Sport cursussen

Verbeter je fitheid en vitaliteit met onze online cursussen over Sport. Direct te beginnen en op jouw eigen tempo te volgen.

Uitgelicht

 • Yin yoga, meditatie en restorative yoga

  35,95
  6
  27

  In deze cursus beoefenen we ruim 4 uur Yin Yoga en meditatie, en sluiten we af met een uur lang rustende Restorative houdingen. Want juist door het te beoefenen leren we het meest.

 • Gezichtsfitness voor een mooi en stralend uiterlijk

  Oorspronkelijke prijs was: €77.Huidige prijs is: €47.
  7
  38

  In deze cursus leer jij hoe je de gezichtsspieren traint en daardoor er zolang mogelijk jong en stralend uit blijft zien.

 • Mindful hardlopen – Rust in je hoofd

  Oorspronkelijke prijs was: €97.Huidige prijs is: €47.
  1
  21

  Krijg binnen 8 weken meer rust in je hoofd! Wil je ontspannen, gezond en relaxed leven? Dan is mindful hardlopen echt iets voor jou! Het is een plezierig pauzemoment en een ideale manier om je werk los te laten. Met deze praktische training kun je nu aan de slag.

 • Salsa dansen niveau 4

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  1
  10

  Heb jij salsa dans al aardig onder de knie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? In deze cursus salsa leer je de outside turn toe te passen in diverse dansfiguren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de guiro en de maracas.  

 • Salsa dansen niveau 3

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  0
  5

  Heb jij de salsa beginners cursus al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus salsa leer je de inside turn toe te passen in diverse figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de piano en de bongo.  

 • Salsa dansen niveau 2

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  0
  8

  Heb jij de salsa beginners cursus al afgerond en ben je toe aan extra uitdaging? In deze cursus salsa leer je de linkerdraai toe te passen in diverse figuren, gaan we verder met het optimaliseren van de danshouding en gaan we dieper in op de conga en de koebel.

 • Salsa dansen voor beginners

  Oorspronkelijke prijs was: €99.Huidige prijs is: €45.
  4
  86

  In deze cursus salsa leer je wat salsa dansen inhoudt en hoe je technisch beter kan worden in salsa dansen. Naast dat salsa dansen gewoon heel leuk is, verbetert salsa ook je houding, zorgt het voor een goede ontwikkeling van het brein en zorgt het voor minder stress.

 • Tabata Challenge: fit en vitaal in 30 dagen!

  39,95
  1
  84

  Thuis trainen zonder materialen? Afvallen? Werken aan je vitaliteit? In minder dan 10 minuten per dag? Kan dat? Jazeker! Je gezond en energiek voelen is belangrijk. Zeker nu! Welkom bij de tabata challenge. Een wetenschappelijk bewezen concept dat jou in 30 dagen fit en vitaal maakt én houdt!

 • Build ‘n Burn: in 8-weken fit!

  Oorspronkelijke prijs was: €199.Huidige prijs is: €149.
  11
  139

  Weinig energie? Wil je afslanken? Wil je een sterker lichaam en een betere gezondheid? In deze tijden van thuiswerken en minder beweging is dit een prima oplossing. Start wanneer jij wil en train wanneer het jou uitkomt. BUILD 'N BURN! is hét online trainingsprogramma waarmee je jouw lichaam en energielevel in 8 weken een enorme boost gaat geven.

 • Boost your Body & Mind

  Oorspronkelijke prijs was: €150.Huidige prijs is: €47.
  2
  61

  Boost Your Body & Mind is het trainingsprogramma van ByLizet, waarmee je lichaam en geest weer in topvorm brengt. Met behulp van workouts, meditaties en een hele hoop tips en trucks bruis jij binnen no-time weer van de energie! De cursus is volledig online. Je kunt hem dus volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

 • Online Danscursus – Locking Dance

  Oorspronkelijke prijs was: €50.Huidige prijs is: €29.
  1
  48

  Altijd al willen dansen? Geen gevoel voor ritme?  Geen probleem. Met deze online dans cursus, leer je dansen in het gemak van uw eigen omgeving. Met deze cursus leer je de stijl Locking. Deze cursus wordt gegeven door Ricardo, ervaren dans instructeur.

Wat leer je met een cursus over sport?

Sport gaat niet alleen over fysieke kracht, maar ook over het begrijpen en beheersen van technieken, het opbouwen van discipline en het vinden van je passie. Bij Soofos ben je aan het juiste adres om op een laagdrempelige manier verschillende sporten te ontdekken en je vitaliteit te verhogen. Onze online cursussen kun je volgen waar en wanneer je wilt.

Online cursussen over verschillende soorten sport

Bij Soofos hebben we een breed scala aan sportcursussen die aan ieders behoefte voldoen. Of je nu wilt ontspannen en meer wilt leren over yoga, fit wilt worden door intensieve workouts, of wilt leren dansen, wij hebben de cursus voor jou. Elk van deze cursussen is ontworpen om je niet alleen fysiek uit te dagen, maar ook om je kennis en begrip van de sport te vergroten. Met interactieve video’s en praktische opdrachten maken we het leren leuk en effectief.

Vind dé online cursus over sport voor jou

We leren allemaal op onze eigen manier en bij Soofos waarderen we dat. Blader door ons uitgebreide aanbod en vind de cursus die echt bij je past. Verbeter je huidige skills, waag je aan een nieuwe sport of blijf gewoon actief op een leuke manier. Schaf een enkele cursus aan of volg ál onze cursussen met een Soofos Plus abonnement.

Deze instructeurs geven les over Sport

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.