Profielfoto van
Instructeur

Patty Harpenau

Levensintelligentie

4

Aantal cursussen
Gem. beoordeling

Maak kennis met Patty

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Haar website is www.pattyharpenau.com

Cursussen

 • Coach van je eigen leven: Deel 1

  77
  2
  47

  Leer de do's en don'ts van coaching. Voor coaches die verdieping zoeken, of voor jezelf om het beste uit je eigen leven te halen. Jouw coach on the couch is Patty Harpenau.

 • Shit wat Nu? Een cursus in nieuwe mogelijkheden

  Oorspronkelijke prijs was: €77,77.Huidige prijs is: €49,95.
  9
  106

  Shit wat Nu? is een online workshop-training met een boek en een compleet programma om na te denken over je leven en je toekomst. Want tijdens en na het Corona virus zal het leven nooit meer hetzelfde zijn en brengen veranderingen onzekerheden mee. Hoe ga je hier mee om? Hoe zorg je dat je vertrouwen in de toekomst houdt? En wellicht nog veel belangrijker: gebruik deze tijd om goed over jezelf en daarmee je toekomst na te denken. Patty Harpenau is coach en gaat met jou stap voor stap aan de slag om je door veranderingen in je leven te coachen en vervolgens koers te zetten naar een nieuwe mogelijkheden. Want soms moet je het leven zoals je had gepland loslaten om ruimte te maken voor het leven dat voor je ligt. Heel veel plezier bij deze cursus en mocht je vragen hebben dan hoor ik je graag. Met warme groet, Patty Harpenau.

 • The Soul Door – Oneindige Mogelijkheden

  Oorspronkelijke prijs was: €77,77.Huidige prijs is: €44,44.
  28
  258

  Denk je vast te zitten aan het onveranderlijke? Think again! Met brainsurfing verander je jouw wereld! Activeer je brein en surf naar een leven vol mogelijkheden. Iedereen kan het! Ontdek nu hoe brainsurfing jouw deur opent naar een leven zoals jij dat wilt!

 • Happy Way of Life

  Oorspronkelijke prijs was: €77,77.Huidige prijs is: €39.
  11
  107

  Wat is meditatie en hoe leer je gedegen mediteren? En wat kun je eigenlijk met meditatie? Veel meer dan je denkt! Patty Harpenau is je leraar in deze cursus die veel verder gaat dan de juiste techniek maar waarin je tevens ook een ' boost' krijgt in gelukkig leven, het beste uit jezelf halen en een flinke dosis levensintelligentie.

Blogs

Deze instructeur heeft nog geen blogs

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.