Build ‘n Burn: in 8-weken fit!

UNLEASH · 17 December 2021
Weinig energie? Wil je afslanken? Wil je een sterker lichaam en een betere gezondheid? In deze tijden van thuiswerken en minder beweging is dit een prima oplossing. Start wanneer jij wil en train wanneer het jou uitkomt. BUILD 'N BURN! is hét online trainingsprogramma waarmee je jouw lichaam en energielevel in 8 weken een enorme boost gaat geven.
 • 49 Lessen
 • 6u 1min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Sterker en fitter worden door functionele training.
 • Meer fysieke weerbaarheid opbouwen.
 • Effectief en verantwoord leren afvallen.
 • Het verbeteren van je vaardigheden.

Cursus inhoud

Vouw uit

Wat kun je verwachten?

8-weken lang gaan we werken om jouw al geheel een krachtige stap in de juiste richting te laten maken. Er wordt 6-dagen per week getraind.

Je kunt het programma starten wanneer je wilt en ook trainen op het moment dat jou het beste uitkomt.

Elke training is kort, toegankelijk en efficient en past in een druk bestaan.
De trainingen zijn zeer gevarieerd en sluiten goed op elkaar aan.

Een belangrijk onderdeel in deze training is bokstraining. Je kunt ook verwachten dat je na deze 8-weken een basis hebt gelegd in het boksen.

Naast de trainingen ontvang je voedingsadvies door middel van aansluitende voedingsschema’s volgens ons succesvolle LEAN! principe.

Klaar voor verandering en tijd voor controle?

BUILD ‘N BURN! gaat je hierbij helpen!

Over de instructeur

UNLEASH

1 Cursus

Zeger heeft meerdere jaren in Azië doorgebracht als vechtsporter en is zijn trainerscarrière begonnen als kickboksleraar.
Door de populariteit van zijn trainingen werd Zeger veel gevraagd als personal trainer en heeft hij zich hierin gespecialiseerd.
In 2015 werd hij door RTL4 gevraagd als personal trainer voor het televisie programma OBESE.
Met UNLEASH begeleidt hij samen met zijn team vooral mensen uit het zakenleven om in een goede balans te blijven.

Beoordelingen

4.9 Gemiddelde beoordeling

11 Beoordelingen

 • 5
  10
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. De trainingen met Zeger ervaar ik altijd als zeer positief, motiverend en verlaat de sportschool altijd met een voldaan gevoel. Door de situatie waar we momenteel in verkeren, is Zeger gekomen met een alternatief: online work-outs.

  Wij voeren de opdrachten met het hele gezin uit en het gevoel die ik in de sportschool heb, ervaar ik nu thuis. Uiteraard gaat er niets boven een persoonlijke training in de sportschool maar voor nu is het een heel goed alternatief.

  Onze kinderen vragen elke dag weer om een training met Zeger.

 2. De ideale training voor thuis!
  Duidelijke uitleg middels filmpjes en audio begeleiding bij het boksen. Geen ingewikkelde oefeningen en je hoeft er verder geen materialen voor aan te schaffen. Makkelijk in te passen in je dag. Leuk en lekker om te doen! Ik raad deze cursus zeker aan! Dank je wel Zeger en team voor deze mooie manier van trainen @ home.

 3. Ik was toe aan weer wat discipline qua training en toen kwam Zeger met dit training systeem. Eigenlijk perfect getimed. Goed in elkaar gezet met de duidelijke instructies en video’s. Qua zwaarte had het voor mij iets zwaarder gemogen. Dat vang ik nu op om sommige trainingen de oefeningen met gewicht te doen. Wellicht dat de trainingen met de week zwaarder worden. Het platform werkt niet altijd optimaal. Maar voor nu goed genoeg.

  Bedankt Zeger voor dit systeem 💪

 4. Eerlijk gezegd wist ik niet goed waar ik aan begon, maar ergens in mijn achterhoofd besefte ik dat het goed voor me was. Mezelf 10 dagen lang een strak regime opleggen; pittig, en gewenst. Niet een eens zo zeer om kilo’s kwijt te raken, maar om mezelf fysiek fitter en energieker te voelen. Gedurende de reis gebeurde er van alles met me, op fysiek niveau en zeker ook op mentaal niveau. Het stemmetje in mijn hoofd zei meermalen; ‘waar ben je mee bezig, kap ermee en eet gewoon wat je lekker vindt’. De innerlijke strijd was begonnen. Dag voor dag (en soms uur voor uur) pelde ik laagje voor laagje bij mezelf af. De verleidingen waren groot en toch hield ik vol. Ik hield mezelf steeds voor waarom ik dit gestart was. Ik wilde sterker zijn dan dat stemmetje en uiteindelijk was ik dat ook. Na 10 dagen voelde ik me sterker, zowel fysiek als mentaal. Mijn wil bleek sterker te zijn, dan dat stemmetje. Met de coaching van Zeger heb ik de reset knop bij mezelf gevonden en heb ik veel meer bereikt dan mezelf fysiek energieker en fitter voelen…

 5. Nu alle sportscholen dicht zijn is het heerlijk om op deze manier te sporten.
  Vooral de bokslessen zijn erg leuk!
  Doordat je de stem van Zeger hoort lijkt het net of hij echt achter je staat.
  Trainingen zijn makkelijk in te plannen wanneer het mij uitkomt. Straks als de sportscholen weer open zijn is dit ook lekker om er blijvend naast te blijven doen.
  Kortom,
  Een echte aanrader deze cursus!

 6. Buiten sporten in de vorm van rennen zit er voor mij helaas niet in maar dankzij deze work outs blijf ik toch in shape om straks als de sportschool weer open gaat in een dusdanige vorm te zijn dat ik mijn oude sportschool work outs zo weer kan oppikken. De work outs zijn afwisselend conditioneel als krachtig waardoor er geen sleur in komt. Eigenlijk simpel en effectief.

 7. Nu we helaas de gewone trainingen moeten missen, is dit een heel goed alternatief! Elke dag een leuke nieuwe training! Niet te moeilijk maar wel effectief! En door de filmpjes erbij ook heel duidelijk te volgen voor iedereen, en toch een beetje het idee dat je het niet helemaal alleen aan het doen bent. Top!

 8. Nu de sportscholen dicht zijn maar ik het wel heel druk met werk heb (in de zorg) is dit een prima cursus om in combinatie met mijn drukke werkzaamheden te doen. Ik dacht eerst dat het wat (te) makkelijk zou zijn, maar na een paar dagen begon ik toch mijn hele lichaam te voelen. Het werkt als een tierelier! Goede en duidelijke instructies en video’s en bovenal: leuk om te doen! Dit hou je wel vol zo!

 9. Ik ben niet erg van het bewegen en het afvallen, maar dit goed te doen met een druk leven zoals ik heb. elke dag ff sporten en een voedingsschema dat niet teveel werk is en praktisch. in de eerste week was ik al 3 kilo kwijt

 10. Ik zit minimaal 5 dagen per week continue in Skype-vergadering. Daardoor werd mijn lichaamsbeweging zo ongeveer gereduceerd naar nul. Dat voelt niet goed! Bah!
  Tot mijn verassing zag ik deze training langskomen; precies op het juiste moment.
  Ik doe het nu 2 weken, 20-30 minuten, 6x/week trainen, en het geeft een boost. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Ik voel me veel gezonder, al na 2 weken. Is prima te combineren met werk omdat je het thuis kunt doen en het een korte training is.
  Zelf koppel ik er een korte meditatie aan, 10 minuten vooraf even hoofd leeg en dan zweten. Ik ben erg heel blij mee!

 11. Afgelopen maandag begonnen met deze sportieve cursus.
  Erg lekker om iedere dag sportief bezig te zijn, helemaal in deze tijd. Je hebt maar een paar m2 nodig en kost niet veel tijd. Voor zowel de beginner als de gevorderde.
  Ook nu een aantal dagen met de voeding bezig. Al snel resultaat met als gevolg een beter energie niveau gedurende de hele dag.
  Kortom een echte aanrader!

Oorspronkelijke prijs was: €199.Huidige prijs is: €149.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 135 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.