Cursussen Voor Instructeurs

Word een succesvolle online instructeur en deel jouw kennis met anderen. Schrijf je vandaag nog in en word de beste online instructeur die je kunt zijn!

 • Cursus Succesvolle Webinars Organiseren

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €49.
  1
  11

  In deze online cursus webinars maken leer je wat webinars zijn, en leer je alle stappen die je moet zetten om een succesvolle webinar te organiseren. Van de voorbereiding tot de technische uitvoering inclusief praktische tips.

 • Elegant Online – krachtig in beeld in online meetings

  79
  2
  14

  Wist je dat je met een paar eenvoudige stappen blij kunt zijn met hoe je in beeld bent in online meetings? In deze training wijs ik je de weg hoe je goed zichtbaar en elegant meedoet met online meetings, webinars en andersoortige bijeenkomsten.

 • Hoe maak ik een cursus?

  Gratis
  73
  2034

  Een online cursus over het maken van online cursussen? Ja! In 20 praktische lessen lopen we door alle belangrijke must-do’s, zodat je een vliegende start hebt.

 • Basiscursus video’s maken voor je cursus

  Oorspronkelijke prijs was: €127.Huidige prijs is: €67.
  12
  229

  Ready, set, action! Maar wacht even: hoe maak je nou eigenlijk goede instructievideo's? Samen met de Videomakers maakten we deze korte maar zeer krachtige cursus om de basis van video's voor je cursus maken onder de knie te krijgen.

Opleidingen over online instructeur

In deze opleiding leer je hoe je jouw kennis en expertise vertaalt naar een online cursus

Je eigen online cursus maken

Alle niveaus
70 uur
3

Vertaal jouw kennis en expertise naar een online cursus. Van het bepalen van de doelgroep en cursusonderwerp, tot het vermarkten ervan.

995

Deel jouw expertise als online instructeur

Wil je graag je kennis en vaardigheden delen met anderen? Ben je geïnteresseerd in het lesgeven en begeleiden van studenten, maar wil je dit graag online doen? Dan zijn de cursussen over online instructeurs op Soofos perfect voor jou! Met deze cursussen leer je alles wat je nodig hebt om een succesvolle online instructeur te worden.

Instructeur training online

De instructeur training online is speciaal ontworpen om jou te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om effectief online les te geven. Je leert hoe je een boeiende en interactieve leeromgeving kunt creëren, hoe je je cursusmateriaal kunt structureren en hoe je studenten kunt motiveren en betrokken kunt houden. Daarnaast leer je ook hoe je feedback kunt geven en hoe je kunt omgaan met verschillende leerstijlen en niveaus.

Online docent opleiding

De online instructeurs opleiding op Soofos is een uitgebreide opleiding die je alle tools en kennis biedt die je nodig hebt om een succesvolle online docent te worden. Je leert hoe je je cursus kunt opzetten en promoten, hoe je effectieve video’s kunt maken en hoe je je studenten kunt begeleiden en ondersteunen. Daarnaast leer je ook hoe je jezelf kunt profileren als expert in jouw vakgebied en hoe je je cursus kunt laten groeien en succesvol kunt maken.

Of je nu al ervaring hebt als docent of helemaal nieuw bent in het lesgeven, de cursussen voor online instructeurs op Soofos zijn geschikt voor iedereen. Je kunt op je eigen tempo leren en hebt toegang tot waardevolle bronnen en ondersteuning van ervaren instructeurs.

Wacht niet langer en start vandaag nog met een cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen. Word een expert met een online instructeur en deel jouw kennis met de wereld

Deze instructeurs geven les over online instructeur

Blogs over online instructeur

Online Lesgeven

Online Lesgeven – Handige tips voor docenten

Steeds meer docenten en instructeurs ontdekken de voordelen van online lesgeven, oftewel lesgeven via het internet. Er zijn echter ook uitdagingen. Denk aan technische problemen,…

8 juli 2024

Wat is Canva en hoe werkt het?

Canva is een veelzijdig online designplatform dat een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop mensen grafische ontwerpen maken, of het nu voor bedrijfsdoeleinden…

24 april 2024

Maak je eigen instructievideo's voor een online cursus of youtube kanaal

Zo start je met instructievideo’s maken: tips en stappenplan

Video is een onmisbaar onderdeel van een online cursus. Als jij een online cursus wilt gaan maken, is het maken van een instructievideo dus altijd…

12 maart 2024

marjon

Soofos Stories: Marjon maakte een online cursus over rouw en verlies

Op Soofos vind je cursussen over heel wat unieke onderwerpen, zoals de cursus ‘Aandacht voor verlies en rouw’ van Marjon.

15 februari 2024

martij van weeghel fotografie

Soofos Story: Martijn van Weeghel maakte 70 online cursussen

Een creatieve duizendpoot die ook goed is in het maken van online cursussen: Martijn van Weeghel! Zijn nieuwste cursus is een plaatje...

1 februari 2024

Je mag een certificaat uitreiken voor je cursus, maar wat is de waarde ervan?

Mag je zomaar een certificaat uitreiken voor je cursus?

Tegenwoordig kan iedereen een cursus maken en geven. En heel vaak zie je dat na het volgen van een cursus een certificaat wordt uitgereikt. Sterker…

1 februari 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.