Profielfoto van
Instructeur

Kinderyoga Houten

Kinderyoga

2

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Kinderyoga

Wij zijn Diana en Mariska en in 2015 gestart met Kinderyoga Houten (www.kinderyogahouten.nl). Kinderyoga Houten wil yoga voor ieder kind toegankelijk en bereikbaar maken. Al op jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met allerlei prikkels, onzekerheden en andere ervaringen die van invloed zijn op hun groei en ontwikkeling. Kinderyoga kan hier een positieve bijdrage aan leveren. We geloven in de positieve effecten van yoga, maar we zien ook dat kinderen niet zomaar in aanraking komen met yogalessen. Onze missie is om yoga náár kinderen toe te brengen door kinderyoga aan te bieden op locaties in het dagelijks leven van kinderen. We zijn ervan overtuigd dat kinderyoga een mooie aanvulling is voor het lesaanbod in het basisonderwijs. Al lange tijd ervaren wij ook het plezier van yoga en volgen we wekelijkse lessen in diverse varianten. Yoga geeft ons kracht, energie en ontspanning. Dit is juist ook wat we kinderen en jongeren in deze hectische tijd van harte gunnen. Met yogabreaks in de klas willen we graag kinderen op jonge leeftijd de positieve effecten van yoga laten ervaren door de yoga naar de kinderen toe te brengen.

Cursussen

 • Yogabreak voor Kinderen | Introductieserie

  Gratis
  22
  105

  Ontdek Yogabreak voor Kinderen, de ideale 7-minuten pauze voor school of thuis! Speciaal voor basisschoolkids. Deze korte yoga oefeningen frissen de geest op. Klaar voor hernieuwde focus en ontspanning? Zet je apparaat aan en start de break!

 • Yogabreak voor Kinderen | 25 lessen

  Oorspronkelijke prijs was: €49,95.Huidige prijs is: €29.
  1
  15

  Dagelijkse Yogabreak: 7-minuten yoga voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Verbeter concentratie en ontspanning tijdens school, NSO of thuis. Activeert de geest en biedt hernieuwde focus. Geef jezelf een 'break' en ervaar de voordelen. Start nu!

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.