Geld verdienen met beleggen? “Man, doe niet zo gek. Stort je geld gewoon op je spaarrekening dan kan je het niet verliezen ook!”

FOUT! 

Als je je geld op een spaarrekening zet verlies je geld, het verdampt! De rente is echt veel te laag om geld dat je niet gebruikt op de spaarrekening te zetten!

Sterker nog:

Kies jij er in 2019 nog steeds niet voor om te gaan beleggen? Dan behoor je tot een steeds kleiner wordende groep. De meeste mensen weten heel goed dat zij geld verliezen door te sparen waardoor beleggen enorm interessant is. Veel mensen die hebben gekozen voor het beleggen, investeren vaak in de aandelen die goed staan aangeschreven bij “experts”, in feite doen zij maar wat. Lukt het jou om je spaargeld te laten groeien door “zomaar” iets te doen?

Mij in ieder geval niet.

Sinds ik (Robin) ben gestart met het beleggen op een systematische en objectieve manier merk ik dat ik me geld op een verantwoorde manier kan laten groeien, zo weet ik zeker dat ik voor de toekomst financiële vrijheid kan ervaren.

Ook dit jaar zijn er weer mogelijkheden zat om je geld te laten groeien door te beleggen. Hiervoor ben ik mijzelf ook weer verder gaan verdiepen in het beleggen en heb ik mijn beleggingsstrategie voor 2019 opgesteld. En nu ik toch deze kennis heb om een beleggingsstrategie op te stellen, waarom zou ik dit dan voor mezelf houden? Ik wil jou er veel liever mee helpen!

Veel mensen hechten waarde aan de meningen van zogenoemde experts op het internet. Maar wist je dat zelfs de allerbeste beleggers in slechts 50% van de gevallen gelijk hebben? Waarom zou jij dus naar experts luisteren, als jij ook zelf een expert kan worden!

Doe het anders!

Zonder een gestructureerde manier van aandelenselectie val jij gegarandeerd terug op dat aandeel “waarvan je buurman zegt dat die goed is.” (en ik denk dat je dit zelf ook goed beseft)

Het enige wat je hoeft te doen is €97,- te investeren in de online cursus beleggen, om je investeringsdoelen te KILLEN!! Eigenlijk is dit al aan de late kant, maar nog niet te laat. Grijp deze kans nu het nog kan!

 

Wat ga je leren in deze cursus beleggen?

In deze cursus word je opgeleid tot een belegger die in staat is om geld te verdienen op de beurs. Je leert hoe je zelf de stap naar de beurs kunt maken, en belangrijker nog, hoe je winst kunt maken. De volgende onderwerpen worden onder andere besproken:

 Met welke beleggingsprincipes laat jij je geld groeien?
 Van onbezonnen aandelen kopen naar een duidelijk stappenplan van aandelenselectie
 De koers voorspellen op basis van verschillende patronen en trendbewegingen
 Een overzicht hoe jij je portefeuille in moet richten
 We gaan praktisch aan de slag zodat jij precies weet in welke aandelen je wilt investeren

Na afloop van deze cursus weet jij precies welke stappen je moet doorlopen om een winstgevende belegging te selecteren!

 

Voor wie is deze cursus?

 Voor iedereen die beseft dat geld op een spaarrekening hetzelfde is als VERLIES maken
 Voor iedereen die wilt bouwen aan financiële vrijheid op latere leeftijd
 Voor iedereen die opzoek is naar een extra hobby (geloof me, beleggen is een hobby die geld oplevert!)
 Voor iedereen die meer wilt weten over de werking van de financiële markten

 

Dus wil jij:

 Bouwen aan je financiële vrijheid?
 Je spaargeld laten groeien?
 Niet maar afgaan op het prachtige maar vaak verkeerde beleggingsadvies van je buurman?
 Een objectief stappenplan waarmee jij winstgevende beleggingen kan selecteren?
 Geen geld meer verliezen op je spaarrekening?

Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Deze cursisten hebben inmiddels al hun eerste winstgevende beleggingen lopen en zijn dolenthousiast over de cursus:

“Ik zit al bijna twintig jaar in het beleggingsvak, maar ik heb toch weer een hoop nieuwe dingen geleerd tijdens deze cursus”

 

“Voordat ik aan deze cursus begon dacht ik veel te weten over het beleggen, allereerst werd me pijnlijk duidelijk dat ik nog geen 5% wist van het beleggen. Nu ik de cursus heb afgerond weet ik precies hoe ik een winstgevend aandeel kan selecteren”

 

“Deze cursus is zwaar ondergewaardeerd voor €49,97, ik zie zulk soort cursussen met gemak voor €250,- over de toonbank gaan”

 

“Al na het eerste deel van de cursus ben ik achter de mindset van een belegger gekomen, en wist ik precies waarom mijn eerdere beleggingen op een fiasco uitdraaiden”

Leer onbeperkt met Soofos Plus

Deze cursus is gratis te volgen door abonnees van Soofos Plus.

Probeer 30 dagen gratis  
 • Onbeperkte toegang tot 200+ Nederlandse cursussen
 • De eerste 30 dagen gratis daarna €19 €24 per maand
 • Opzeggen kan altijd
Meer informatie over Soofos Plus

Over de Instructeur

Profielfoto

Robin Meijer

Ik ben Robin Meijer, belegger, internetondernemer en ik woon vlakbij Rotterdam.  Omdat ik vrijheid een heel belangrijk onderdeel is in mijn leven, heb ik ongeveer een jaar geleden het roer omgegooid en ben ik begonnen met beleggen. Mijn tweede stap is dat ik ben begonnen als internetondernemer, iets wat ik nog naast mijn werk doe.  Ik heb de afgelopen jaren flink in mezelf geïnvesteerd door cursussen over beleggen te volgen, boeken te lezen en alle nieuwsartikelen over het beleggen af te gaan. Vervolgens ben ik meer praktische ervaring op gaan doen door te experimenteren met vrijwel ieder beleggingsinstrument. Met al deze kennis ben ik van een verlieslijdend amateurbelegger naar een winstgevende belegger weten te gaan die precies weet op welke manier je een goed rendement op de beurs kunt maken! Ik heb besloten om dit ook met jou te delen! Ik heb al tientallen mensen geholpen bij het zetten van de eerste stap naar de beurs. Ook zij hebben nu hun eerste winstgevende beleggingen lopen. Daarnaast ben ik auteur van een E-book waarin ik  verschillende beleggingsstrategieën bespreek waarmee beleggers in het verleden al veel geld mee hebben verdient. Hiernaast heb ik ook meerdere malen 1-op-1 trainingen gegeven.

Bekijk meer cursussen van Robin Meijer →

Cursusoverzicht

Lesinhoud
Cursus Beleggen: Deel 1 t/m 5 00:00:00
Deel 1: De basisprincipes 00:53:00
Deel 2: Beleggingsinstrumenten 00:48:00
Deel 3: Fundamentele analyse 00:59:00
Deel 4: Technische analyse 00:53:00
Deel 5: Jouw beleggingsplan 00:44:00
Deel 6: De Succesvolste Beleggingsstrategieën! 01:44:00

Reviews

5

5
2 beoordelingen
 • 5 Sterren2
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. TOP!

  5

  De cursus van Robin heeft me ontzettend goed opweg geholpen om affiniteit te krijgen met de begrippen van beleggen. Ik had in het begin totaal geen kennis en nu kan ik makkelijker bedrijven analyseren en beoordelen.

  Verder is Robin je altijd bereid te helpen buiten de cursus om. Inmiddels al 2x met ‘m afgesproken en het helpt me enorm!

 2. Heldere Praktische cursus!

  5

  Ik ben deze cursus gaan volgen omdat me spaargeld letterlijk minder waard wordt op de bank, dus ik dacht: “ik moet gaan beleggen!” Ik wou leren hoe de aandelenmarkt in elkaar zit (hier snapte ik werkelijk niks van), hoe je begint met het beleggen en hoe je kan voorspellen of je winst gaat maken op een aandeel.

  Mijn verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt in deze cursus! Ik weet precies waar ik in kan investeren en wat de mindset is van een goede belegger. Vervolgens is mij precies uitgelegd welk stappenplan ik moet hanteren om een “goed” aandeel te kunnen selecteren, en ik weet zelfs hoe ik trends kan ontdekken in een koers.
  Omdat ik naast de cursus de opdrachten heb gevolgd, heb ik nu direct een lijstje “effecten” klaarliggen die ik aan ga schaffen. De uitleg was helder. Na de cursus had ik een aantal vragen en die werden snel beantwoord via de mail.

  Kortom, ik raad deze cursus iedereen aan! Ik ben denk ik echt een stap dichterbij de financiële vrijheid!

© 2019 - Soofos B.V.