Photoshop Cursussen

Wil jij zelf foto’s bewerken met Photoshop? Leer werken met Adobe Photoshop in een van onze praktische online cursussen. Ga zelf aan de slag en wordt een ervaren Photoshop expert dankzij een online cursus Photoshop.

Gerelateerd

Affinity Basisfotografie Cinemagraphs Creative Cloud creativiteit Drone Geschiedenis Grafische Vormgeving Illustrator InDesign Kunst Landschapsfotografie Lightroom Macrofotografie Natuurfotografie Objectfotografie Pdf Portretbewerking Tekenen Toon alle
 • Adobe Photoshop master in één dag

  59
  2
  19

  Met behulp van Adobe Photoshop kun jij jouw zelf geschoten foto’s binnen no time omtoveren tot prachtige plaatjes. Met mijn jarenlange ervaring leer ik jou de fijne kneepjes van het vak.

 • Maak je eigen brochure met Adobe of Affinity (praktijkvoorbeeld)

  24,95
  0
  5

  Heb je de basis van Adobe of Affinity onder de knie en wil je deze kennis toepassen in de praktijk? In deze cursus kijk je mee over mijn schouder en ontdek hoe je een multi-page brochure ontwerpt.

 • Quickstart Perspectief tekenen

  9,99
  1
  20

  Leer de basis van perspectief tekenen in Photoshop. Ontdek hoe je perspectiefrasters toepast met één, twee en drie verdwijnpunten en breng meer leven en dynamiek in je tekeningen.

 • Quickstart Fotorestauratie en -retouche

  9,99
  1
  13

  Doe mee en blaas oude foto's nieuw leven in! Schrijf je nu in voor de cursus Quickstart fotorestauratie en -retouche en transformeer je oude foto's in meesterwerken.

 • AI in Photoshop CC

  39
  8
  115

  Ontdek de kracht van AI in Photoshop 2024 met onze baanbrekende online cursus! In 24 diepgaande lessen onthul ik de geheimen van geavanceerde AI-functies in Photoshop 2024.

 • Online cursus fotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €179.Huidige prijs is: €49.
  3
  76

  In deze complete fotografie cursus leer je alles over hoe je camera werkt, werken met verschillende soorten composities, en leer je van 13 experts uit verschillende vakgebieden alle fijne kneepjes van het vak fotografie.

 • Gratis online cursus: Leer selecties maken in Photoshop

  Gratis
  3
  121

  In deze gratis cursus maak jij kennis met Photoshop. In 18 lessen legt Martijn van Weeghel, gecertificeerd Adobe Instructeur, jou uit hoe je zelf de perfecte selectie maakt. Je krijgt volledig gratis toegang tot deze cursus en zit nergens aan vast!

 • AI in Photoshop Bèta

  9,99
  5
  60

  Leer werken met de nieuwe AI functionaliteiten binnen Photoshop Bèta en maak de mooiste fotobewerkingen in een handomdraai.

 • Camera Raw met Photoshop

  75
  2
  25

  Leer hoe je Raw-foto’s nabehandelt tot de perfecte afdruk die het beste uit je foto haalt en leer om te gaan met instellingen als witbalans, belichting, contrast, kleur en scherpte.

 • Cursus Photoshop voor beginners – een snelstart

  47
  1
  64

  In deze cursus Photoshop voor beginners leer je binnen 3 uur werken met dit krachtige programma. Ideaal voor de startende Photoshopper.

 • Fotobewerking van zwart-wit naar kleur

  Oorspronkelijke prijs was: €19,50.Huidige prijs is: €15.
  3
  43

  Het inkleuren van zwart-witfoto's is al zo oud als het begin van de zwart-wit fotografie. Tegenwoordig kunnen we dit met Photoshop prachtig doen. Het is leuk, ontspannend, leerzaam en je verrast iedereen met het resultaat.

 • Drukwerkvoorbereiding DTP

  69
  1
  67

  Leer welke stappen je moet zetten en welke vragen je moet stellen om jouw digitale Photoshop, InDesign of Illustrator ontwerpen goed te laten drukken.

Opleidingen over Photoshop

Productafbeelding complete fotografie opleiding op Soofos gegeven door Martijn van Weeghel

Complete fotografie opleiding

Alle niveaus
45 uur

Alles wat je moet weten om fotograaf te worden! Leer hoe je de mooiste foto's kunt maken, deze professioneel te bewerken en hoe je ze kunt publiceren op je eigen portfolio.

795
In deze opleiding leer je alles over grafische vormgeving, van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking

Grafisch Vormgever worden

Gevorderd
85 uur
18

Leer alles over grafische vormgeving. Van het ontwerpen van logo's en huisstijlen tot infographics en fotobewerking.

995
Leer in deze opleiding op Soofos alles over DTP, met de Adobe programma's Indesign, Ilustrator en Photoshop

Allround DTP-er met Adobe

Alle niveaus
100 uur
5

Leer alles van Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop zodat jij zelf professionele publicaties kunt maken, geprint en digitaal.

995
Leer in deze opleiding alle gereedschappen van Photoshop onder de knie te krijgen om professioneel fotos te kunnen bewerken

Professioneel Photoshoppen

Alle niveaus
85 uur
5

Krijg alle gereedschappen van Adobe Photoshop onder de knie om professioneel afbeeldingen en foto's te bewerken.

995

Foto’s bewerken met Photoshop

Jij wilt zelf aan de slag met het bewerken van foto’s? Je hebt verschillende mogelijkheden om dit te doen. Adobe Photoshop is daarbij een van de meest bekende en gebruikte programma’s. Naast het bewerken van foto’s, kun je enorm veel beeldmanipulaties doen. Van het maken van kleurcorrecties, retoucheren van een afbeelding of geheel nieuwe creaties: met Photoshop is het mogelijk. In onze diverse online cursussen over Photoshop wordt je aan de hand meegenomen door dit krachtige programma. Zo kun je binnen de kortste keren zelf aan de slag met het bewerken en manipuleren van foto’s. 

Photoshop Cursus voor Beginners

Photoshop is een enorm groot en uitgebreid programma. Een start maken met het programma kan voor beginners dan ook overweldigend zijn. Daarom hebben we een online cursus Photoshop voor beginners, waar je de basis van Adobe Photoshop snel onder de knie krijgt. Je maakt kennis met het programma zonder direct uren bezig te zijn. Ben jij gevorderd? Ga dan voor een van de grotere cursussen. Gegarandeerd zit daar nog voor uren aan nieuwe tips en trics in!

Adobe Photoshop of een ander fotobewerkingsprogramma?

Er zijn tientallen fotobewerkingsprogramma’s. Zeker met de komst van AI, is er een hoop nieuw aanbod. Photoshop is daarbij een veel gemaakte keuze, waar veel mensen voor gaan. Zeker professionals die veel met grafisch vormgeving en ontwerp bezig zijn, zie je Photoshop als een van de meest gebruikte programma’s terugkomen. Op Soofos vind je voor de meeste fotobewerkingsprogramma’s online cursussen. Probeer dus gerust uit welke jou het meest aanspreekt.

Online Photoshop Cursus Volgen op jouw Eigen Tempo

Het voordeel van een photoshop cursus online volgen, is dat je alles op jouw eigen tempo kunt doorlopen. Je ziet voorbeelden op het scherm, kunt gelijk meeklikken, en als je het bent vergeten, kun je het later terugkijken. Zo kun je echt op jouw eigen tempo het hele programma leren kennen.

Beste Photoshop Cursus op Soofos

Er zijn op Soofos tientallen Photoshop cursussen, allemaal gegeven door verschillende experts. Daarmee heeft elke online Photoshop Cursus dus ook een andere stijl. De ene behandeld meer theoretische kennis, de ander laat je meer oefeningen doen. Met ons onbeperkt leren abonnement kun je ze állemaal volgen, zodat je de beste online Photoshop cursus kunt vinden die bij jou past.

Deze instructeurs geven les over Photoshop

Blogs over Photoshop

In dit artikel leggen we je uit hoe je met de lasso tool kunt werken in Photoshop

Photoshop tips: zo gebruik je de Lasso Tools [2021]

Met deze tips leer jij snel en goed werken met de Lasso tools van Adobe Photoshop. Ga zelf aan de slag met deze mooie functie van Photoshop!

22 juni 2021

Lees wat is Grafische Vormgeving eigenlijk en waarom moet je het leren.

Grafisch vormgever worden? Dit moet je weten

Goede grafische vormgeving is tegenwoordig een van de skills die je nodig hebt voor online succes. Aan de slag met design? Dit moet je weten.

17 mei 2021

Photoshop, Illustrator en InDesign – Welke heb je nodig?

Ondernemers, opgelet! Wil jij niet meer voor elk klusje in grafische vormgeving afhankelijk zijn van anderen? Wil jij snel schakelen, je eigen content maken en…

1 maart 2021

Wat je moet weten over fotobewerking (+tools)

Je kan het tegenwoordig in bijna elk vakgebied wel gebruiken: fotobewerking. Maar waarom is het de laatste jaren eigenlijk zo exponentieel hard gegroeid in het…

4 mei 2020

fotobewerking met programma

Affinity Photo of Adobe Photoshop

Photoshop staat bekend als dé tool voor beeld- en fotobewerking. Er zijn gelukkig wel alternatieven beschikbaar in de markt. Een van die alternatieven gaan we…

10 februari 2020

Top 10 Cursussen voor de ZZP'er

Top 10 Cursussen voor de ZZP’er

Er zijn veel mensen die iets voor zichzelf beginnen. Hoe onderscheid je je dan? Ten eerste met kennis. Het is dus nodig dat je een…

14 januari 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.