Profielfoto van
Instructeur

Peter

Fotografie

3

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Peter

Deze online cursus wordt uitgegeven door DigitaleFotografie.nu. De video's en uitgebreide lessen zijn gemaakt door twee professionele fotografen. De auteur van de e-booklessen is Herman Rouwenhorst. Herman is vakfotograaf en heeft jaren ervaring als docent. Hij heeft gewerkt voor de krant en voor een fotovakblad. Les geven geeft hem veel plezier en hij is een ervaren schrijver op het gebied van fotografie en educatie. De instructeur van de video’s is Peter van Veen. Peter is in het dagelijks leven vakfotograaf en legt daarnaast zijn accent op het schrijven over fotografie en het geven van fotografieworkshops. Kennis overdragen is zijn passie. Peter haalt er veel voldoening uit om alles uit te leggen op een plezierige en zo begrijpelijk mogelijke manier.

Peter geeft les over deze onderwerpen

Basisfotografie Digitale Fotografie Fotografie Gratis Cursussen

Cursussen

 • Online Cursus Digitale Fotografie – Uitbreiding

  99
  14
  138

  Vanwege het succes van de Online Cursus Digitale Fotografie en de vele bijzonder positieve reacties en reviews, hebben we besloten de cursus uit te breiden met nog eens 18 video's en 18 lessen. Met deze uitbreiding leert u alles over soorten lichtbronnen, fotograferen met bestaand licht, werken met RAW-fotobestanden, sportfotografie, Photoshop Elements, inrichting van een geïmproviseerde studio, portretfotografie, scannen van oude foto's en negatieven, retoucheren, en zelfs hoe u huwelijksreportages maakt!

 • Online Cursus Digitale Fotografie

  99
  118
  1816

  Leer stap voor stap hoe je prachtige foto's maakt. Voor iedereen geschikt vanwege de leerzame video's en de aanvullende e-books met heldere uitleg in tekst en prachtige fotovoorbeelden. Dat geldt voor ieder behandeld onderwerp, waardoor je fotograferen tot op professioneel niveau onder de knie krijgt. De ideale fotocursus voor zowel hobbyfotografen als voor mensen die van fotografie hun beroep willen maken.

 • Gratis Introductiecursus Digitale Fotografie

  Gratis
  15
  436

  Stap in de wereld van de digitale fotografie. Vind de camera die bij je past en maak een begin met het maken van mooie foto's.

Blogs

Zelf kinderen fotograferen? Lees over kinderportretfotografie

Kinderen zijn tegenwoordig de meest gefotografeerde ‘onderwerpen’ binnen de digitale fotografie. Kinderfoto’s zijn namelijk heel belangrijk, want hoe ouder je kind of kleinkind wordt, hoe…

4 maart 2019

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.