EFT Cursussen

Leer de krachtige technieken van Emotionele Vrijheidstechniek met een EFT cursus op Soofos. Verbeter je emotionele welzijn en help anderen met EFT.

Gerelateerd

Stress
  • Grip op stress en emoties met EFT (Emotional Freedom Techniques)

    79
    85
    763

    Leer online in je eigen tempo grip te krijgen op je emoties en stress door EFT (Emotional Freedom Techniques) bij jezelf toe te passen. Een zeer effectieve en snelle methode waarmee je rust krijgt in je hoofd en hart. Het effect merk je direct! Deze methode krijgt ook uit wetenschappelijke hoek steeds meer aandacht en het goede nieuws is dat de basis vrij eenvoudig te leren is. Je kunt een aantal lessen gratis inzien om een eerste indruk te krijgen.

EFT Cursussen - Online leren

Wil je graag meer leren over EFT? Dan ben je bij Soofos aan het juiste adres! Onze EFT cursussen bieden jou de mogelijkheid om op een flexibele en toegankelijke manier kennis te maken met deze effectieve therapie. Of je nu geïnteresseerd bent in het toepassen van EFT technieken in je eigen leven of dat je een professional bent die zijn vaardigheden wil uitbreiden, onze cursussen hebben voor ieder wat wils.

Ontdek de kracht van EFT therapie

EFT, oftewel Emotional Freedom Techniques, is een vorm van therapie die zich richt op het oplossen van emotionele blokkades. Door het kloppen op specifieke meridiaanpunten op het lichaam, worden negatieve emoties en stress verminderd. Onze EFT cursussen bieden jou de mogelijkheid om de kracht van deze technieken te ontdekken en toe te passen in je dagelijks leven.

Volg een EFT opleiding op jouw eigen tempo

Bij Soofos begrijpen we dat iedereen een eigen tempo heeft als het gaat om leren. Daarom bieden wij EFT cursussen aan die je op je eigen tempo kunt volgen. Of je nu liever in één keer alles leert of de informatie liever in behapbare stukjes verdeelt, onze cursussen passen zich aan jouw behoeften aan. Met interactieve videolessen, praktische oefeningen en persoonlijke begeleiding van ervaren EFT professionals, ben je verzekerd van een leerervaring die bij jou past.

Start vandaag nog met een EFT cursus op Soofos

Wil je graag meer leren over EFT en de krachtige technieken en therapieën die het biedt? Wacht dan niet langer en start vandaag nog met een EFT cursus op Soofos! Met een abonnement op Soofos Plus kun je deze cursussen zelfs gratis volgen.

Deze instructeurs geven les over EFT

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.