Coaching Cursussen

Ontwikkel je coachingsvaardigheden en leer effectieve coachingsgesprekken voeren met onze cursussen over Coachen. Start vandaag nog op Soofos!

Gerelateerd

Astrologie Breintraining Burn-out Communicatie Emoties Faalangst Gehechtheid Leiderschap Leren Levensstijl Lichaam Loopbaan Mindset Motivatie onderwijs Projectmanagement Relaties Rouwverwerking Senioren Voldoening Zelfvertrouwen Toon alle
 • Intervisiebegeleider

  Oorspronkelijke prijs was: €149.Huidige prijs is: €69.
  5
  21

  Leer hoe je groepen effectief kunt begeleiden in hun zelfreflectie en collectieve leerprocessen. Ontdek de kunst van intervisiebegeleiding, leer de verschillen tussen intervisie en intercollegiale toetsing, en ontwikkel je luistervaardigheden.

 • Breng meer Flow in je leven!

  Oorspronkelijke prijs was: €19,95.Huidige prijs is: €14,95.
  4
  18

  Ik neem je mee in Flow via drie stappen en ik laat je ervaren hoe je daar zelf mee aan de slag kunt. Ik laat je voelen dat we alles in huis hebben om onze stroom van flow te activeren en zo een lichter en vrijer leven te leiden.

 • Energetisch leiderschap in de nieuwe wereld

  97
  10
  35

  Ontwaakt er iets krachtigs in jou en voel je dat je nu écht vrij wilt leven? Dat je keuzes moet maken die eng zijn maar waarvan je weet dat je ze moet maken? Ik neem je mee in het proces van spirtiueel ontwaken middels energetisch leiderschap.

 • Het levensverhaal als kracht: De narratieve methode

  149
  2
  20

  Ontdek de narratieve methode: Gebruik levensverhalen voor meer positiviteit, hoop en zelfvertrouwen. Verander het verhaal, verander het leven!

 • Aandacht voor verlies en rouw

  24,95
  6
  41

  Heb je in je omgeving of op je werk te maken met mensen die een rouwproces doormaken? Of heb je zelf een ingrijpend verlies meegemaakt? In deze cursus leer je over de impact van verlies en rouw en wat ondersteunend kan zijn in een rouwproces.

 • Cursus Human Design! Ontdek je life purpose met Human Design.

  59
  5
  44

  Wil jij op een duurzame wijze richting geven aan je leven? Heb je een sterk ‘missie-gevoel’? En wil je leven vanuit authenticiteit en passie? Volg dan nu de Online Cursus Ontdek je Life Purpose met Human Design!

 • Vrij en licht in het leven staan

  249
  6
  44

  Vanuit jouw essentie met innerlijke vrijheid licht in het leven staan. Maak zelf met deze bewustwordingsreis op vernieuwende wijze de omslag: omgaan met jezelf vanuit het licht dat je bent en leven naar wie je in wezen bent.

 • Effectief Projectmanagement: Maak jouw project succesvol

  Oorspronkelijke prijs was: €89.Huidige prijs is: €49.
  6
  70

  Leer effectief projectmanagement voor succes in teams, klantrelaties of eigen projecten. Voorspelbare resultaten en slimme aanpak voor onderscheidend werk. Voor beginners en carrièreboosters!

 • Gids naar je Ware Zelf

  Oorspronkelijke prijs was: €50.Huidige prijs is: €30.
  3
  42

  Leer je Ware Zelf kennen en ervaren. Kom in je eigen kracht staan. Kijk met andere ogen naar het leven. Is dat je wens? Dan is deze cursus een must voor jou! Je krijgt lessen, tools en meditaties die jou naar je ware Zelf brengen.

 • Coachen

  Oorspronkelijke prijs was: €65.Huidige prijs is: €47,50.
  14
  54

  Ontdek in één avond de fijne kneepjes van het coachvak! Met deze cursus maak je kennis met de essentie van coachen en krijg je 14 stuks coachgereedschap aangereikt waar je direct mee aan de slag kunt.

 • Coach van je eigen leven: Deel 1

  77
  2
  46

  Leer de do's en don'ts van coaching. Voor coaches die verdieping zoeken, of voor jezelf om het beste uit je eigen leven te halen. Jouw coach on the couch is Patty Harpenau.

 • Basiscursus Leidinggeven

  97
  12
  65

  Ontdek effectieve leiderschapsstijlen en verbeter je vaardigheden met onze Basiscursus Leidinggeven. Geschikt voor beginnende en ervaren leidinggevenden.

Opleidingen over Coachen

In deze opleiding op Soofos leer je alles over de mind-walk methode zodat je zelf als trainer aan de slag kunt

Mind-Walk trainer

Alle niveaus
40 uur
4

Leer alles over de Mind-Walk methode zodat je zelf als trainer aan de slag kunt.

595

Word een betere coach

Om een betere coach te worden, is het cruciaal om continu te leren en je vaardigheden te ontwikkelen. Dit omvat het begrijpen van verschillende coachingstechnieken, het ontwikkelen van sterke luister- en communicatievaardigheden en het leren hoe je anderen effectief kunt motiveren en begeleiden. Een diep begrip van de menselijke psychologie en het vermogen om je aan te passen aan de individuele behoeften van je cliënten zijn ook essentiële eigenschappen van een succesvolle coach.

Welke vaardigheden heb je nodig om een goede coach te zijn?

Een goede coach beschikt over een aantal essentiële vaardigheden, waaronder empathie, geduld, assertiviteit en creativiteit. Sterke interpersoonlijke vaardigheden zoals actief luisteren, vragen stellen en feedback geven zijn essentieel. Daarnaast is het belangrijk om doelgericht te zijn, vertrouwensrelaties op te bouwen en een positieve, ondersteunende omgeving te creëren waarin cliënten zich veilig en gewaardeerd voelen.

Hoe begin je met jouw coaching carrière?

Het starten van een coaching carrière begint met zelfreflectie en onderwijs. Identificeer je passies en gebieden van expertise, en overweeg welk type coaching het beste bij je past. Het volgen van een geaccrediteerde coachingscursus of -programma kan een solide basis bieden en je voorzien van de nodige kennis en certificeringen. Het bouwen van praktijkervaring, het ontwikkelen van een netwerk en het voortdurend werken aan je eigen ontwikkeling zijn verdere stappen naar een succesvolle coaching carrière.

Welke verschillende coachingsmethodes zijn er?

Er zijn verschillende coachingsmethodes beschikbaar, elk met hun eigen aanpak en filosofie. Enkele populaire methoden zijn onder andere transformationele coaching, oplossingsgerichte coaching, prestatiecoaching en levenscoaching. Elke methode heeft zijn eigen unieke focus en technieken, variërend van het werken aan persoonlijke transformatie tot het helpen van cliënten bij het bereiken van specifieke doelen of het verbeteren van prestaties.

Volg een online cursus Coachen op Soofos

Of je nu net begint of je bestaande coachingvaardigheden wilt uitbreiden, een online cursus over coachen op Soofos kan je voorzien van de kennis en tools die je nodig hebt om succesvol te zijn. Met cursussen die variëren van introductie tot geavanceerde technieken, kun je leren op je eigen tempo en je vaardigheden ontwikkelen om anderen effectief te begeleiden en te ondersteunen. Meld je vandaag nog aan voor een cursus en zet de eerste stap naar een vervullende coaching carrière.

Deze instructeurs geven les over Coachen

Blogs over Coachen

praktijk ziz

Waar of niet waar? Vijf clichés rondom verlies en rouw 

Ga je het gesprek aan met iemand die met verlies en rouw te maken heeft? Dit is hoe je een goed gesprek voert, zonder clichés.

28 maart 2024

anneloes van hamburg

Verander je beperkende overtuigingen in 7 stappen!

In dit blog neemt Anneloes je mee in het proces van beperkende overtuigingen en hoe je ermee aan de slag kunt.

18 december 2023

Leroy Naarden, instructeur op Soofos, helpt je via zijn online cursus om jezelf beter te leren kennen

Ontmoet onze online instructeurs: Leroy Naarden

Ga jij voor succesvol zijn, of voldoening uit je leven halen? Leroy leert je beiden door jezelf echt te leren kennen. Tijd om hem ook beter te leren kennen.

10 maart 2021

Een krachtige mindset en meer voldoening, Shorombo coacht je de coronacrisis door

Ontmoet onze online instructeurs: Shorombo coacht je de coronacrisis door!

Hoe maak je van de coronacrisis het beste? Door met jezelf aan de slag te gaan. Shorombo coacht je de crisis door!

20 augustus 2020

Werken aan je leiderschapskwaliteiten

Persoonlijke ontwikkeling staat bij veel professionals hoog in het vaandel. Als we kijken naar de verschillende skills waarover mensen graag leren, dan zien we vaak…

13 januari 2020

10% korting op jouw volgende cursus? 🎁

🏢 Ontdek Soofos Teams

We helpen je graag verder met e-learning in jouw organisatie. 

Wij horen graag van je

Vul het formulier in dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op

Liever een live gesprek? Plan een demo in →

Dit formulier is beveiligd met Google reCAPTCHA.