Grafisch Ontwerp cursussen

Ontdek de creatieve wereld van grafisch ontwerp met onze online cursussen. Ontwikkel jouw creatieve talent om visueel boeiende en professionele ontwerpen te maken. Start vandaag nog.

Gerelateerd

Adobe Bridge Affinity Affinity Designer Canva Creative Cloud creativiteit GIMP Grafische Vormgeving Illustrator InDesign Infographics Kunst Midjourney Mode Tekenen Vectoren Toon alle

Opleidingen over Grafisch Ontwerp

In deze opleiding leer je hoe je jouw naaipatronen in Illustrator of Valentina kunt tekenen en deze verwerkt tot professionele pdf patronen die je kunt delen

Digitale naaipatronen tekenen

Gevorderd
50 uur

Leer hoe je jouw naaipatronen tekent in Illustrator of Valentina en hoe je deze verwerkt tot professionele pdf-patronen in je eigen huisstijl.

895
In deze opleiding leer je alles over grafische vormgeving, van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking

Grafisch Vormgever worden

Gevorderd
85 uur
(14)

Leer alles over grafische vormgeving. Van het ontwerpen van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking.

995
Leer in deze opleiding op Soofos hoe je met Adobe Illustrator je eigen logo of huisstijl kunt ontwerpen

Ontwerpen met Adobe Illustrator

Alle niveaus
85 uur
(3)

Leer alles over vormgeving, grafisch ontwerp, typografie, en het gebruik van kleuren met Adobe Illustrator en ontwerp jouw eigen logo en huisstijl.

800

Wat leer je met een cursus over grafisch ontwerp?

Ben je gepassioneerd door visuele creatie en wil je de wereld van grafisch ontwerp verkennen? Onze cursussen bieden jou de mogelijkheid om de kunst van het grafisch ontwerpen te leren, ongeacht je ervaringsniveau. Met deze cursussen leer je hoe je visuele boodschappen krachtig kunt overbrengen, van het maken van opvallende logo’s en posters tot het ontwerpen van aantrekkelijk marketingmateriaal.

Cursussen over verschillende programma's voor grafische vormgeving

Grafisch ontwerp omvat een breed scala aan programma’s en tools die ontwerpers gebruiken om hun visuele concepten tot leven te brengen. Wij bieden een divers aanbod aan online cursussen over bijv. Adobe Illustrator, Canva en Affinity Designer. Onze ervaren instructeurs begeleiden je bij het beheersen van de vaardigheden en technieken die nodig zijn om professionele ontwerpen te maken.

Vind dé online grafische vormgeving cursus voor jou

Klaar om jouw creatieve reis te beginnen? Aarzel niet langer en ontdek alles over grafisch ontwerp met de online cursussen op Soofos. Of je nu wilt genieten van toegang tot alle cursussen met een Soofos Plus abonnement, of liever een enkele cursus op het gebied van grafisch ontwerp wilt uitproberen, de keuze is aan jou!

Deze instructeurs geven les over Grafisch Ontwerp

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →