Coach van je eigen leven: Deel 1

Patty Harpenau · 16 Augustus 2023
Leer de do's en don'ts van coaching. Voor coaches die verdieping zoeken, of voor jezelf om het beste uit je eigen leven te halen. Jouw coach on the couch is Patty Harpenau.
 • Beginner
 • 16 Lessen
 • 2u 54min
 • Incl. Certificaat

Dit leer je in de cursus:

 • Leer je jezelf coachen.
 • Krijg ondersteuning van Patty Harpeneu.
 • Krijg het coachen zelf onder de knie.
 • Leer het meeste uit je leven halen.

De coach van je eigen leven

Oké, ben je er klaar voor? In deze coachopleiding ga je heel veel leren over persoonlijke ontwikkeling waaronder  de zeven intelligenties van groei die je precies laten zien op welk vlak in jouw leven jij nog kunt groeien. Stap voor stap leg ik je uit hoe je brein werkt zodat je rust en overzicht krijgt. Maar ook hoe je hart voelt en jij beter kunt omgaan met emoties en blokkerende gevoelspatronen. Dan gaan we de diepte in om je spirituele intelligentie te ontwikkelen, je natuurlijk weten, zodat de koers in je leven helder wordt. Onderweg leer ik je de do’s and don’ts van coaching en hoop ik je te verrassen met inzichten, wijsheid en kennis.

Ik werk nu zelf zo’n dertig jaar als coach. Ik heb mijn opleiding gedaan in het buitenland en heb het voorrecht gehad om wijze leraren ontmoet te hebben. Ik ben auteur van 49 boeken op het gebied van levenskunde, meditatieleraar van het Deepak Chopra Centrum en ik ben gespecialiseerd in de oorspronkelijke kabbala. Aan de Human University leerde ik gedegen kennis over de ziel maar de beste leraren waren mijn cliënten. Met veel liefde leid ik coaches en Life Teachers op en geef ik je heel graag de theorie en praktijk door van mijn vak. Als je vragen hebt of je het is niet helemaal duidelijk dan ben ik één mailtje bij je vandaan.

In het eerste deel van deze opleiding leer je hoe je kunt coachen op de kern, coachen op hoofd, hart met een vleug ziel, hoe een mens groeit en de magie van de zeven intelligenties. Ik wens je enorm veel plezier bij het eerste deel.

Deel 1: Leert je coachen op de oorzaak en de zeven intelligenties van groei.
Deel 2: Leert je coachen op de zeven spirituele wetten van succes.
Deel 3: Leert je zielen te lezen met de codes van creatie en overvloed.
Deel 4: Leert je de velden met de universele wetten.
Deel 5: Leert je de wetten van alchemie.

Na afronding van de complete cursus ontvang je een certificaat en vermelden we je graag als coach op de website van De Life School.

Over de instructeur

Patty Harpenau is coach, life teacher, meditatieleraar en oprichtster van The Life Foundation, een centrum voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes, dat internationaal een bestseller werd. Haar website is www.pattyharpenau.com

Beoordelingen

4.5 Gemiddelde beoordeling

2 Beoordelingen

 • 5
  1
 • 4
  1
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
 1. Een cursus naar mijn hart .. heerlijke manier van lesgeven .. dank je wel Patty!

77Levenslange toegang
Of
Krijg toegang tot deze en 500+ andere online cursussen voor maar €19 p/m
Toegang tot alle cursussen? Bekijk Soofos Plus
+ 45 ingeschreven
Toegang tot alle cursussen? Ontdek Soofos Plus
10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.