussen. Leer kracht en flexibiliteit opbouwen, vind innerlijke rust en omarm een gezonde levensstijl. Namaste!

Gerelateerd

Concentratie Deugdenyoga Faalangst kinderen Kinderyoga Levensstijl Ogen Senioren Sociale Angst Stoelyoga Yin Yoga Zelfvertrouwen Toon alle
 • Slow Yoga & Yoga Nidra

  35,95
  2
  8

  Yoga Nidra is een diepe ontspanning en meditatie. We liggen op onze rug, vaak ondersteund door kussens en bedekt door dekens. Ik noem dit je yogacocon, waarin je je even inkapselt en veilig af kunt dalen in de diepere lagen van jouw wezen.

 • Zacht met angst: Transformeer jouw leven met zachtheid en begrip

  89,95
  0
  14

  Wil jij minder angst en meer zelfvertrouwen en rust? Volg deze cursus vol praktische technieken, yoga, meditaties en opdrachten en start vandaag nog met jouw angstvrije leven.

 • Yoga met Mudra’s

  20
  2
  39

  In deze cursus gaan we de kracht van mudra's (handgebaren) ontdekken. Ze kunnen je namelijk helpen om mentale en fysieke klachten te verlichten, of helpen om je innerlijke wijsheid en groei te stimuleren.

 • Online Stoelyoga Les

  69
  5
  64

  Ontdek blessurevrije Stoelyoga voor rust tijdens werk of thuis. Leer 100 houdingen en series uit 'Stoelyoga voor iedereen!' en beoefen het zelf met deze praktische online cursus.

 • Zachte Yoga voor Iedereen

  40
  0
  18

  Leer hier op een ontspannen en zachte manier bewegen.

 • Online Cursus Deugdenyoga: Dienstbaarheid

  39
  3
  28

  Ervaar de kracht van dienstbaarheid in je leven. De drie inspirerende videolessen helpen je weer positief in het leven te staan. Werken met de deugd dienstbaarheid zuivert je hart.

 • Online Cursus Yoga voor Beginners

  65
  5
  251

  Na deze online cursus yoga voor beginners heb je een basis opgebouwd om op terug te vallen. Je kan dan zelf yoga uitoefenen en aanpassen voor jezelf.

 • Online Cursus Deugdenyoga: Ondernemingszin

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  5
  37

  Met de deugdenyogalessen ondernemingszin krijg je letterlijk zin om te ondernemen! Ga aan de slag met deze online yogacursus!

 • Yogabreak voor Kinderen | Introductieserie

  Gratis
  22
  105

  Ontdek Yogabreak voor Kinderen, de ideale 7-minuten pauze voor school of thuis! Speciaal voor basisschoolkids. Deze korte yoga oefeningen frissen de geest op. Klaar voor hernieuwde focus en ontspanning? Zet je apparaat aan en start de break!

 • Yogabreak voor Kinderen | 25 lessen

  Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €29.
  1
  15

  Dagelijkse Yogabreak: 7-minuten yoga voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Verbeter concentratie en ontspanning tijdens school, NSO of thuis. Activeert de geest en biedt hernieuwde focus. Geef jezelf een 'break' en ervaar de voordelen. Start nu!

 • Online Cursus Deugdenyoga: Dankbaarheid

  Oorspronkelijke prijs was: €49.Huidige prijs is: €29.
  12
  70

  Ervaar de kracht van dankbaarheid in je leven en leer met drie lessen weer positief in het leven te staan. De deugd dankbaarheid geeft je nieuwe energie.

 • Yoga voor Kinderen

  69
  32
  185

  Een inspirerende yogacursus voor kinderen! Steeds meer kinderen ervaren stress door school of hun sociale omgeving, slapen slecht, zijn druk of onzeker. Zoals yoga volwassenen helpt om rust in hoofd en lijf te brengen, zo werkt het ook fantastisch voor kinderen. In deze cursus leer je spelenderwijs je kracht en balans vinden.

Wat leer je met een cursus over yoga?

Yoga gaat verder dan alleen houdingen en ademhaling; het is een pad naar zelfontdekking, innerlijke rust en lichamelijke kracht. Bij Soofos krijg je inzicht in deze eeuwenoude praktijk, waarmee je zowel je lichaam als geest kunt versterken. Leer de basisprincipes, verken meditatietechnieken of verdiep je in specifieke yogastijlen.

Online cursussen over de veelzijdigheid van yoga

Bij Soofos vind je een gevarieerd aanbod van yogacursussen, ook voor beginners. Leer bijvoorbeeld de fundamenten van Yin yoga, ontdek alles over stoelyoga, deugdenyoga of beoefen yoga samen met je kind met behulp van onze cursussen over yoga voor kinderen. Met interactieve video’s en praktische oefeningen wordt elk onderwerp helder en toegankelijk gepresenteerd, zodat je zowel op de mat als daarbuiten kunt groeien.

Vind dé online cursus over yoga voor jou

Yoga is een persoonlijke reis, en ieder individu heeft zijn eigen unieke pad. Bij Soofos erkennen en waarderen we dat. Zoek in ons brede aanbod naar de cursus die bij jouw wensen op het gebied van yoga past. Of kies voor ons Soofos Plus abonnement, waarmee je onbeperkt toegang krijgt tot alle cursussen.

Deze instructeurs geven les over Yoga

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.