Happy Way of Life

Wat is meditatie en hoe leer je gedegen mediteren? En wat kun je eigenlijk met meditatie? Veel meer dan je denkt! Patty Harpenau is je leraar in deze cursus die veel verder gaat dan de juiste techniek maar waarin je tevens ook een ' boost' krijgt in gelukkig leven, het beste uit jezelf halen en een flinke dosis levensintelligentie.
 • 4 Hoofdstukken
 • 20 Lessen
 • 3u 32min
 • Cursus Certificaat

Dit staat je te wachten:

 • Alles over een gelukkige leefwijze.
 • Leer goed en gedegen mediteren
 • De zeven intelligenties van geluk
 • Ingesproken meditaties door Patty Harpenau

Leer met a Happy Way of Life over levensgeluk

In deze cursus krijg je een ‘boost’ in gelukkig leven, ga je het beste uit jezelf halen en een flinke dosis levensintelligentie opdoen. Met de Happy Way of Life ga je aan de slag met de belangrijke dingen in het leven!

Ik reis stap voor stap samen met jou door de zeven intelligenties van geluk. Onderweg ga je nadenken over wie je echt bent, leer je mediteren, en coach ik je op hoofd en hart met een stevig vleugje ziel. Want een mens heeft een hoofd om te denken, een hart om te voelen en een ziel om te zijn. Als deze elkaar begrijpen kom je vanzelf tot bloei en ontdek je wat jou echt gelukkig maakt.

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichter van The Life Foundation. Ze is  de auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei, waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Met een Happy Way of Life zet ze een revolutionair coachingsprogramma voor levensontwikkeling neer.

Deze cursus gaat over:

De theorie, praktijk en de zeven wetten van meditatie.

Een lifestyle met de codes van geluk.

Een weekprogramma met elke dag van de week een workshop en een geleide meditatie.

Workshops in levensintelligentie met vragen en aanvullende inzichten.

Het creëren van persoonlijke groei!

Reisadvies

Je kunt de cursus “A Happy Way of Life” eerst helemaal volgen en dan het weekprogramma per dag volgen. Als je dit programma zeven weken volgt, dan ken je de codes van geluk, de ins en outs van meditatie, en als je er tijd en aandacht voor maakt, schrijf je het verhaal van je levensgeluk. Je komt er achter wie je bent, wat je wilt, wat je levensdoel is en je hebt een flinke boost gekregen in je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Heel veel luister-, leer- en leefplezier met deze cursus in geluk.

Met warme groet,

Patty Harpenau

Over de instructeur

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Haar website is www.pattyharpenau.com

Reviews

4.3 Gemiddelde beoordeling

11 Beoordelingen

 • 5
  8
 • 4
  0
 • 3
  1
 • 2
  2
 • 1
  0
 1. De cursus heeft mij rust en balans gebracht, met fijne stem van patty .

 2. Een prettige stem om naar te luisteren en voor mij weer eens goed om dat wat je al weet weer eens op deze manier te herhalen. Ik heb ervan genoten.

 3. Had er meer van verwacht.

 4. Zorgvuldig samengesteld, voor veel mensen waardevol denk ik.

 5. Inhoud van cursus is matig. De toevoeging van de video’s is onnodig. MP3 waren voldoende. Jammer van de inhoud. Ik had meer verwacht van de cursus.

 6. Bij nader inzien vind ik de cursus best interessant en ga ermee verder. Mijn eerste oordeel was iets te voorbarig. Ik ben ik geïnteresseerd in Pattys werk. Helena

 7. Een erg interessant cursus , om nog is in te lezen

 8. dank je wel voor de mooie cursus. ik heb inzicht gekregen en mooie en handige manier van overbrengen via de digitale snelweg. heel fijn op je eigen tempo dit te doen. ook zeker een aanrader met het boek erbij.

 9. Ik heb deze prachtige cursus als heel verrijkend ervaren; heel verzorgd gepresenteerd, sublieme meditaties, krachtige reflectie en zelf-reflectie opdrachten. Kortom: een aanrader voor iedereen die de sprong naar zijn Ziel wilt maken en alles wat je uit het leven wilt halen kan realiseren….wat wij zelf aan het leven geven, komt naar ons terug als een bijzonder mooie gift. Dank je wel Patty voor jouw bijzonder mooie bijdrage. Warme groet, Mieke

 10. Aanrader! Makkelijk en toegankelijk en in je eigen tempo!

39Levenslange toegang
Of
Volg deze en alle andere cursussen gratis met Soofos Plus (vanaf €12,50 p/m)
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 97 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🚀Maak jouw gratis Soofos account aan

Ontdek Soofos met 40 gratis cursussen en kickstart jouw ontwikkeling.

Vul je gegevens in en ga direct aan de slag

Heb je al een account?

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

👋Welkom terug

Ga verder waar je gebleven was.

Login op jouw account

Heb je nog geen account?

👨‍🏫Word instructeur

Geef online les  in een handomdraai, vind direct cursisten en verdien geld met jouw kennis

Vul je gegevens in en start met online lesgeven

Door je in te schrijven ga je akkoord met de algemene voorwaarden, de instructeur policy en de privacy policy. Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.