Ontdek de beste online cursussen van Midjourney voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling

Ga zelf aan de slag met MidJourney. Leer AI Art maken en ontdek je eigen creativiteit. Bekijk het op Soofos.

 • ChatGPT & Midjourney: Kunstmatige Intelligentie (AI)

  14,95
  1
  23

  Ontdek de kracht van ChatGPT en Midjourney! Leer vanaf nul hoe je deze AI-tools effectief gebruikt in het dagelijkse leven, werkprocessen optimaliseert en digitale kunst maakt. Perfect voor beginners!

 • Midjourney; van Beginner tot Pro

  49
  7
  31

  Midjourney is meer dan een tool, het is een revolutie in kunst & design! Zet ideeën om in meesterwerken met geavanceerde AI. Leer alle basis- én geavanceerde functies en join een creatieve online community. Plus tips om valkuilen te vermijden.

 • Quickstart Text to image met Adobe Firefly

  9,99
  3
  37

  Leer hoe je Adobe Firefly (kunstmatige intelligentie) kunt gebruiken om snel generatieve kunst te maken voor drukwerk, web en meer.

 • Midjourney: Razendsnel originele afbeeldingen maken!

  34
  7
  82

  Bespaar jezelf de eindeloze zoektocht naar de perfecte afbeelding. Met Midjourney genereer je moeiteloos en op maat gemaakte afbeeldingen die precies passen bij wat jij wilt!

 • Digitale kunst met Midjourney

  49
  14
  121

  Met Midjourney AI maak je in een mum van tijd de mooiste afbeeldingen. Van fotorealistische landschappen tot fantastische karakters tot abstracte beelden die van je scherm afspatten; in deze cursus laat ik je alles zien.

Midjourney - Cursussen voor online leren

Ben je op zoek naar een manier om jezelf verder te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren? Dan zijn de cursussen van Midjourney op Soofos precies wat je nodig hebt! Of je nu op zoek bent naar een Midjourney cursus, training, opleiding, programma of workshop, bij Soofos vind je het allemaal.

AI Art met Midjourney

Met Midjourney kun je zelf prachtige AI kunst maken. Leer hoe je de juiste prompts schrijft, het programma gebruikt en slim omgaat met de mogelijkheden die Midjourney te bieden heeft.

Met de Midjourney cursussen op Soofos leer je op een interactieve en praktische manier. Geen saaie theorie, maar direct aan de slag met de vaardigheden die je wilt ontwikkelen. Door middel van videolessen word je stap voor stap begeleid naar succes.

Waarom kiezen voor Midjourney?

Er zijn veel redenen waarom je zou moeten kiezen voor een Midjourney cursus op Soofos. Ten eerste zijn de cursussen van Midjourney ontwikkeld door experts op hun vakgebied. Je kunt er dus op vertrouwen dat je de meest relevante en up-to-date kennis krijgt.

Daarnaast zijn de Midjourney cursussen flexibel en toegankelijk. Je kunt ze volgen waar en wanneer het jou uitkomt, op je eigen tempo. Of je nu een drukke baan hebt, een gezin hebt of gewoon graag in je eigen tempo leert, met de Midjourney cursussen op Soofos is het allemaal mogelijk.

Waar wacht je nog op? Ga vandaag nog van start met een Midjourney cursus op Soofos en ontdek de mogelijkheden die het biedt.

Deze instructeurs geven les over Midjourney

Blogs over Midjourney

ai kunst maken

AI art: hoe maak je kunst met artificial intelligence?

Je ziet het opeens overal: AI art, kunst gemaakt door computers. Hoe werkt deze technologie en hoe maak je zelf AI kunst?

13 augustus 2023

ai tools

14 AI-tools om content voor je cursus mee te maken!

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Deze 14 tools helpen je om makkelijker dan ooit content te maken voor je cursus.

18 januari 2023

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.