Drone Cursussen

Leer alles over drones met onze drone cursussen op Soofos. Van beginners tot ervaren piloten, wij hebben de juiste training voor jou. Start vandaag nog!

  • Online cursus fotografie

    Oorspronkelijke prijs was: €179.Huidige prijs is: €49.
    3
    65

    In deze complete fotografie cursus leer je alles over hoe je camera werkt, werken met verschillende soorten composities, en leer je van 13 experts uit verschillende vakgebieden alle fijne kneepjes van het vak fotografie.

Drone cursussen - Online leren | Soofos

Wil je graag leren vliegen met een drone? Bij Soofos bieden we verschillende drone cursussen aan waarmee je jouw drone vliegvaardigheden kunt verbeteren. Of je nu een beginner bent die nog nooit een drone heeft aangeraakt, of een ervaren drone piloot die zijn vaardigheden wil aanscherpen, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen!

Drone cursus voor beginners

Als je nog nooit met een drone hebt gevlogen, is onze drone cursus voor beginners de perfecte keuze voor jou. In deze cursus leer je de basisprincipes van het vliegen met een drone, zoals het opstijgen, landen en navigeren. Daarnaast leer je ook over de verschillende soorten drones en de regelgeving rondom het vliegen met een drone. Na het voltooien van deze cursus ben je klaar om zelfstandig met een drone te vliegen!

Drone opleiding voor gevorderden

Ben je al bekend met de basisprincipes van het vliegen met een drone en wil je jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is onze drone opleiding voor gevorderden iets voor jou. In deze cursus leer je geavanceerde vliegtechnieken, zoals het maken van professionele luchtopnames en het uitvoeren van complexe manoeuvres. Daarnaast leer je ook over de verschillende camera-instellingen en hoe je deze kunt gebruiken om adembenemende beelden te maken. Na het voltooien van deze opleiding ben je een echte expert op het gebied van drone vliegen!

Drone training voor professionele drone piloten

Ben je al een professionele drone piloot en wil je jouw kennis en vaardigheden verder uitbreiden? Dan is onze drone training voor professionele drone piloten iets voor jou. In deze training leer je alles over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van drone technologie en de regelgeving rondom het commercieel gebruik van drones.

Deze instructeurs geven les over Drone

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.