Presenteren cursussen

Leer met behulp van onze online cursussen over presenteren om zelfverzekerd en overtuigend te spreken, en boeiende presentaties te ontwerpen.

Gerelateerd

Coachen Communicatie Content Marketing creativiteit Cursus Maken Infographics Kleding Leren Microsoft Mode Office 365 onderwijs online instructeur PowerPoint Storytelling Tekenen Verzorging Zelfvertrouwen Toon alle
 • Cursus Succesvolle Webinars Organiseren

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €49.
  1
  10

  In deze online cursus webinars maken leer je wat webinars zijn, en leer je alle stappen die je moet zetten om een succesvolle webinar te organiseren. Van de voorbereiding tot de technische uitvoering inclusief praktische tips.

 • Intervisiebegeleider

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €69.
  5
  23

  Leer hoe je groepen effectief kunt begeleiden in hun zelfreflectie en collectieve leerprocessen. Ontdek de kunst van intervisiebegeleiding, leer de verschillen tussen intervisie en intercollegiale toetsing, en ontwikkel je luistervaardigheden.

 • Leer ALLES van…. PowerPoint 365!

  Oorspronkelijke prijs was: €79,95.Huidige prijs is: €47,50.
  2
  35

  Leer ALLES van PowerPoint 365 in de meest uitgebreide online cursus! Transformeer saaie presentaties naar effectieve meesterwerken met de nieuwste functies zoals Morphing, Designer en andere AI-toepassingen. Word de ongeslagen slide-specialist!

 • Masterclass ‘Zakelijk tekenen’ voor docenten in het hoger onderwijs

  Oorspronkelijke prijs was: €120.Huidige prijs is: €90.
  2
  26

  Werk jij in het hoger onderwijs en zou je tekenen meer willen gebruiken, bijvoorbeeld tijdens de lessen? Dan is deze cursus perfect voor jou! ✍️ Ontwikkel je tekenvaardigheden, verhoog je zelfvertrouwen en oefen met verschillende manieren om tekenen in te zetten in je werk!

 • Elegant Online – krachtig in beeld in online meetings

  79
  2
  14

  Wist je dat je met een paar eenvoudige stappen blij kunt zijn met hoe je in beeld bent in online meetings? In deze training wijs ik je de weg hoe je goed zichtbaar en elegant meedoet met online meetings, webinars en andersoortige bijeenkomsten.

 • Qgis: krachtige kaarten maken met geodata

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €30.
  1
  65

  Met Qgis maak en bewerk je kaarten op een snelle manier, op basis van geografische data. In deze cursus leer je de basisvaardigheden waarmee je al heel snel leuke resultaten kunt krijgen. Qgis is open source en gratis te downloaden.

 • Gids in het zakelijk tekenen

  Oorspronkelijke prijs was: €30.Huidige prijs is: €19,99.
  4
  61

  Ontdek de kracht van zakelijk tekenen. Zakelijk tekenen helpt je om je boodschap duidelijker over te brengen aan je publiek en de aandacht langer vast te houden. In deze cursus leer je het toepassen: zowel zakelijk als privé.

 • Interactieve Presentaties maken met Poll Everywhere

  79
  2
  43

  Wil je je verhaal boeiender presenteren en de aandacht vasthouden? Volg deze cursus en leer online tools kennen om je publiek actief te betrekken en je PowerPoint flexibel aan te passen.

 • Leer ALLES van…. Succesvol Presenteren!

  27,50
  3
  27

  Leer in deze cursus hoe je succesvolle presentaties kan geven met de IDA-methode. Je leert alles dat je nodig hebt om een succesvolle pitch te geven!

Opleidingen over Presenteren

In deze opleiding op Soofos leer je hoe je ontspannen en zelfverzekerd kunt acquireren, en kunt zorgen voor een stabiele stroom opdrachten voor jouw bedrijf

Succesvol acquireren voor adviseurs

Alle niveaus
30 uur

Leer om te ontspannen en zelfverzekerd te zorgen voor een stabiele stroom adviesopdrachten voor jouw bedrijf. Geen gladde verkooppraatjes, wel praktisch en persoonlijk.

995
In deze opleiding leer je hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een online cursus

Je eigen online cursus maken

Alle niveaus
70 uur
3

Vertaal jouw kennis en expertise naar een online cursus. Van het bepalen van de doelgroep en cursusonderwerp, tot het vermarkten ervan.

995

Wat leer je met een cursus over presenteren?

Presenteren gaat verder dan alleen spreken voor een groep. Het gaat om overtuigen, verbinden en je boodschap helder overbrengen. Onze instructeurs gaan je helpen bij effectief presenteren.

Diverse online cursussen over presenteren

Van het opbouwen van zelfvertrouwen op het podium tot het gebruik van visuele hulpmiddelen, in onze cursussen leer je de kneepjes van het vak van ervaren professionals. Zij weten wat nodig is om een indrukwekkende presentatie neer te zetten.

Vind de cursus presenteren die bij jou past

Kies uit cursussen over presenteren in het algemeen, of tools die je helpen bij het overbrengen van je boodschap. Schaf een enkele cursus aan of kies voor Soofos Plus en volg álle cursussen.

Deze instructeurs geven les over Presenteren

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.