Happy Way of Life

Patty Harpenau · 23 Oktober 2023
Wat is meditatie en hoe leer je gedegen mediteren? En wat kun je eigenlijk met meditatie? Veel meer dan je denkt! Patty Harpenau is je leraar in deze cursus die veel verder gaat dan de juiste techniek maar waarin je tevens ook een ' boost' krijgt in gelukkig leven, het beste uit jezelf halen en een flinke dosis levensintelligentie.
 • Beginner
 • 22 Lessen
 • 3u 46min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Alles over een gelukkige leefwijze.
 • Leer goed en gedegen mediteren
 • De zeven intelligenties van geluk
 • Ingesproken meditaties door Patty Harpenau

Leer met a Happy Way of Life over levensgeluk

In deze cursus krijg je een ‘boost’ in gelukkig leven, ga je het beste uit jezelf halen en een flinke dosis levensintelligentie opdoen. Met de Happy Way of Life ga je aan de slag met de belangrijke dingen in het leven!

Ik reis stap voor stap samen met jou door de zeven intelligenties van geluk. Onderweg ga je nadenken over wie je echt bent, leer je mediteren, en coach ik je op hoofd en hart met een stevig vleugje ziel. Want een mens heeft een hoofd om te denken, een hart om te voelen en een ziel om te zijn. Als deze elkaar begrijpen kom je vanzelf tot bloei en ontdek je wat jou echt gelukkig maakt.

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichter van The Life Foundation. Ze is  de auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei, waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Met een Happy Way of Life zet ze een revolutionair coachingsprogramma voor levensontwikkeling neer.

Deze cursus gaat over:

De theorie, praktijk en de zeven wetten van meditatie.

Een lifestyle met de codes van geluk.

Een weekprogramma met elke dag van de week een workshop en een geleide meditatie.

Workshops in levensintelligentie met vragen en aanvullende inzichten.

Het creëren van persoonlijke groei!

Reisadvies

Je kunt de cursus “A Happy Way of Life” eerst helemaal volgen en dan het weekprogramma per dag volgen. Als je dit programma zeven weken volgt, dan ken je de codes van geluk, de ins en outs van meditatie, en als je er tijd en aandacht voor maakt, schrijf je het verhaal van je levensgeluk. Je komt er achter wie je bent, wat je wilt, wat je levensdoel is en je hebt een flinke boost gekregen in je persoonlijke ontwikkeling en groei.

Heel veel luister-, leer- en leefplezier met deze cursus in geluk.

Met warme groet,

Patty Harpenau

Over de instructeur

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Haar website is www.pattyharpenau.com

Beoordelingen

4.3 Gemiddelde beoordeling

11 Beoordelingen

 • 5
  8
 • 4
  0
 • 3
  1
 • 2
  2
 • 1
  0
 1. De cursus heeft mij rust en balans gebracht, met fijne stem van patty .

 2. Een prettige stem om naar te luisteren en voor mij weer eens goed om dat wat je al weet weer eens op deze manier te herhalen. Ik heb ervan genoten.

 3. Had er meer van verwacht.

 4. Zorgvuldig samengesteld, voor veel mensen waardevol denk ik.

 5. Inhoud van cursus is matig. De toevoeging van de video’s is onnodig. MP3 waren voldoende. Jammer van de inhoud. Ik had meer verwacht van de cursus.

 6. Bij nader inzien vind ik de cursus best interessant en ga ermee verder. Mijn eerste oordeel was iets te voorbarig. Ik ben ik geïnteresseerd in Pattys werk. Helena

 7. Een erg interessant cursus , om nog is in te lezen

 8. dank je wel voor de mooie cursus. ik heb inzicht gekregen en mooie en handige manier van overbrengen via de digitale snelweg. heel fijn op je eigen tempo dit te doen. ook zeker een aanrader met het boek erbij.

 9. Ik heb deze prachtige cursus als heel verrijkend ervaren; heel verzorgd gepresenteerd, sublieme meditaties, krachtige reflectie en zelf-reflectie opdrachten. Kortom: een aanrader voor iedereen die de sprong naar zijn Ziel wilt maken en alles wat je uit het leven wilt halen kan realiseren….wat wij zelf aan het leven geven, komt naar ons terug als een bijzonder mooie gift. Dank je wel Patty voor jouw bijzonder mooie bijdrage. Warme groet, Mieke

 10. Aanrader! Makkelijk en toegankelijk en in je eigen tempo!

Oorspronkelijke prijs was: €77,77.Huidige prijs is: €39.Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 104 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Organisaties

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.