Ontdek de beste online cursussen van ervaren instructeurs

Word een succesvolle online instructeur en deel jouw kennis met anderen. Schrijf je vandaag nog in en word de beste online instructeur die je kunt zijn!

Opleidingen over online instructeur

In deze opleiding leer je hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een online cursus

Je eigen online cursus maken

Alle niveaus
70 uur
(3)

Vertaal jouw kennis en expertise naar een online cursus. Van het bepalen van de doelgroep en cursusonderwerp, tot het vermarkten ervan.

995

Deel jouw expertise als online instructeur

Wil je graag je kennis en vaardigheden delen met anderen? Ben je geïnteresseerd in het lesgeven en begeleiden van studenten, maar wil je dit graag online doen? Dan zijn de cursussen over online instructeurs op Soofos perfect voor jou! Met deze cursussen leer je alles wat je nodig hebt om een succesvolle online instructeur te worden.

Instructeur training online

De instructeur training online is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om effectief online les te geven. Je leert hoe je een boeiende en interactieve leeromgeving kunt creëren, hoe je je cursusmateriaal kunt structureren en hoe je studenten kunt motiveren en betrokken kunt houden. Daarnaast leer je ook hoe je feedback kunt geven en hoe je kunt omgaan met verschillende leerstijlen en niveaus.

Online docent opleiding

De online instructeurs opleiding op Soofos is een uitgebreide opleiding die je alle tools en kennis biedt die je nodig hebt om een succesvolle online docent te worden. Je leert hoe je je cursus kunt opzetten en promoten, hoe je effectieve video’s kunt maken en hoe je je studenten kunt begeleiden en ondersteunen. Daarnaast leer je ook hoe je jezelf kunt profileren als expert in jouw vakgebied en hoe je je cursus kunt laten groeien en succesvol kunt maken.

Of je nu al ervaring hebt als docent of helemaal nieuw bent in het lesgeven, de cursussen voor online instructeurs op Soofos zijn geschikt voor iedereen. Je kunt op je eigen tempo leren en hebt toegang tot waardevolle bronnen en ondersteuning van ervaren instructeurs.

Wacht niet langer en start vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen. Word een expert met een online instructeur en deel jouw kennis met de wereld

Deze instructeurs geven les over online instructeur

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →