Cursussen Over Kinderyoga

Maak kennis met yoga voor kinderen in deze online cursussen over kinderyoga. De kinderen van nu zijn niet alleen druk, maar ervaren ook steeds méér druk. Yoga, thuis of op school biedt daarom een mooi tegenwicht voor de inspanning en prestatie die kinderen leveren.

Gerelateerd

Concentratie kinderen
 • Yogabreak voor Kinderen | Introductieserie

  Gratis
  22
  105

  Ontdek Yogabreak voor Kinderen, de ideale 7-minuten pauze voor school of thuis! Speciaal voor basisschoolkids. Deze korte yoga oefeningen frissen de geest op. Klaar voor hernieuwde focus en ontspanning? Zet je apparaat aan en start de break!

 • Yogabreak voor Kinderen | 25 lessen

  Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €29.
  1
  15

  Dagelijkse Yogabreak: 7-minuten yoga voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Verbeter concentratie en ontspanning tijdens school, NSO of thuis. Activeert de geest en biedt hernieuwde focus. Geef jezelf een 'break' en ervaar de voordelen. Start nu!

 • Yoga voor Kinderen

  69
  32
  185

  Een inspirerende yogacursus voor kinderen! Steeds meer kinderen ervaren stress door school of hun sociale omgeving, slapen slecht, zijn druk of onzeker. Zoals yoga volwassenen helpt om rust in hoofd en lijf te brengen, zo werkt het ook fantastisch voor kinderen. In deze cursus leer je spelenderwijs je kracht en balans vinden.

Deze instructeurs geven les over Kinderyoga

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.