Natuurfotografie Cursussen

Ontdek de schoonheid van de natuur en leer adembenemende foto’s maken met onze Natuurfotografie cursussen. Start vandaag nog op Soofos!

 • Online cursus fotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €179.Huidige prijs is: €49.
  3
  71

  In deze complete fotografie cursus leer je alles over hoe je camera werkt, werken met verschillende soorten composities, en leer je van 13 experts uit verschillende vakgebieden alle fijne kneepjes van het vak fotografie.

 • Landschapsfotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  7
  57

  Leer prachtige landschapsfoto's maken met deze complete online cursus. Van apparatuur tot beeldbewerking, alles wat je nodig hebt voor landschapsfotografie.

 • Foto-Analyse Natuurfotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €45.Huidige prijs is: €34.
  0
  13

  Aan de hand van een opdracht maak jij drie foto's die in analyseer en je voorziet van tips en trucs om je fotografie op een hoger niveau te tillen. Met het commentaar leer je beter naar je foto's kijken en hierdoor betere foto's te maken.

 • Basiscursus Natuurfotografie

  Oorspronkelijke prijs was: €79.Huidige prijs is: €59.
  7
  67

  Wil jij de natuur zo goed mogelijk vastleggen op beeld? Volg dan deze cursus Natuurfotografie!

Opleidingen over Natuurfotografie

Productafbeelding complete fotografie opleiding op Soofos gegeven door Martijn van Weeghel

Complete fotografie opleiding

Alle niveaus
45 uur

Alles wat je moet weten om fotograaf te worden! Leer hoe je de mooiste foto's kunt maken, deze professioneel te bewerken en hoe je ze kunt publiceren op je eigen portfolio.

Oorspronkelijke prijs was: €795.Huidige prijs is: €695.

Leer de kunst van natuurfotografie met onze cursussen

Wil je graag de prachtige natuur vastleggen op foto’s? Dan zijn onze cursussen over natuurfotografie perfect voor jou! Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen bieden waardevolle tips en technieken om je fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Natuurfotografie cursus voor beginners

Als je net begint met natuurfotografie, kan het overweldigend zijn om te weten waar je moet beginnen. Onze natuurfotografie cursus voor beginners is speciaal ontworpen om je op weg te helpen. Je leert de basisprincipes van compositie, belichting en het gebruik van verschillende lenzen. Daarnaast krijg je handige tips om de natuur op de beste manier vast te leggen. Met deze cursus leg je een stevige basis voor je verdere ontwikkeling als natuurfotograaf.

Tips en technieken voor natuurfotografie

Ben je al bekend met de basisprincipes van natuurfotografie en wil je je vaardigheden verder verbeteren? Dan is onze cursus met tips en technieken perfect voor jou. Je leert geavanceerde technieken zoals het fotograferen van bewegende dieren, het gebruik van filters en het creëren van boeiende landschapsfoto’s. Daarnaast krijg je praktische tips om je foto’s te bewerken en te verbeteren. Met deze cursus ontwikkel je je tot een echte expert in natuurfotografie.

Volg een natuurfotografie workshop

Wil je graag leren van een ervaren natuurfotograaf? Dan is onze natuurfotografie workshop iets voor jou. Tijdens deze interactieve workshop krijg je persoonlijke begeleiding en feedback op je foto’s. Je leert hoe je de natuur op de meest creatieve manier kunt vastleggen en krijgt waardevolle tips om je fotografie skills te verbeteren.

Deze instructeurs geven les over Natuurfotografie

Blogs over Natuurfotografie

landschapsfotografie

Basisbeginselen van landschapsfotografie leren

Volg een basiscursus landschapsfotografie op Soofos en maak van elke wandeling die je maakt een creatief moment.

21 februari 2024

soorten fotografie

Ontdek verschillende soorten fotografie in dit handige overzicht

Ontdek diverse soorten fotografie met hun eigen technieken en esthetiek. Dit overzicht geeft dieper inzicht in de wereld van fotografie.

8 februari 2024

Natuurfotografie: Natuur

25 tips en trucs voor de allermooiste natuurfoto’s!

Omdat het bijna lente is, en de natuur eindelijk weer ontwaakt, beginnen we met natuurfoto’s. Eindelijk, de lente komt er aan, de dagen worden weer langer…

3 maart 2018

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.