Leer de kunst van natuurfotografie met onze online cursussen

Ontdek de schoonheid van de natuur en leer adembenemende foto’s maken met onze Natuurfotografie cursussen. Start vandaag nog op Soofos!

Uitgelicht

Opleidingen over Natuurfotografie

Productafbeelding complete fotografie opleiding op Soofos gegeven door Martijn van Weeghel

Complete fotografie opleiding

Alle niveaus
45 uur

Alles wat je moet weten om fotograaf te worden! Leer hoe je de mooiste foto's kunt maken, deze professioneel te bewerken en hoe je ze kunt publiceren op je eigen portfolio.

795

Leer de kunst van natuurfotografie met onze cursussen

Wil je graag de prachtige natuur vastleggen op foto’s? Dan zijn onze cursussen over natuurfotografie perfect voor jou! Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen bieden waardevolle tips en technieken om je fotografievaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Natuurfotografie cursus voor beginners

Als je net begint met natuurfotografie, kan het overweldigend zijn om te weten waar je moet beginnen. Onze natuurfotografie cursus voor beginners is speciaal ontworpen om je op weg te helpen. Je leert de basisprincipes van compositie, belichting en het gebruik van verschillende lenzen. Daarnaast krijg je handige tips om de natuur op de beste manier vast te leggen. Met deze cursus leg je een stevige basis voor je verdere ontwikkeling als natuurfotograaf.

Tips en technieken voor natuurfotografie

Ben je al bekend met de basisprincipes van natuurfotografie en wil je je vaardigheden verder verbeteren? Dan is onze cursus met tips en technieken perfect voor jou. Je leert geavanceerde technieken zoals het fotograferen van bewegende dieren, het gebruik van filters en het creëren van boeiende landschapsfoto’s. Daarnaast krijg je praktische tips om je foto’s te bewerken en te verbeteren. Met deze cursus ontwikkel je je tot een echte expert in natuurfotografie.

Volg een natuurfotografie workshop

Wil je graag leren van een ervaren natuurfotograaf? Dan is onze natuurfotografie workshop iets voor jou. Tijdens deze interactieve workshop krijg je persoonlijke begeleiding en feedback op je foto’s. Je leert hoe je de natuur op de meest creatieve manier kunt vastleggen en krijgt waardevolle tips om je fotografie skills te verbeteren.

Deze instructeurs geven les over Natuurfotografie

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

Liever een live gesprek? Plan een demo in →