Photoshop Elements Cursussen

Leer Photoshop Elements en verbeter je foto’s met onze cursussen. Meld je aan voor Soofos Plus en krijg toegang tot alle cursussen, helemaal gratis!

  • Photoshop Elements 2021

    Oorspronkelijke prijs was: €67.Huidige prijs is: €40.
    3
    87

    Begin je net met grafisch design of ben je op zoek naar een fotobewerkingsprogramma dat vooral de essentials bevat? In deze megacomplete cursus leer jij Elements gebruiken als een pro – ongeacht je niveau.

Photoshop Elements cursussen - Online leren

Wil je graag leren hoe je fantastische foto’s kunt bewerken met Photoshop Elements? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Wij bieden verschillende cursussen aan waarmee je de ins en outs van dit programma kunt leren. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze cursussen zijn geschikt voor iedereen.

Photoshop Elements cursus voor beginners

Ben je nieuw met Photoshop Elements en wil je graag de basisvaardigheden leren? Dan is onze Photoshop Elements cursus voor beginners perfect voor jou! In deze cursus leer je stap voor stap hoe je foto’s kunt bewerken, retoucheren en verbeteren. Je leert onder andere hoe je kleuren kunt aanpassen, objecten kunt verwijderen en tekst kunt toevoegen aan je foto’s. Met behulp van duidelijke videolessen en praktische oefeningen kun je direct aan de slag en je vaardigheden verbeteren.

Photoshop Elements training met handige tips

Heb je al enige ervaring met Photoshop Elements, maar wil je graag je kennis uitbreiden? Dan is onze Photoshop Elements training met handige tips iets voor jou! In deze training leer je geavanceerde technieken en handige trucs om je foto’s naar een hoger niveau te tillen. Je leert bijvoorbeeld hoe je lagen kunt gebruiken, speciale effecten kunt toevoegen en foto’s kunt samenvoegen. Met behulp van praktijkvoorbeelden en stapsgewijze uitleg kun je direct aan de slag en je foto’s naar een professioneel niveau tillen.

Wil je graag meer leren over Photoshop Elements? Schrijf je dan nu in voor een van onze cursussen op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen. Wacht niet langer en start vandaag nog met het verbeteren van je Photoshop Elements vaardigheden!

Deze instructeurs geven les over Photoshop Elements

Blogs over Photoshop Elements

Leer een keuze maken tussen Lightroom en Photoshop Elements

Kiezen tussen Adobe Lightroom en Adobe Photoshop Elements

Een keuze maken tussen fotobewerkingsprogramma’s Om het meeste uit je foto’s te halen, is nabewerking vaak (dus niet altijd) nodig. Om dit te doen gebruik…

28 mei 2019

Hoe maak je de keuze uit Photoshop Elements en Photoshop CC?

Foto’s bewerken: Photoshop Elements vs Photoshop CC

Steeds meer mensen willen zelf hun foto’s bewerken. Niet alleen om jezelf een andere haarkleur te geven, maar ook om professionele foto’s en logo’s te…

11 augustus 2016

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.