Mediteren cursussen

Vind innerlijke rust en balans met onze Meditatie-cursussen. Leer je geest te kalmeren, stress te verminderen en een harmonieus leven te leiden.

 • Online cursus Zelfheling; De stress de baas en kom in je kracht staan!

  Oorspronkelijke prijs was: €80.Huidige prijs is: €39.
  0
  13

  In deze Online cursus Zelfheling krijg je tools aangereikt om stress te verminderen waardoor je je snel weer beter voelt en weer in je kracht kunt komen te staan. We werken o.a. met de meridianen, de ademhaling en we gaan Mindful wandelen.

 • Boost your Body & Mind

  Oorspronkelijke prijs was: €150.Huidige prijs is: €47.
  2
  61

  Boost Your Body & Mind is het trainingsprogramma van ByLizet, waarmee je lichaam en geest weer in topvorm brengt. Met behulp van workouts, meditaties en een hele hoop tips en trucks bruis jij binnen no-time weer van de energie! De cursus is volledig online. Je kunt hem dus volgen waar en wanneer het jou uitkomt.

 • Veerkracht Versterkende Meditatiecursus

  37
  3
  37

  “Door de veerkracht versterkende meditaties word je geholpen om emotioneel en mentaal sterker en weerbaarder te worden.” Je ontwikkelt: >Meer mentale en emotionele veerkracht >Meer innerlijke rust en reflectie >Nieuwe inzichten over jezelf en jouw situatie >Een aangename balans tussen je innerlijk en uiterlijk leven

 • 21 Dagen Ontspannen

  139
  10
  304

  Wat goed dat jij je rust serieus neemt. Met deze cursus hoef je niets anders dan elke dag even te gaan liggen.De helft van de Nederlanders ervaart lichamelijke klachten door stress. Leer NU de gewoonte aan om iedere dag rust te nemen. Superzelfzorg!

 • Leren mediteren (zonder zweverig te zijn..)

  25
  4
  61

  Ontdek meditatie, zonder zweverigheid. Leer rust en balans vinden met dagelijkse stilte. Deze cursus introduceert meditatie, diverse vormen en bevat 4 geleide meditaties.

 • Happy Way of Life

  Oorspronkelijke prijs was: €77,77.Huidige prijs is: €39.
  11
  107

  Wat is meditatie en hoe leer je gedegen mediteren? En wat kun je eigenlijk met meditatie? Veel meer dan je denkt! Patty Harpenau is je leraar in deze cursus die veel verder gaat dan de juiste techniek maar waarin je tevens ook een ' boost' krijgt in gelukkig leven, het beste uit jezelf halen en een flinke dosis levensintelligentie.

 • Leren Ontspannen met Meditatie

  Oorspronkelijke prijs was: €44.Huidige prijs is: €40,40.
  16
  179

  Wil jij ontdekken wat meditatie voor jou kan doen? In deze online cursus leer ik jou op een toegankelijke manier ontspannen met meditatie. Ontdek hier de positieve veranderingen die meditatie in jouw leven kunnen brengen!

Wat leer je met een cursus over mediteren?

Mediteren is veel meer dan stilzitten en ademen; het is een hulpmiddel om innerlijke rust te vinden, focus aan te brengen en persoonlijke groei. Met behulp van onze cursussen krijg je inzicht in verschillende meditatietechnieken, de voordelen voor lichaam en geest, en hoe je meditatie kunt gebruiken in je dagelijks leven voor meer balans en welzijn.

Online cursussen over mediteren

Ontdek geleide meditaties, duik dieper in mindfulness of verken de theorie achter meditatieve praktijken. Onze ervaren instructeurs leren je de technieken en inzichten die het beste bij jou passen, of je nu simpelweg wilt ontspannen of bijvoorbeeld je veerkracht wilt versterken. Onze cursussen volg je waar en wanneer jij wilt.

Vind dé online cursus over mediteren die bij je past

Je kunt kiezen uit specifieke cursussen of profiteren van het Soofos Plus abonnement voor onbeperkte toegang tot alle meditatie cursussen én meer. Start vandaag nog met het vinden van innerlijke rust en ontdek de kracht van meditatie.

Deze instructeurs geven les over Mediteren

Blogs over Mediteren

burn-out

Burn-out en bore-out, en de rol van persoonlijke ontwikkeling

Steeds meer mensen ervaren een burn-out of bore-out, of zelfs een combinatie van de twee. In dit artikel leggen we het verschil uit.

21 maart 2024

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.