Grip op stress en emoties met EFT (Emotional Freedom Techniques)

Anita Eeltink · 25 Juli 2023

Leer online in je eigen tempo grip te krijgen op je emoties en stress door EFT (Emotional Freedom Techniques) bij jezelf toe te passen. Een zeer effectieve en snelle methode waarmee je rust krijgt in je hoofd en hart. Het effect merk je direct! Deze methode krijgt ook uit wetenschappelijke hoek steeds meer aandacht en het goede nieuws is dat de basis vrij eenvoudig te leren is. Je kunt een aantal lessen gratis inzien om een eerste indruk te krijgen.

 • Beginner
 • 40 Lessen
 • 5u 19min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer hoe stress en emoties worden opgeslagen in je brein en lichaam
 • Ervaar de kracht van Emotional Freedom Techniques
 • Leer hoe je EFT in je dagelijks leven kunt toepassen op een praktische manier
 • Krijg bonus tips & trics

Effectief ontstressen doe je met Emotional Freedom Techniques. Dé kracht van EFT is dat je het ook eenvoudig bij jezelf kunt toepassen. Je leert daarmee zelf invloed te hebben op je stress en emoties. Je bent geen slachtoffer van alles wat je overkomt, maar neemt zelf juist de regie! Eenvoudige klachten die met emoties en stress samenhangen los je hiermee zelf in korte tijd op. Deze techniek is geschikt om te combineren met andere soorten hulpverlening.

 

Wat kun je verwachten?

De mogelijkheden zijn eindeloos… beter slapen, minder angst, minder stress en makkelijker kunnen relativeren. Wat vaker je schouders ophalen in plaats van hoog in de boom te klimmen. Kortom: rust in je hoofd én hart. Zodra je de techniek beheerst kun je het toepassen in oneindig veel situaties.

Je leert de methode grondig kennen. Zo wordt EFT niet alleen een ‘trucje’ dat je leert toepassen. Als je begrijpt wat en waarom je iets doet, kom je verder. Niet elk issue leent zich even goed voor zelfhulp en in deze training leer je wat je wel, maar ook wat je niet zelf kunt doen. Er zijn bonus video’s met extra tips en tricks.

Voor de kenners: er zijn inmiddels vele varianten van EFT te vinden. Van mij leer je een combinatie van Gold Standard EFT en FasterEFT.

 

Reacties:

(uit de tijd dat deze cursus nog niet bij Soofos was ondergebracht):

“Ik heb zelden zoveel gekregen in een online training – erg waardevol!”

“Fijne rustige uitleg in de video’s.”

“Duidelijke, praktische voorbeelden.”

 

Wat vraagt het van je?

Deze training doe je geheel op eigen tempo en vraagt vanzelfsprekend enige zelfdiscipline. Een vrijblijvend kennismakingsgesprek vooraf is mogelijk en tussentijds kun je vragen stellen als iets niet duidelijk is. Het is ook mogelijk om je eigen sessie op te sturen naar mij en daar feedback op te krijgen. Je bent tevens welkom in een besloten Facebookgroep.

Deze cursus zonder persoonlijke begeleiding is minder geschikt voor mensen met ernstige psychiatrische problematiek of grote emotionele instabiliteit. Bij twijfel overleg je even. Tel 06 55908560 / e-mail [email protected]

Wil je ook begeleid worden tijdens een sessie, een stok achter de deur hebben of meer verdieping? Kies dan de training ‘Meer jezelf worden met EFT’ met twee consulten inbegrepen. dit kun je ook aansluitend nog doen met een aantrekkelijke korting, zodat je niet dubbel op betaalt.

Over de instructeur

Anita Eeltink

2 Cursussen

Ik heb in een ver verleden verpleegkunde gestudeerd en werkte met veel plezier in de psychiatrie. Tot het me daar te spannend werd. Ik bleek niet bestand tegen de agressie-incidenten. Had ik toen Emotional Freedom Techniques gekend, dan was het misschien anders gelopen, maar ik koos voor een andere werkplek. In 2012 ben ik na het volgen van de nodige opleidingen gestart met Praktijk EFT-Aalten en heb ik inmiddels honderden mensen mogen helpen met uiteenlopende stressgerelateerde hulpvragen. Daarnaast ben ik mede-oprichter en momenteel voorzitter van Stichting EFT. Wie weet ben jij de volgende persoon die ontdekt dat er zoveel meer mogelijk is dan met alleen praten en pillen. Wil je zien hoe ik EFT ontdekte en horen wat het mij heeft gebracht? Kijk dan naar de gratis les genaamd: “Over Anita Eeltink”.

Beoordelingen

4.5 Gemiddelde beoordeling

84 Beoordelingen

 • 5
  46
 • 4
  31
 • 3
  6
 • 2
  1
 • 1
  0
 1. Heel interessant, ik verwachtte echter meer info over EFT bij anderen doen. Maar toch wel fijn!!!

 2. De cursus is helder beschreven, de video’s zijn duidelijk. Ik heb zelf het geleerde nog niet uitgebreid in de praktijk geoefend dus het effect ervan zal ik nog moeten ondervinden. Wél merkte ik tijdens de cursus met het ‘probleem’ wat ik tijdens de cursus ging aanpakken dat dit minder was aan het einde van de cursus.

 3. Compleet material, goede stuctuur!

 4. Deze cursus vond ik erg moeilijk.
  Maar ondanks dat vond ik deze cursus toch interessant en leerzaam om te volgen.

 5. ik vond de cursus duidelijk en interessant, maar het heeft mij niet echt geholpen

 6. Goede, heldere uitleg! Ik heb vroeger wel eens wat met EFT gedaan, maar was het kwijtgeraakt, dus deze cursus was een hele fijne opfrisser, en ik heb de oefeningen meteen op een acute situatie kunnen gebruiken. Dank!

79Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 758 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.